Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
Γραφικά
Ηχος
Gameplay
Αντοχή στο χρόνο
Tο «Revenant Kingdom» έρχεται ως sequel του πολυβραβευμένου «Ni no Kuni: Wrath of the White Witch», ενός τίτλου που πούλησε σχεδόν δύο εκατομμύρια αντίτυπα και απέσπασε κάτι παραπάνω από 150 βραβεία παγκοσμίως. Χαρακτηριστικό της σειράς αποτελεί ο πανέμορφος κόσμος της, ικανός να σαγηνεύσει και τους πλέον… δύστροπους gamers, ταξιδεύοντας τη φαντασία με τρόπο εφάμιλλο ενός ..
Summary 3.8 μέτριο

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Tο «Revenant Kingdom» έρχεται ως sequel του πολυβραβευμένου «Ni no Kuni: Wrath of the White Witch», ενός τίτλου που πούλησε σχεδόν δύο εκατομμύρια αντίτυπα και απέσπασε κάτι παραπάνω από 150 βραβεία παγκοσμίως. Χαρακτηριστικό της σειράς αποτελεί ο πανέμορφος κόσμος της, ικανός να σαγηνεύσει και τους πλέον… δύστροπους gamers, ταξιδεύοντας τη φαντασία με τρόπο εφάμιλλο ενός διαχρονικού, κλασικού παραμυθιού.

Στο «Ni no Kuni II» πρωταγωνιστεί ο νεαρός εκθρονισμένος βασιλιάς Evan Pettiwhisker Tildrum, ο οποίος επιχειρεί να κερδίσει πίσω το βασίλειό του από τους πραξικοπηματίες ποντικούς. Στην πορεία του για τον θρόνο του Ding Dong Dell θα βρει συμπαράσταση από ξεχωριστούς φίλους, όπως οι Roland, Tani, Batu, Lofty κ.ά. Η απελευθέρωση, όμως, του άλλοτε ξέγνοιαστου κόσμου του Ni no Kuni για γάτες, ποντίκια και ανθρώπους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα χρειαστούν μαγικές δυνάμεις και spells που μετουσιώνονται στα αξιολάτρευτα πλάσματα Higgledies, τα οποία και θα μάθετε να αξιοποιείτε καταλλήλως στις μάχες σας. 100 μοναδικά Higgledies περιμένουν να τα ανακαλύψετε προκειμένου να μπορείτε να επιστρατεύσετε τις ιδιαίτερες ιδιότητές τους στις αναμετρήσεις σας, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν έξυπνα και έπειτα από στρατηγική σκέψη να σας δώσουν το πάνω χέρι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το gameplay έχει εμπλουτιστεί με στοιχεία που ξεπερνούν τον τυπικό role-playing χαρακτήρα του, καθώς ο Evan καλείται να διαχειριστεί την καθημερινότητα των περιοχών που απελευθερώνει, έχοντας λόγο στην παραγωγή, στην οικονομία και στην εκπαίδευση του στρατού. Ταυτόχρονα, θα ηγηθεί των στρατευμάτων του σε επικές μάχες μεγάλης κλίμακας, στρατολογώντας νέους στρατηγούς βάσει των ξεχωριστών ικανοτήτων τους. Τα παραπάνω modes λειτουργούν ως ένα έντονο strategy… «αλατοπίπερο» που απογειώνει το ενδιαφέρον του τίτλου και αποκλείει το ενδεχόμενο να βαρεθείτε όσο βρίσκεστε βουτηγμένοι στο σύμπαν του.

Το γραμμικό σενάριο της πλοκής προσφέρει ένα σαφές μονοπάτι ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τον ανοιχτό κόσμο του Ni no Kuni,  δίχως να χαθείτε σε ένα άναρχο sandbox χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Ενας ολοζώντανος, γεμάτος χρώμα κόσμος, που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από πίνακες ζωγραφικής, φιλοξενεί χαρακτήρες που θα μπορούσαν άνετα να πρωταγωνιστούν σε μια καθηλωτική anime ταινία για μικρούς και μεγάλους.
  • 01_SS001_1516886349.jpg
  • Bracken_Meadows_01_2_1519229235.jpg
  • NinoKuni_II_Skirmish_1_1503046046.jpg
  • Evan_01_1_1519229273.jpg
  • Ni-no-Kuni-II-Revenant-Kingdom_1243x450.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Γιορτάζοντας τα 25 του χρόνια, το Gran Turismo δεν είναι απλά ένα από τα αρτιότερα τεχνικά racing games που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αλλά αποτελεί κατάθεση ψυχής των δημιουργών του, «στάζοντας» μεράκι και λατρεία για το αυτοκίνητο από κάθε του πτυχή… Στο Gran Turismo 7 τα αυτοκίνητα δεν περνάνε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ