WRC Generations
Γραφικά 3
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 5

Eνα ταξίδι από το χθες στο σήµερα του Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Ράλι έρχεται σε κονσόλες και PC µε όχηµα έναν ακόµα ολοκληρωµένο τίτλο της Nacon. Iσως λίγο παραπάνω ρεαλιστικό από όσο θα ήθελε ο μέσος gamer, μα ταυτόχρονα και περισσότερο «χορταστικό» από όσο θα προσδοκούσε ακόμα και ο πιο φανατικός φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το WRC Generations καλύπτει με τεχνική επάρκεια τις απαιτήσεις του πολυάριθμου κοινού του. Oπως το πρωτάθλημα WRC, έτσι και ο επίσημος τίτλος του διανύουν μια μεταβατική περίοδο, η οποία αποτυπώνεται και στο franchise, το οποίο αλλάζει χέρια και στο μέλλον θα βρίσκεται στη διάθεση της Codemasters υπό τη σκέπη της EA. Το γεγονός αυτό προσθέτει ακόμα μια ..

Summary 4.0 μεγαλειώδες

WRC Generations

Eνα ταξίδι από το χθες στο σήµερα του Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Ράλι έρχεται σε κονσόλες και PC µε όχηµα έναν ακόµα ολοκληρωµένο τίτλο της Nacon.

Iσως λίγο παραπάνω ρεαλιστικό από όσο θα ήθελε ο μέσος gamer, μα ταυτόχρονα και περισσότερο «χορταστικό» από όσο θα προσδοκούσε ακόμα και ο πιο φανατικός φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το WRC Generations καλύπτει με τεχνική επάρκεια τις απαιτήσεις του πολυάριθμου κοινού του.

Oπως το πρωτάθλημα WRC, έτσι και ο επίσημος τίτλος του διανύουν μια μεταβατική περίοδο, η οποία αποτυπώνεται και στο franchise, το οποίο αλλάζει χέρια και στο μέλλον θα βρίσκεται στη διάθεση της Codemasters υπό τη σκέπη της EA.

Το γεγονός αυτό προσθέτει ακόμα μια ιδιαιτερότητα στο WRC Generations, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει το ιδανικό φινάλε μιας ολόκληρης εποχής. Eτσι, επιχειρεί να συμπεριλάβει στην τελευταία του «παράσταση» έναν εντυπωσιακό όγκο περιεχομένου, με έμφαση κατά κύριο λόγο στις διαδρομές, αλλά κατά δεύτερο λόγο και στα οχήματα.

750 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών σε 22 χώρες (μεταξύ των οποίων, φυσικά, και η Ελλάδα με το Ράλι Ακρόπολις) φιλοξενούν 49 πληρώματα από τη σεζόν 2022 (Rally1 / Rally2 / Junior WRC), ενώ 37 θρυλικά αυτοκίνητα μαζί με τους θρύλους που φιλοξένησαν στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού θα ξυπνήσουν έναν… χείμαρρο αναμνήσεων σε όσους πρόλαβαν τους εν λόγω μύθους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε ενεργό δράση.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, τα νέα υβριδικά οχήματα κάνουν την εμφάνισή τους, αυξάνοντας τις παραμέτρους που καλείστε να διαχειριστείτε σε κάθε αγώνα. Η έμφαση τοποθετείται όπως πάντα στη ρεαλιστική συμπεριφορά και στα πειστικά physics. Oταν βαρεθείτε να πειραματίζεστε σε ειδικές διαδρομές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μπορείτε να δοκιμάσετε τη δημιουργία και το management της δικής σας ομάδας, με έλεγχο σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της. Μπορείτε μάλιστα να μοιραστείτε κάθε αυτοκόλλητο και αισθητική παρέμβαση που φιλοτεχνείτε για τα οχήματά σας με την κοινότητα του παιχνιδιού.

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να προκαλέσετε online αντιπάλους αντίστοιχου επιπέδου με το δικό σας και να σκαρφαλώσετε στην κατάταξη της κατηγορίας «Legends».

Συνοψίζοντας, το WRC Generations απευθύνεται σε λάτρεις του ομώνυμου πρωταθλήματος της FIA και απαιτεί ιδιαίτερο κόπο από κάποιον «νεοεισερχόμενο» στον κόσμο του, καθώς αναμφίβολα δεν διατηρεί μια arcade προσέγγιση στο gameplay. Θα το απολαύσετε σαφώς περισσότερο με μια τιμονιέρα ή έστω προσαρμόζοντας τα settings του χειρισμού στα μέτρα σας. Η Nacon (και πιο συγκεκριμένα η KT Racing) εγκαταλείπει «ηρωικά» το franchise με την ελπίδα να μην μπουν και στο WRC πλειστηριασμοί και microtransactions στο μέλλον!

logo

Related posts

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound

Κόντρες στους δρόµους της πόλης µε next-gen διάθεση και άφθονο… nitro έρχονται υπό τους ήχους ενός soundtrack που θα σας προκαλέσει να «σανιδώσετε» το γκάζι. Η σειρά Need for Speed ουδέποτε πρόκρινε τον ρεαλισμό έναντι της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας και ο τελευταίος της εκπρόσωπος έχει...

Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games. H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα...

Gungrave G.O.R.E.

Gungrave G.O.R.E.

Με κορεάτικη αισθητική και αρκετά ιδιαίτερο gameplay, ο συγκεκριµένος τίτλος θα χαροποιήσει όσους αγαπούν την ακατάπαυστη δράση. Bρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό, το Seed, αποτελεί μάστιγα για τον πλανήτη. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grave, ενός πρώην εκτελεστή...