Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 3

Το expansion του άκρως επιτυχημένου «Assassin’s Creed Valhalla» είναι τόσο πλούσιο σε περιεχόμενο που θα μπορούσε να αποτελεί μια νέα ξεχωριστή έκδοση του franchise! Mε απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε ήδη στην κατοχή σας το «Assassin’s Creed Valhalla», μα χωρίς να είναι αναγκαίο να έχετε φτάσει μέχρι το φινάλε του, το DLC (Downloadable Content) με την ονομασία «Dawn of Ragnarok» αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει στον συναρπαστικό κόσμο της μυθολογίας των Βίκινγκ. Αφήνοντας πίσω του κάθε απόπειρα για ιστορική συνέπεια, το νέο single-player campaign πραγματεύεται τις περιπέτειες του Havi, του alter ego του ήρωα (ή της ηρωίδας) στα Εννέα Βασίλεια των σκανδιναβικών μύθων. Οι παραισθήσεις μπλέκουν το μεταφυσικό με την πραγματικότητα και ..

Summary 3.8 καλό

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok

Το expansion του άκρως επιτυχημένου «Assassin’s Creed Valhalla» είναι τόσο πλούσιο σε περιεχόμενο που θα μπορούσε να αποτελεί μια νέα ξεχωριστή έκδοση του franchise!

Mε απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε ήδη στην κατοχή σας το «Assassin’s Creed Valhalla», μα χωρίς να είναι αναγκαίο να έχετε φτάσει μέχρι το φινάλε του, το DLC (Downloadable Content) με την ονομασία «Dawn of Ragnarok» αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει στον συναρπαστικό κόσμο της μυθολογίας των Βίκινγκ. Αφήνοντας πίσω του κάθε απόπειρα για ιστορική συνέπεια, το νέο single-player campaign πραγματεύεται τις περιπέτειες του Havi, του alter ego του ήρωα (ή της ηρωίδας) στα Εννέα Βασίλεια των σκανδιναβικών μύθων. Οι παραισθήσεις μπλέκουν το μεταφυσικό με την πραγματικότητα και η προσωπικότητα του Eivor δεν αργεί να μπλεχθεί με αυτήν του θεού Odin. Ενα ταξίδι στο Svartalfheim με στόχο την απελευθέρωση του γιου του Odin, του Baldr από τον γίγαντα της φωτιάς Surtr, φέρνει τον πρωταγωνιστή αντιμέτωπο με τη μοίρα του Ragnarok.

Το συγκεκριμένο σεναριακό υπόβαθρο απελευθερώνει τη φαντασία των δημιουργών και σε επίπεδο gameplay. Ο ήρωας χτίζει σταδιακά ένα εντυπωσιακό «οπλοστάσιο» υπερφυσικών ικανοτήτων, απορροφώντας δυνάμεις και από τους αντιπάλους που εξοντώνει στην πορεία. Αξίζει να αναφέρουμε ενδεικτικά την ικανότητά του να μεταμορφώνεται σε κοράκι ή το ταλέντο του να ανασταίνει τους νεκρούς εχθρούς του για να πολεμήσουν στο πλευρό του. Παρομοίως, και τα διαθέσιμα όπλα φλερτάρουν με μαγικές ιδιότητες, όπως η επίκληση κυμάτων φωτιάς και πάγου.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα αρκετά πλούσιο σε περιεχόμενο DLC, που άλλες εποχές η Ubisoft θα μας το «σέρβιρε» ως αυτόνομο τίτλο! Ευτυχώς, πλέον, οι πολυάριθμοι φίλοι του Assassin’s Creed μπορούν να απολαύσουν με χαμηλό κόστος 40 περίπου επιπλέον ώρες παιχνιδιού, με αρκετά διαφορετικά στοιχεία στο gameplay αλλά και στο σενάριο.

logo

Related posts

DualSense Edge: Το παιχνίδι… σοβάρεψε

DualSense Edge: Το παιχνίδι… σοβάρεψε

Το νέο ασύρματο χειριστήριο του PlayStation 5 θέτει ανώτερα στάνταρ στον χώρο των pro controllers, υποσχόμενο έλεγχο ακριβείας με δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης στις ανάγκες κάθε χρήστη αλλά και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε παιχνιδιού. Το χειριστήριο DualSense που περιμένει κάθε τυχερό...

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

Το σύμπαν των βιβλίων Χάρι Πότερ ζωντανεύει σε ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου γεμάτου με ξόρκια, μαγικά φίλτρα και προοπτικές για συναρπαστικές εξερευνήσεις. Μέχρι σήμερα, οι απόπειρες προσέγγισης του κόσμου του Harry Potter από τη βιομηχανία των videogames ήταν ελάχιστες και όχι ιδιαιτέρως...

Το GAMEATHLON επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Το GAMEATHLON επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Οι πύλες της Ολυμπιακής αρένας  Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο θα ανοίξουν για ακόμη μια φορά, μετατρέποντάς τα 13 στρέμματα του σταδίου στον παράδεισο του κάθε tech-freak! Η επετειακή μας έκδοση υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία 48 ωρών που θα θέσει νέα πανελλήνια ρεκόρ σε όλα τα gaming...