Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 3

Το expansion του άκρως επιτυχημένου «Assassin’s Creed Valhalla» είναι τόσο πλούσιο σε περιεχόμενο που θα μπορούσε να αποτελεί μια νέα ξεχωριστή έκδοση του franchise! Mε απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε ήδη στην κατοχή σας το «Assassin’s Creed Valhalla», μα χωρίς να είναι αναγκαίο να έχετε φτάσει μέχρι το φινάλε του, το DLC (Downloadable Content) με την ονομασία «Dawn of Ragnarok» αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει στον συναρπαστικό κόσμο της μυθολογίας των Βίκινγκ. Αφήνοντας πίσω του κάθε απόπειρα για ιστορική συνέπεια, το νέο single-player campaign πραγματεύεται τις περιπέτειες του Havi, του alter ego του ήρωα (ή της ηρωίδας) στα Εννέα Βασίλεια των σκανδιναβικών μύθων. Οι παραισθήσεις μπλέκουν το μεταφυσικό με την πραγματικότητα και ..

Summary 3.8 καλό

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok

Το expansion του άκρως επιτυχημένου «Assassin’s Creed Valhalla» είναι τόσο πλούσιο σε περιεχόμενο που θα μπορούσε να αποτελεί μια νέα ξεχωριστή έκδοση του franchise!

Mε απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε ήδη στην κατοχή σας το «Assassin’s Creed Valhalla», μα χωρίς να είναι αναγκαίο να έχετε φτάσει μέχρι το φινάλε του, το DLC (Downloadable Content) με την ονομασία «Dawn of Ragnarok» αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει στον συναρπαστικό κόσμο της μυθολογίας των Βίκινγκ. Αφήνοντας πίσω του κάθε απόπειρα για ιστορική συνέπεια, το νέο single-player campaign πραγματεύεται τις περιπέτειες του Havi, του alter ego του ήρωα (ή της ηρωίδας) στα Εννέα Βασίλεια των σκανδιναβικών μύθων. Οι παραισθήσεις μπλέκουν το μεταφυσικό με την πραγματικότητα και η προσωπικότητα του Eivor δεν αργεί να μπλεχθεί με αυτήν του θεού Odin. Ενα ταξίδι στο Svartalfheim με στόχο την απελευθέρωση του γιου του Odin, του Baldr από τον γίγαντα της φωτιάς Surtr, φέρνει τον πρωταγωνιστή αντιμέτωπο με τη μοίρα του Ragnarok.

Το συγκεκριμένο σεναριακό υπόβαθρο απελευθερώνει τη φαντασία των δημιουργών και σε επίπεδο gameplay. Ο ήρωας χτίζει σταδιακά ένα εντυπωσιακό «οπλοστάσιο» υπερφυσικών ικανοτήτων, απορροφώντας δυνάμεις και από τους αντιπάλους που εξοντώνει στην πορεία. Αξίζει να αναφέρουμε ενδεικτικά την ικανότητά του να μεταμορφώνεται σε κοράκι ή το ταλέντο του να ανασταίνει τους νεκρούς εχθρούς του για να πολεμήσουν στο πλευρό του. Παρομοίως, και τα διαθέσιμα όπλα φλερτάρουν με μαγικές ιδιότητες, όπως η επίκληση κυμάτων φωτιάς και πάγου.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα αρκετά πλούσιο σε περιεχόμενο DLC, που άλλες εποχές η Ubisoft θα μας το «σέρβιρε» ως αυτόνομο τίτλο! Ευτυχώς, πλέον, οι πολυάριθμοι φίλοι του Assassin’s Creed μπορούν να απολαύσουν με χαμηλό κόστος 40 περίπου επιπλέον ώρες παιχνιδιού, με αρκετά διαφορετικά στοιχεία στο gameplay αλλά και στο σενάριο.

logo

Related posts

Marvel’s Spider-Man 2: Νέο Story Trailer και Limited Edition Bundle αποκαλύφθηκαν στην SDCC 2023

Marvel's Spider-Man 2: Νέο Story Trailer και Limited Edition Bundle αποκαλύφθηκαν στην SDCC 2023

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια ενός πάνελ που πραγματοποιήθηκε στο San Diego Comic-Con στο ιστορικό Hall H, η Insomniac Games αποκάλυψε μια σειρά από συναρπαστικές νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο για PlayStation 5, Marvel's Spider-Man 2, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023. Το...

EA SPORTS F1 23

EA SPORTS F1 23

Μπορεί τα περισσότερα σπορ το καλοκαίρι να κάνουν το διάλειμμά τους, η Formula 1, ωστόσο, έχει την τιμητική της. Το timing, λοιπόν, για το νέο official game του πολυαγαπημένου μας θεάματος επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά, με την υπογραφή της Codemasters και της EA Sports. Ως το official...

Μοναδική προσφορά: Αποκτήστε φθηνότερα το PlayStation 5!

Μοναδική προσφορά: Αποκτήστε φθηνότερα το PlayStation 5!

Έως και τις 23 Ιουλίου, οι φίλοι του PlayStation θα μπορούν να αγοράσουν την κονσόλα PlayStation 5 με την μονάδα αναπαραγωγής δίσκου με όφελος €75 (από €549,99 στα €474,99*) σε συμμετέχοντα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το 2023 είναι μέχρι στιγμής μια φανταστική χρονιά για το PS5, με πολλά...