God of War (PC)
Γραφικά 5
Ηχος 5
Gameplay 5
Αντοχή στο χρόνο 5

Ο θρυλικός Κράτος μετά το PlayStation έρχεται για να κυριαρχήσει και στον κόσμο του PC gaming, με μια μεταφορά που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα γραφικά του τίτλου που αγαπήσαμε. H σειρά παιχνιδιών «God of War» δεν χρειάζεται συστάσεις, ακόμη κι αν κάποιος δεν υπήρξε ποτέ κάτοχος ενός PlayStation. Εχοντας ξεκινήσει το ταξίδι του από το PS2, το «Φάντασμα της Σπάρτης», ο γνωστός ήρωας που τα έβαλε με τους θεούς του Ολύμπου, φέρνει για πρώτη φορά σε PC τις περιπέτειες που χάρισε στο PlayStation 4 με το αξιοθαύμαστο reboot του franchise το 2018. Ο γενειοφόρος και αλλαγμένος από την πατρότητα Κράτος, ζει πλέον στη Σκανδιναβία και προσπαθεί να διδάξει στον γιο ..

Summary 5.0 μεγαλειώδες

God of War (PC)

Ο θρυλικός Κράτος μετά το PlayStation έρχεται για να κυριαρχήσει και στον κόσμο του PC gaming, με μια μεταφορά που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα γραφικά του τίτλου που αγαπήσαμε.

H σειρά παιχνιδιών «God of War» δεν χρειάζεται συστάσεις, ακόμη κι αν κάποιος δεν υπήρξε ποτέ κάτοχος ενός PlayStation. Εχοντας ξεκινήσει το ταξίδι του από το PS2, το «Φάντασμα της Σπάρτης», ο γνωστός ήρωας που τα έβαλε με τους θεούς του Ολύμπου, φέρνει για πρώτη φορά σε PC τις περιπέτειες που χάρισε στο PlayStation 4 με το αξιοθαύμαστο reboot του franchise το 2018. Ο γενειοφόρος και αλλαγμένος από την πατρότητα Κράτος, ζει πλέον στη Σκανδιναβία και προσπαθεί να διδάξει στον γιο του, τον νεαρό Ατρέα, πώς θα αποφύγει να κάνει τα δικά του λάθη, τα λάθη που ποτίζουν με αίμα το μονοπάτι κάθε ημίθεου που δεν μπορεί να ελέγξει την οργή του και τα πάθη του. Πατέρας και γιος σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι που θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση τους και θα τους αναγκάσει να περάσουν δια πυρός και σιδήρου μέσα από κάθε λογής εμπόδια.

Το «God of War» απέσπασε διθυραμβικές κριτικές χάρη στην κινηματογραφική αφήγησή του, η οποία κι ενσωματώνεται οργανικά στο gameplay.Το απολαυστικό gameplay με τη σειρά του συνδυάζει αρκετούς μηχανισμούς μάχης, οι οποίοι αξιοποιούνται και για την επίλυση γρίφων. Χρησιμοποιώντας το τόξο και το πανίσχυρο τσεκούρι του, το Leviathan, ο Κράτος μπορεί να πλήξει τους απόκοσμους εχθρούς του σε μεγάλη απόσταση. Επειτα από κάθε ρίψη, το τσεκούρι επιστρέφει στο χέρι του ήρωα, θυμίζοντας έντονα το σφυρί του Θωρ. Το «God of War» δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ακόμα ένα «hack’n’slash» παιχνίδι, μιας και ο χειρισμός είναι πολυσύνθετος και πολυεπίπεδος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος είναι πλήρως εξελληνισμένος, με τη Sony να έχει αφιερώσει πάνω από 900 ώρες για τη μεταγλώττισή του. Στο project ενεπλάκησαν 35 άτομα στο σύνολο, μεταξύ αυτών και 22 ηθοποιοί που συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις για να δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Υπάρχει πάντοτε βέβαια και η επιλογή της αγγλικής γλώσσας με ελληνικούς υπότιτλους.

Αφορμή για νέο PC

Αν το gaming PC σας έχει συμπληρώσει αρκετά χρόνια ζωής, o Κράτος αναλαμβάνει να σας δώσει ικανό κίνητρο για αναβάθμιση. Η έκδοση του «God of War» για PC έρχεται σε 4Κ ανάλυση με ξεκλείδωτο frame rate, που περιορίζεται μόνο από την ισχύ του συστήματός σας. Με υποστήριξη NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling), η εικόνα είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ η NVIDIA Reflex low latency τεχνολογία θα επιτρέψει στον… πέλεκυ του ήρωα να πέφτει όχι απλά βαρύς, αλλά και ταχύτατος, δίχως την παραμικρή καθυστέρηση! Η εικόνα μπορεί να απλωθεί και στα τεράστια 21:9 ultra-wide monitors που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή αυτή την εποχή, προκειμένου να γεμίσετε το οπτικό σας πεδίο με τα εξαιρετικά σχεδιασμένα τοπία του «God of War». Σκιές, αντανακλάσεις, εφέ και textures, όλα φαντάζουν ακόμα πιο ρεαλιστικά από τα ήδη εκπληκτικά γραφικά που απολαύσαμε στην PlayStation 4 έκδοση του 2018. Αν διαθέτετε μια RTX κάρτα γραφικών της NVIDIA, το αποτέλεσμα θα σας κάνει να ευγνωμονείτε τον εαυτό σας που επενδύσατε σε μια τέτοια αγορά. Εναλλακτικά, θυσιάζοντας ανάλυση και fps, μπορείτε να χαρείτε το συναρπαστικό σενάριο και το μοναδικό gameplay του παιχνιδιού και σε κάρτες γραφικών της GTX οικογένειας. Ο τίτλος υποστηρίζει τη χρήση DualShock 4 ή DualSense ασύρματου χειριστηρίου και στον υπολογιστή σας, δίχως φυσικά να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο gamepad ή ακόμη και χρήση ποντικιού και πληκτρολογίου.

  • Screenshot_02_.jpg
  • Announce_Screenshot_09.jpg
  • Announce_Screenshot_05.jpg
  • Announce_Screenshot_04.jpg
  • Announce_Screenshot_03.jpg
  • Announce_Screenshot.jpg
logo

Related posts

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound

Κόντρες στους δρόµους της πόλης µε next-gen διάθεση και άφθονο… nitro έρχονται υπό τους ήχους ενός soundtrack που θα σας προκαλέσει να «σανιδώσετε» το γκάζι. Η σειρά Need for Speed ουδέποτε πρόκρινε τον ρεαλισμό έναντι της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας και ο τελευταίος της εκπρόσωπος έχει...

Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games. H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα...

Gungrave G.O.R.E.

Gungrave G.O.R.E.

Με κορεάτικη αισθητική και αρκετά ιδιαίτερο gameplay, ο συγκεκριµένος τίτλος θα χαροποιήσει όσους αγαπούν την ακατάπαυστη δράση. Bρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό, το Seed, αποτελεί μάστιγα για τον πλανήτη. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grave, ενός πρώην εκτελεστή...