Mario Kart 8 Deluxe
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Καράβι για ελληνικό νησάκι, πολύωρο ταξίδι κι έχετε καβατζώσει καναπεδάκι με τους φίλους σας μα για κακή σας τύχη στα διπλανά τραπέζια υπάρχουν μόνο παρέες αλαλαζόντων Ιταλών και υπερήλικες κυρίες που έχουν ήδη βγάλει τα ταπεράκια με τα αβγουλάκια τους για να ταΐσουν τα εγγονάκια τους που τσιρίζουν λες και έπαιξαν Resident Evil 7 σε PSVR. Που κολλάει το «Mario Kart 8 Deluxe» στο παραπάνω σκηνικό; Μα φυσικά πάνω στο τραπέζι! Ένα joy-con εσείς, ένα ο κολλητός και η κόντρα στήθηκε. Για πότε θα φτάσετε στον προορισμό σας, ούτε που θα το καταλάβετε! Προφανώς, μιλάμε για τη Nintendo Switch έκδοση του Mario Kart 8, εμπλουτισμένη με αναβαθμισμένα γραφικά, όλα τα ..

Summary 0.0 χάλια

Mario Kart 8 Deluxe

Καράβι για ελληνικό νησάκι, πολύωρο ταξίδι κι έχετε καβατζώσει καναπεδάκι με τους φίλους σας μα για κακή σας τύχη στα διπλανά τραπέζια υπάρχουν μόνο παρέες αλαλαζόντων Ιταλών και υπερήλικες κυρίες που έχουν ήδη βγάλει τα ταπεράκια με τα αβγουλάκια τους για να ταΐσουν τα εγγονάκια τους που τσιρίζουν λες και έπαιξαν Resident Evil 7 σε PSVR. Που κολλάει το «Mario Kart 8 Deluxe» στο παραπάνω σκηνικό; Μα φυσικά πάνω στο τραπέζι! Ένα joy-con εσείς, ένα ο κολλητός και η κόντρα στήθηκε. Για πότε θα φτάσετε στον προορισμό σας, ούτε που θα το καταλάβετε! Προφανώς, μιλάμε για τη Nintendo Switch έκδοση του Mario Kart 8, εμπλουτισμένη με αναβαθμισμένα γραφικά, όλα τα προγενέστερα DLC του Wii U, νέα modes και καινούριους χαρακτήρες, όπως οι Inkling Girl, Inkling Boy, King Boo, Dry Bones και Bowser Jr.

Το αναγεννημένο Battle mode είναι πραγματικά απολαυστικό τόσο για τοπικές (μέσω split-screen) όσο και για online κόντρες, ενώ υπάρχει και το οικονομικό αξεσουάρ που μετατρέπει κάθε Joy-Con σε αυτόνομη μίνι τιμονιέρα, εκμεταλλευόμενο τους αισθητήρες κίνησης των πολυτάλαντων χειριστηρίων. Είτε σας αρέσει το racing στοιχείο είτε οι μάχες στις αρένες του «Mario Kart», και μόνο το γεγονός, πως μπορείτε να πάρετε μαζί σας τη διασκεδαστικότατη αυτή εμπειρία όπου και αν βρίσκεστε, κάνει απόσβεση των χρημάτων που κοστίζει ο απόλυτος «time-killer» τίτλος.

Ο «πλουμιστός» arcade racing τίτλος της Nintendo δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο ρεαλισμός πάει περίπατο και στη θέση του οδηγού στρογγυλοκάθεται η διασκέδαση, η καζούρα και οι ξέφρενοι ρυθμοί.

 

  • MarioKart_Presentation2017_scrn02.jpg
  • MarioKart_Presentation2017_scrn28.jpg
  • MarioKart_Presentation2017_scrn20.jpg
  • MarioKart_Presentation2017_scrn01.jpg
logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...