WRC Generations
Γραφικά 3
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 5

Eνα ταξίδι από το χθες στο σήµερα του Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Ράλι έρχεται σε κονσόλες και PC µε όχηµα έναν ακόµα ολοκληρωµένο τίτλο της Nacon. Iσως λίγο παραπάνω ρεαλιστικό από όσο θα ήθελε ο μέσος gamer, μα ταυτόχρονα και περισσότερο «χορταστικό» από όσο θα προσδοκούσε ακόμα και ο πιο φανατικός φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το WRC Generations καλύπτει με τεχνική επάρκεια τις απαιτήσεις του πολυάριθμου κοινού του. Oπως το πρωτάθλημα WRC, έτσι και ο επίσημος τίτλος του διανύουν μια μεταβατική περίοδο, η οποία αποτυπώνεται και στο franchise, το οποίο αλλάζει χέρια και στο μέλλον θα βρίσκεται στη διάθεση της Codemasters υπό τη σκέπη της EA. Το γεγονός αυτό προσθέτει ακόμα μια ..

Summary 4.0 μεγαλειώδες

WRC Generations

Eνα ταξίδι από το χθες στο σήµερα του Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Ράλι έρχεται σε κονσόλες και PC µε όχηµα έναν ακόµα ολοκληρωµένο τίτλο της Nacon.

Iσως λίγο παραπάνω ρεαλιστικό από όσο θα ήθελε ο μέσος gamer, μα ταυτόχρονα και περισσότερο «χορταστικό» από όσο θα προσδοκούσε ακόμα και ο πιο φανατικός φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το WRC Generations καλύπτει με τεχνική επάρκεια τις απαιτήσεις του πολυάριθμου κοινού του.

Oπως το πρωτάθλημα WRC, έτσι και ο επίσημος τίτλος του διανύουν μια μεταβατική περίοδο, η οποία αποτυπώνεται και στο franchise, το οποίο αλλάζει χέρια και στο μέλλον θα βρίσκεται στη διάθεση της Codemasters υπό τη σκέπη της EA.

Το γεγονός αυτό προσθέτει ακόμα μια ιδιαιτερότητα στο WRC Generations, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει το ιδανικό φινάλε μιας ολόκληρης εποχής. Eτσι, επιχειρεί να συμπεριλάβει στην τελευταία του «παράσταση» έναν εντυπωσιακό όγκο περιεχομένου, με έμφαση κατά κύριο λόγο στις διαδρομές, αλλά κατά δεύτερο λόγο και στα οχήματα.

750 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών σε 22 χώρες (μεταξύ των οποίων, φυσικά, και η Ελλάδα με το Ράλι Ακρόπολις) φιλοξενούν 49 πληρώματα από τη σεζόν 2022 (Rally1 / Rally2 / Junior WRC), ενώ 37 θρυλικά αυτοκίνητα μαζί με τους θρύλους που φιλοξένησαν στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού θα ξυπνήσουν έναν… χείμαρρο αναμνήσεων σε όσους πρόλαβαν τους εν λόγω μύθους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε ενεργό δράση.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, τα νέα υβριδικά οχήματα κάνουν την εμφάνισή τους, αυξάνοντας τις παραμέτρους που καλείστε να διαχειριστείτε σε κάθε αγώνα. Η έμφαση τοποθετείται όπως πάντα στη ρεαλιστική συμπεριφορά και στα πειστικά physics. Oταν βαρεθείτε να πειραματίζεστε σε ειδικές διαδρομές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μπορείτε να δοκιμάσετε τη δημιουργία και το management της δικής σας ομάδας, με έλεγχο σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της. Μπορείτε μάλιστα να μοιραστείτε κάθε αυτοκόλλητο και αισθητική παρέμβαση που φιλοτεχνείτε για τα οχήματά σας με την κοινότητα του παιχνιδιού.

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να προκαλέσετε online αντιπάλους αντίστοιχου επιπέδου με το δικό σας και να σκαρφαλώσετε στην κατάταξη της κατηγορίας «Legends».

Συνοψίζοντας, το WRC Generations απευθύνεται σε λάτρεις του ομώνυμου πρωταθλήματος της FIA και απαιτεί ιδιαίτερο κόπο από κάποιον «νεοεισερχόμενο» στον κόσμο του, καθώς αναμφίβολα δεν διατηρεί μια arcade προσέγγιση στο gameplay. Θα το απολαύσετε σαφώς περισσότερο με μια τιμονιέρα ή έστω προσαρμόζοντας τα settings του χειρισμού στα μέτρα σας. Η Nacon (και πιο συγκεκριμένα η KT Racing) εγκαταλείπει «ηρωικά» το franchise με την ελπίδα να μην μπουν και στο WRC πλειστηριασμοί και microtransactions στο μέλλον!

logo

Related posts

Horizon Call of the Mountain

Horizon Call of the Mountain

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνειδητοποιήσει κανείς τις δυνατότητες του νέου σετ εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 5 έρχεται για να προκαλέσει… σοκ και δέος! To αποκλειστικό για PlayStation «Horizon Forbidden West» μας καθήλωσε με τον συναρπαστικό του κόσμο, μα έφτασε η...

Atomic Heart

Atomic Heart

Μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου η Σοβιετική Ένωση έχει εξελίξει πρωτόγνωρες τεχνολογικές καινοτομίες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο μελετά ένα απολαυστικό FPS με στοιχεία role-playing και… νοσταλγικές επιρροές από Bioshock και Fallout. Βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 όπου η...

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

Είχαμε συνηθίσει αρκετούς τίτλους του PlayStation 5 να μας παρασύρουν στους μαγικούς τους κόσμους, μα πλέον με το PSVR2 το ταξίδι αυτό μεταμορφώνεται σε μια συγκλονιστική βιωματική εμπειρία που δύσκολα ξεχνά κανείς. Οσο ξένος κι αν είναι κάποιος με οποιαδήποτε έκφανση του gaming, μόλις φορέσει...