NBA 2K18
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Με το φετινό NBA Live να θυμίζει περισσότερο παιχνίδι για smartphone παρά για τίτλο παιχνιδομηχανής λόγω του εντελώς απλοϊκού gameplay, το NBA 2K18 για ακόμα μια φορά παίρνει με άνεση το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Aν παραμερίσει κανείς το αρχικό… σοκ της απουσίας της Euroleague από το φετινό δημιούργημα της 2K, τότε έχουμε να κάνουμε με ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η εταιρεία μέχρι σήμερα. Άλλωστε τα roster των ευρωπαϊκών ομάδων μπορείτε να τα αναζητήσετε στις ήδη διαθέσιμες online custom φιλότιμες προσπάθειες των απανταχού πρόθυμων modders. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σπουδή για να διαπιστώσουμε τη δουλειά που έχει γίνει στα γραφικά και στα animations. Στο 2K18 μας καλωσορίζουν ..

Summary 0.0 χάλια

NBA 2K18

Με το φετινό NBA Live να θυμίζει περισσότερο παιχνίδι για smartphone παρά για τίτλο παιχνιδομηχανής λόγω του εντελώς απλοϊκού gameplay, το NBA 2K18 για ακόμα μια φορά παίρνει με άνεση το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Aν παραμερίσει κανείς το αρχικό… σοκ της απουσίας της Euroleague από το φετινό δημιούργημα της 2K, τότε έχουμε να κάνουμε με ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η εταιρεία μέχρι σήμερα. Άλλωστε τα roster των ευρωπαϊκών ομάδων μπορείτε να τα αναζητήσετε στις ήδη διαθέσιμες online custom φιλότιμες προσπάθειες των απανταχού πρόθυμων modders.

Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σπουδή για να διαπιστώσουμε τη δουλειά που έχει γίνει στα γραφικά και στα animations. Στο 2K18 μας καλωσορίζουν φωτορεαλιστικά μοντέλα όλων των αθλητών, εμμονή στη λεπτομέρεια (π.χ. ο τρόπος που εφαρμόζουν οι φανέλες σε κάθε τύπο σώματος), πιο «ρευστές» από ποτέ κινήσεις παικτών και ένας απίστευτα ομαλός συγχρονισμός αυτών που εισπράττουν τα μάτια μας με αυτούς που ορίζουν τα δάχτυλά μας στο gamepad.
Ο ρεαλισμός εντός του αγωνιστικού χώρου είναι αδιαμφισβήτητος και το μόνο που απέμενε ήταν μια ολοκληρωμένη αίσθηση της ζωής ενός μπασκετμπολίστα και εκτός γηπέδου. Σε συνέχεια, λοιπόν, των προηγούμενων «κινηματογραφικών» MyPlayer modes που έδιναν έμφαση στην αφήγηση της πορείας ενός αθλητή προς την καταξίωση, φέτος η σειρά καταθέτει το «The Neighbourhood», μια εμπειρία που βάζει εσάς στην καρέκλα του σκηνοθέτη, προκειμένου να αναπτύξετε όπως εσείς επιθυμείτε το χαρακτήρα σας, να κατευθύνετε τις επιλογές του και να ορίσετε την μπασκετική (και όχι μόνο) μοίρα του. Με… «The Sims» επιρροές και «Grand Theft Auto» τάσεις ελευθερίας επομένως, το συγκεκριμένο mode σας τοποθετεί στο κέντρο μιας γειτονιάς που έχει τα πάντα, από κομμωτήρια και αίθουσες ψυχαγωγίας μέχρι καταστήματα ρούχων, γυμναστήρια και ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ. Πολυάριθμα minigames επιδρούν στις ικανότητες του πρωταγωνιστή σας, με το στοιχείο της online κοινωνικότητας να δηλώνει πάντοτε δυναμικά «παρών». Το «The Neighbourhood» αποτελεί ένα ιδιότυπο μείγμα των MyCareer, MyPark και ProAm modes του παρελθόντος, που δύσκολα θα σας επιτρέψει να ξεκολλήσετε από αυτό.
Oσον αφορά στα υπόλοιπα modes, στις θρυλικές ομάδες του παρελθόντος, που έγραψαν ιστορία με τις επιδόσεις τους, έρχονται να προστεθούν οι «All-Time Teams», οι οποίες απαρτίζονται από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών κάθε ομάδας. Για παράδειγμα, στην πεντάδα των Los Angeles Lakers συνυπάρχει o Magic Johnson με τον Kobe Bryant, ενώ το ίδιο παρκέ μπορούν να πατήσουν ο Carmelo Anthony και ο Patrick Ewing για τους New York Knicks!
Eπίσης, τα MyGM και MyLeague game modes έχουν εμπλουτιστεί εξίσου, με το MyGM να ενισχύει την αληθοφανή του εμπειρία με αρκετές επιλογές σε αποφάσεις που πυροδοτούν ατμοσφαιρικές cutscenes..

Το φετινό ΝΒΑ 2Κ κάνει ένα 360ο «κάρφωμα» σε όλους τους τομείς, ανταμείβοντας για μια ακόμα χρονιά τους φανατικούς φίλους του…
  • NBA2K18_Screenshot_Markelle_Fultz_Sixers_For_Online_Use.jpg
  • NBA2K18_Screenshot_Ben_McLemore_Grizzlies_For_Online_Use.jpg
  • NBA2K18_Screenshot_Damian_Lillard_Blazers_For_Online_Use.jpg
  • NBA2K18_Screenshot_Isaiah_Thomas_Celtics_For_Online_Use.jpg
  • NBA2K18_Screenshot_Ball_Lakers_Fultz_Sixers_For_Online_Use.jpg
logo

Related posts

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...

Saints Row

Saints Row

Στην προσπάθειά του να «επανασυστηθεί» στους gamers, το απολαυστικό µα επαναλαµβανόµενο «Saints Row» προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες δίχως όµως να προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο. H σειρά παιχνιδιών «Saints Row» ξεκίνησε το 2006 ως αντίπαλο δέος του Grand Theft Auto για να εξελιχθεί σε...