Assassin’s Creed Origins
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Eπειτα από δυο χρόνια «αγρανάπαυσης», περισυλλογής και σκληρής δουλειάς μετά το λιθοβολιθέν Assassin’s Creed Syndicate, η Ubisoft επιστρέφει με ένα σαφώς ανανεωμένο τίτλο, αλλάζοντας εντελώς σκηνικό και σύστημα μάχης. Στην αρχαία Αίγυπτο και στην εποχή που η Κλεοπάτρα ανατρέπει τον αδερφό της Πτολεμαίο από το θρόνο μάς γυρνά το Origins, προκειμένου να μας εξηγήσει πως δημιουργήθηκε η κάστα των Assassins, ως αντίπαλο δέος σε έναν μυστηριώδη πυρήνα πανίσχυρων εξουσιαστών που δρουν παρασκηνιακά, οι οποίοι μετέπειτα θα μετεξελιχθούν στους γνωστούς μας Templars. Κλεοπάτρα, Πτολεμαίος και Ιούλιος Καίσαρας συντροφιά με αρκετούς άλλους… guest stars της εποχής πλέκουν με ελκυστικό τρόπο τη μυθοπλασία του franchise με ιστορικά γεγονότα της εποχής, όπως η πολιορκία ..

Summary 0.0 χάλια

Assassin’s Creed Origins

Eπειτα από δυο χρόνια «αγρανάπαυσης», περισυλλογής και σκληρής δουλειάς μετά το λιθοβολιθέν Assassin’s Creed Syndicate, η Ubisoft επιστρέφει με ένα σαφώς ανανεωμένο τίτλο, αλλάζοντας εντελώς σκηνικό και σύστημα μάχης. Στην αρχαία Αίγυπτο και στην εποχή που η Κλεοπάτρα ανατρέπει τον αδερφό της Πτολεμαίο από το θρόνο μάς γυρνά το Origins, προκειμένου να μας εξηγήσει πως δημιουργήθηκε η κάστα των Assassins, ως αντίπαλο δέος σε έναν μυστηριώδη πυρήνα πανίσχυρων εξουσιαστών που δρουν παρασκηνιακά, οι οποίοι μετέπειτα θα μετεξελιχθούν στους γνωστούς μας Templars. Κλεοπάτρα, Πτολεμαίος και Ιούλιος Καίσαρας συντροφιά με αρκετούς άλλους… guest stars της εποχής πλέκουν με ελκυστικό τρόπο τη μυθοπλασία του franchise με ιστορικά γεγονότα της εποχής, όπως η πολιορκία της Αλεξάνδρειας.Η μετάβαση από τους Έλληνες στους Ρωμαίους κατακτητές και τα δεινά του υποδουλωμένου αιγυπτιακού λαού συνεξελίσσονται με το προσωπικό δράμα του πρωταγωνιστή Bayek και της ελληνικής καταγωγής γυναίκας του, της Aya.

 

Το role playing στοιχείο έχει ενισχυθεί με περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης του χαρακτήρα, διευρυμένη ποικιλία όπλων με crafting πινελιές και άνεση επιλογής αποστολών μέσα από πολυάριθμα side quests. Ως Medjay (κάτι ανάλογο του αιγυπτιακού… σερίφη) ο Bayek γίνεται αποδέκτης όλων των προβλημάτων των κατοίκων κάθε πόλης και είναι στο χέρι του να επέμβει όπου το κρίνει απαραίτητο.

Αναγεννημένο μας έρχεται και το σύστημα μάχης. Πλέον οι αντιδράσεις του χαρακτήρα σας σε κάθε αναμέτρηση δεν είναι προβλέψιμα «χορογραφημένες», αλλά βασίζονται στις ικανότητες και τα αντανακλαστικά σας. Επιπλέον, η εναλλαγή μεταξύ ranged και melee όπλων γίνεται άμεσα, δίχως να διακόπτει την ομαλή ροή της μάχης. Αγρια ζώα, όπως κροκόδειλοι και ιπποπόταμοι, διερευνητικές πτήσεις του αχώριστου φίλου σας, του αετού Senu, εξερευνήσεις κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, μονομαχίες σε αρένες και κυνήγι χαμένων θησαυρών σε μυστηριώδεις τάφους είναι μερικά μόνο από τα highlights που θα σας μείνουν αξέχαστα.
Αν σκέφτεστε μάλιστα να επενδύσετε σε μια νέα τηλεόραση και σε μια ακόμα νεότερη παιχνιδομηχανή, 4Κ HDR γραφικά σας περιμένουν, συνοδευόμενα από τα επιβλητικά εφέ του Dolby Atmos ήχου.

  • ACO_screen_RangedCombat_e3_170611_330pm_1497209517.jpg
  • ACO_screen_Pyramids_e3_170611_330pm_1497209515.jpg
  • ACO_screen_Horseback_GC_170822_930am_CEST_1503334205.jpg
  • ACO_screen_BayekAya_Interrogate_GC_170822_930am_CEST_1503334198.jpg
  • ACO_screen_Wildlife_e3_170611_330pm_1497209519.jpg
logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...