Assassin’s Creed Origins
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Eπειτα από δυο χρόνια «αγρανάπαυσης», περισυλλογής και σκληρής δουλειάς μετά το λιθοβολιθέν Assassin’s Creed Syndicate, η Ubisoft επιστρέφει με ένα σαφώς ανανεωμένο τίτλο, αλλάζοντας εντελώς σκηνικό και σύστημα μάχης. Στην αρχαία Αίγυπτο και στην εποχή που η Κλεοπάτρα ανατρέπει τον αδερφό της Πτολεμαίο από το θρόνο μάς γυρνά το Origins, προκειμένου να μας εξηγήσει πως δημιουργήθηκε η κάστα των Assassins, ως αντίπαλο δέος σε έναν μυστηριώδη πυρήνα πανίσχυρων εξουσιαστών που δρουν παρασκηνιακά, οι οποίοι μετέπειτα θα μετεξελιχθούν στους γνωστούς μας Templars. Κλεοπάτρα, Πτολεμαίος και Ιούλιος Καίσαρας συντροφιά με αρκετούς άλλους… guest stars της εποχής πλέκουν με ελκυστικό τρόπο τη μυθοπλασία του franchise με ιστορικά γεγονότα της εποχής, όπως η πολιορκία ..

Summary 0.0 χάλια

Assassin’s Creed Origins

Eπειτα από δυο χρόνια «αγρανάπαυσης», περισυλλογής και σκληρής δουλειάς μετά το λιθοβολιθέν Assassin’s Creed Syndicate, η Ubisoft επιστρέφει με ένα σαφώς ανανεωμένο τίτλο, αλλάζοντας εντελώς σκηνικό και σύστημα μάχης. Στην αρχαία Αίγυπτο και στην εποχή που η Κλεοπάτρα ανατρέπει τον αδερφό της Πτολεμαίο από το θρόνο μάς γυρνά το Origins, προκειμένου να μας εξηγήσει πως δημιουργήθηκε η κάστα των Assassins, ως αντίπαλο δέος σε έναν μυστηριώδη πυρήνα πανίσχυρων εξουσιαστών που δρουν παρασκηνιακά, οι οποίοι μετέπειτα θα μετεξελιχθούν στους γνωστούς μας Templars. Κλεοπάτρα, Πτολεμαίος και Ιούλιος Καίσαρας συντροφιά με αρκετούς άλλους… guest stars της εποχής πλέκουν με ελκυστικό τρόπο τη μυθοπλασία του franchise με ιστορικά γεγονότα της εποχής, όπως η πολιορκία της Αλεξάνδρειας.Η μετάβαση από τους Έλληνες στους Ρωμαίους κατακτητές και τα δεινά του υποδουλωμένου αιγυπτιακού λαού συνεξελίσσονται με το προσωπικό δράμα του πρωταγωνιστή Bayek και της ελληνικής καταγωγής γυναίκας του, της Aya.

 

Το role playing στοιχείο έχει ενισχυθεί με περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης του χαρακτήρα, διευρυμένη ποικιλία όπλων με crafting πινελιές και άνεση επιλογής αποστολών μέσα από πολυάριθμα side quests. Ως Medjay (κάτι ανάλογο του αιγυπτιακού… σερίφη) ο Bayek γίνεται αποδέκτης όλων των προβλημάτων των κατοίκων κάθε πόλης και είναι στο χέρι του να επέμβει όπου το κρίνει απαραίτητο.

Αναγεννημένο μας έρχεται και το σύστημα μάχης. Πλέον οι αντιδράσεις του χαρακτήρα σας σε κάθε αναμέτρηση δεν είναι προβλέψιμα «χορογραφημένες», αλλά βασίζονται στις ικανότητες και τα αντανακλαστικά σας. Επιπλέον, η εναλλαγή μεταξύ ranged και melee όπλων γίνεται άμεσα, δίχως να διακόπτει την ομαλή ροή της μάχης. Αγρια ζώα, όπως κροκόδειλοι και ιπποπόταμοι, διερευνητικές πτήσεις του αχώριστου φίλου σας, του αετού Senu, εξερευνήσεις κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, μονομαχίες σε αρένες και κυνήγι χαμένων θησαυρών σε μυστηριώδεις τάφους είναι μερικά μόνο από τα highlights που θα σας μείνουν αξέχαστα.
Αν σκέφτεστε μάλιστα να επενδύσετε σε μια νέα τηλεόραση και σε μια ακόμα νεότερη παιχνιδομηχανή, 4Κ HDR γραφικά σας περιμένουν, συνοδευόμενα από τα επιβλητικά εφέ του Dolby Atmos ήχου.

  • ACO_screen_RangedCombat_e3_170611_330pm_1497209517.jpg
  • ACO_screen_Pyramids_e3_170611_330pm_1497209515.jpg
  • ACO_screen_Horseback_GC_170822_930am_CEST_1503334205.jpg
  • ACO_screen_BayekAya_Interrogate_GC_170822_930am_CEST_1503334198.jpg
  • ACO_screen_Wildlife_e3_170611_330pm_1497209519.jpg
logo

Related posts

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound

Κόντρες στους δρόµους της πόλης µε next-gen διάθεση και άφθονο… nitro έρχονται υπό τους ήχους ενός soundtrack που θα σας προκαλέσει να «σανιδώσετε» το γκάζι. Η σειρά Need for Speed ουδέποτε πρόκρινε τον ρεαλισμό έναντι της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας και ο τελευταίος της εκπρόσωπος έχει...

Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games. H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα...

Gungrave G.O.R.E.

Gungrave G.O.R.E.

Με κορεάτικη αισθητική και αρκετά ιδιαίτερο gameplay, ο συγκεκριµένος τίτλος θα χαροποιήσει όσους αγαπούν την ακατάπαυστη δράση. Bρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό, το Seed, αποτελεί μάστιγα για τον πλανήτη. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grave, ενός πρώην εκτελεστή...