Armored Core VI: Fires Of Rubicon
Γραφικά 3
Ηχος 4
Gameplay 5
Αντοχή στο χρόνο 4

Μετά την επιτυχία του «Elden Ring», η FromSoftware επιστρέφει με έναν διαφορετικό τίτλο που διατηρεί, ωστόσο, έναν κοινό παρονομαστή, την απάνθρωπη δυσκολία! O νέος τίτλος της FromSoftware μπορεί να μην είναι βουτηγμένος σε μια μαγική μυστηριώδη ατμόσφαιρα αρχέγονων συγκρούσεων όπως αυτός του «Elden Ring», μπορεί να μη βασίζεται σε μια πλοκή που θα σας αναγκάσει να «καταβροχθίσετε» κάθε σπιθαμή πληροφορίας, αλλά καταφέρνει να προσφέρει ένα εξαιρετικό gameplay με άπειρες επιλογές παραμετροποίησης για το mech που θα εμπιστευθείτε για να φέρετε εις πέρας κάθε αποστολή. Πόλεμος για τα καύσιμα Σεναριακά το «Coral» είναι το καύσιμο που προορίζονταν να φέρει την επόμενη τεχνολογική επανάσταση για την ανθρωπότητα και βρίσκεται σε αφθονία στον ..

Summary 4.0 μεγαλειώδες

Armored Core VI: Fires Of Rubicon

Μετά την επιτυχία του «Elden Ring», η FromSoftware επιστρέφει με έναν διαφορετικό τίτλο που διατηρεί, ωστόσο, έναν κοινό παρονομαστή, την απάνθρωπη δυσκολία!

O νέος τίτλος της FromSoftware μπορεί να μην είναι βουτηγμένος σε μια μαγική μυστηριώδη ατμόσφαιρα αρχέγονων συγκρούσεων όπως αυτός του «Elden Ring», μπορεί να μη βασίζεται σε μια πλοκή που θα σας αναγκάσει να «καταβροχθίσετε» κάθε σπιθαμή πληροφορίας, αλλά καταφέρνει να προσφέρει ένα εξαιρετικό gameplay με άπειρες επιλογές παραμετροποίησης για το mech που θα εμπιστευθείτε για να φέρετε εις πέρας κάθε αποστολή.

Πόλεμος για τα καύσιμα

Σεναριακά το «Coral» είναι το καύσιμο που προορίζονταν να φέρει την επόμενη τεχνολογική επανάσταση για την ανθρωπότητα και βρίσκεται σε αφθονία στον πλανήτη Rubicon 3. Η ύπαρξή του, ωστόσο, δεν αποδείχθηκε ευοίωνη για το ηλιακό σύστημα που το φιλοξενεί, με αποτέλεσμα καταστροφικά φαινόμενα που χρειάστηκε ένας αιώνας για να εκλείψουν. Ο μολυσμένος, πλέον, πλανήτης αποτελεί στόχο όσων θέλουν να εκμεταλλευθούν τα απομένοντα αποθέματα «Coral», με εταιρείες μισθοφόρων, «πολυ-»… πλανητικές εταιρείες και αντάρτες να μάχονται δίχως αύριο. Σε αυτό το φόντο τοποθετείται η πλοκή του «Armored Core VI: Fires Of Rubicon», η οποία επιτρέπει την επιλογή διαφορετικών μονοπατιών που καταλήγουν σε εναλλακτικά φινάλε.

Πρωταγωνιστές το σύστημα μάχης και παραμετροποίησης

Το «Armored Core VI» δεν θα σας πετάξει σε κάποιον αχανή ανοιχτό κόσμο, καθώς είναι δομημένο με μεγάλα μεν, κλειστά δε level. Πριν ριχτείτε στη μάχη πρέπει να επιλέξετε και να εξοπλίσετε προσεκτικά το mech σας, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε επιχειρησιακού σχεδίου.

Όπως σε κάθε παιχνίδι της FromSoftware, ο χειρισμός έχει αρκετό βάθος και κάθε αναμέτρηση –παρά τους καταιγιστικούς ρυθμούς της– οφείλει να είναι έξυπνα «χορογραφημένη», στοχεύοντας στις αδυναμίες του εκάστοτε αντιπάλου. Οι κινήσεις σας στον χώρο καλύπτουν κάθε διάσταση, με την αιώρησή σας στον αέρα να αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας. Οι βολές από απόσταση εναλλάσσονται με μάχες σώμα με σώμα (ή mech με mech για να είμαστε πιο ακριβείς!) κι αν έχετε δομήσει έξυπνα την πολεμική σας μηχανή, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα τρωτά σημεία των εχθρών σας. Solo αποστολές, αναμετρήσεις στην αρένα και online PvP μάχες 1v1 ή 3v3 υπόσχονται αρκετές συγκινήσεις για όσους «σηκώνουν το γάντι» στην πρόκληση ενός δύσκολου παιχνιδιού.

  • acvifor-screenshot-1.jpg
  • acvifor-screenshot-2.jpg
  • bcb1c3c94288cd558bca5dc78438d20d.jpg
logo

Related posts

Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2

Αποκλειστικά για PlayStation 5 και χωρίς τα τεχνολογικά δεσμά της προηγούμενης γενιάς, το νέο Spider-Man προσθέτει ακόμα έναν λόγο για να αποκτήσει ένας gamer την παιχνιδομηχανή της Sony. Oχι ένας, αλλά δύο κεντρικοί ήρωες σας περιμένουν στο χορταστικό sequel του Spider-Man. Ο Peter Parker και...

Assassin’s Creed Mirage

Assassin’s Creed Mirage

Έπειτα από αλλεπάλληλες κυκλοφορίες παιχνιδιών με πλήθος μηχανισμών και αχανείς ανοιχτούς κόσμους, η Ubisoft επαναφέρει το franchise στις ρίζες του, με έμφαση στο stealth και θέατρο επιχειρήσεων μία και μοναδική πόλη, τη Βαγδάτη. Bρισκόμαστε στον 9ο αιώνα μ.Χ. και παίρνουμε τον ρόλο του Basim...

NBA 2K24

NBA 2K24

Τη σειρά του Michael Jordan παίρνει φέτος ο Kobe Bryant στην «αφήγηση» καριέρας. Μέσα από παιχνίδια σταθμούς, τα γραφικά γίνονται περισσότερο next-gen και ο πυρήνας του χειρισμού εμφανίζει μικροβελτιώσεις στα σημεία. Δίχως αντίπαλο, το «NBA 2K24» παίζει… με το «ρολόι», χωρίς θεαματικές...