Marvel’s Midnight Suns
Γραφικά 3
Ηχος 3
Gameplay 5
Αντοχή στο χρόνο 5

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games. H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα των Δαιμόνων, επιχειρεί να αναστήσει τον κύριό της, Chthon. Οι Avengers συνεργάζονται με τους Midnight Suns για να αναστήσουν τον… απόκληρο γόνο της Lilith, εσάς! Αφού δαπανήσετε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε τον δικό σας υπερήρωα, τον «The Hunter», θα επιστρατεύσετε στο πλευρό σας ένα playable roster που περιλαμβάνει… ηχηρά ονόματα όπως αυτά των Iron Man, Captain America, Wolverine, Spider-Man, Venom, Morbius, Scarlet Witch, ..

Summary 4.0 μεγαλειώδες

Marvel’s Midnight Suns

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games.

H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα των Δαιμόνων, επιχειρεί να αναστήσει τον κύριό της, Chthon. Οι Avengers συνεργάζονται με τους Midnight Suns για να αναστήσουν τον… απόκληρο γόνο της Lilith, εσάς! Αφού δαπανήσετε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε τον δικό σας υπερήρωα, τον «The Hunter», θα επιστρατεύσετε στο πλευρό σας ένα playable roster που περιλαμβάνει… ηχηρά ονόματα όπως αυτά των Iron Man, Captain America, Wolverine, Spider-Man, Venom, Morbius, Scarlet Witch, Doctor Strange, Captain Marvel, Blade, Ghost Rider, Storm, Magik, Deadpool, Hulk και Nico Minoru. Αφού, λοιπόν, ορίσετε το φύλο και την εμφάνιση του «The Hunter» θα επιλέξετε και τις υπερδυνάμεις του, προκειμένου να βάλουν και αυτές το λιθαράκι τους σε κάθε turn-based αναμέτρηση. Στην εκκίνηση κάθε αποστολής διαλέγετε τους συμπολεμιστές σας, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια συλλογή από ικανότητες με τη μορφή καρτών. Κάθε κάρτα μπορεί να έχει επίδραση στους εχθρούς, στους δικούς σας χαρακτήρες ή ακόμα και στο περιβάλλον. Η σύμπραξη στοιχείων RPG και card game στο gameplay οδηγεί σε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, την οποία θα απολαύσετε αρκετά έπειτα από μια μικρή περίοδο εξοικείωσης. Οταν δεν πολεμάτε, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα περισυλλογής και ανασυγκρότησης δυνάμεων στο αναβαθμίσιμο στρατηγείο σας, το «The Abbey».

Το σενάριο της επικείμενης… αποκάλυψης εμπεριέχει αρκετές ίντριγκες αλλά και σχέσεις φιλίας ανάμεσα στα μέλη της ομάδας σας. Η συνύπαρξη χαρακτήρων από εντελώς διαφορετικά σύμπαντα της Marvel μπορεί να ξενίσει κάποιους αρχικά, σύντομα όμως ενσωματώνεται σε μια ρευστή εξέλιξη γεγονότων. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα έρθετε αντιμέτωποι με τις διαφορετικές προσωπικότητες όλων αυτών των υπερηρώων, θα γίνετε μάρτυρες συγκρούσεων αλλά και ισχυρών δεσμών φιλίας.

Κάθε σας πράξη εκτός μάχης έχει την επίδρασή της και τη δική της ξεχωριστή βαρύτητα, με αποτέλεσμα η επική καμπάνια του Midnight Suns κάθε άλλο παρά πληκτική να μπορεί να χαρακτηριστεί!

logo

Related posts

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound

Κόντρες στους δρόµους της πόλης µε next-gen διάθεση και άφθονο… nitro έρχονται υπό τους ήχους ενός soundtrack που θα σας προκαλέσει να «σανιδώσετε» το γκάζι. Η σειρά Need for Speed ουδέποτε πρόκρινε τον ρεαλισμό έναντι της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας και ο τελευταίος της εκπρόσωπος έχει...

Gungrave G.O.R.E.

Gungrave G.O.R.E.

Με κορεάτικη αισθητική και αρκετά ιδιαίτερο gameplay, ο συγκεκριµένος τίτλος θα χαροποιήσει όσους αγαπούν την ακατάπαυστη δράση. Bρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό, το Seed, αποτελεί μάστιγα για τον πλανήτη. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grave, ενός πρώην εκτελεστή...

Marvel’s Spider-Man Miles Morales (PC)

Marvel’s Spider-Man Miles Morales (PC)

Σειρά του Miles Morales να κάνει το… άλµα από το PlayStation στους υπολογιστές, ώστε να µπορούν και οι PC gamers να ζήσουν τη µοναδική εµπειρία του συγκεκριµένου παιχνιδιού. Η ιστορία του Miles Morales ως Spider-Man ξεκίνησε από το PlayStation 4, έγινε ακόμα πιο συναρπαστική στην έκδοση για...