WWE 2K22
Γραφικά 3
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 4

Δύο χρόνια μετά τον προκάτοχό του, το official παιχνίδι του… φαντεζί κόσμου του wrestling επιστρέφει, με επανασχεδιασμένη μηχανή παιχνιδιού και αναβαθμισμένο σύστημα χειρισμού. Προ διετίας, το WWE 2Κ20 έπεσε θύμα ενός οργισμένου gaming… λιντσαρίσματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των ουκ ολίγων bugs του, γεγονός που αδίκησε τα θετικά στοιχεία που είχε να επιδείξει ο συγκεκριμένος τίτλος και οδήγησε στην ακύρωση της κυκλοφορίας του 2Κ21. Στόχος ήταν να επανεξεταστεί η προσέγγιση του παιχνιδιού, να αναδομηθεί η τεχνική του πλευρά και να παραχθεί ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που θα ανατρέπει τις αρνητικές εντυπώσεις του… αμαρτωλού του προγόνου. Δύο χρόνια μετά, το WWE 2K22 δείχνει να ικανοποιεί τις παραπάνω υποσχέσεις, χωρίς αυτό να ..

Summary 3.8 καλό

WWE 2K22

Δύο χρόνια μετά τον προκάτοχό του, το official παιχνίδι του… φαντεζί κόσμου του wrestling επιστρέφει, με επανασχεδιασμένη μηχανή παιχνιδιού και αναβαθμισμένο σύστημα χειρισμού.

Προ διετίας, το WWE 2Κ20 έπεσε θύμα ενός οργισμένου gaming… λιντσαρίσματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των ουκ ολίγων bugs του, γεγονός που αδίκησε τα θετικά στοιχεία που είχε να επιδείξει ο συγκεκριμένος τίτλος και οδήγησε στην ακύρωση της κυκλοφορίας του 2Κ21. Στόχος ήταν να επανεξεταστεί η προσέγγιση του παιχνιδιού, να αναδομηθεί η τεχνική του πλευρά και να παραχθεί ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που θα ανατρέπει τις αρνητικές εντυπώσεις του… αμαρτωλού του προγόνου. Δύο χρόνια μετά, το WWE 2K22 δείχνει να ικανοποιεί τις παραπάνω υποσχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως είναι πλήρως απαλλαγμένο από μικροπροβλήματα (ποιο game είναι, άλλωστε;).

Τα γραφικά, ειδικά στις next-gen εκδόσεις, αποτυπώνουν με αξιοσημείωτη λεπτομέρεια κάθε διαφορετικό χαρακτήρα από τους αναρίθμητους που συμμετέχουν στο υπερπλήρες καστ του τίτλου. Η κάμερα υπακούει σε μια εύστοχη σκηνοθεσία που παρακολουθεί στενά τη δράση δίχως να δημιουργεί προβλήματα στο οπτικό πεδίο του παίκτη. Αντιθέτως, προβλήματα θα δημιουργήσει η ένταση της μουσικής στους γείτονες, καθώς θα μπείτε στον πειρασμό να την τερματίσετε μόλις ακούσετε το πλούσιο σε συγκινήσεις soundtrack!

Αλλαγές και στο gameplay

Μια ευπρόσδεκτη επαναπροσέγγιση υπάρχει και στη φιλοσοφία του gameplay, η οποία έχει απλοποιηθεί αισθητά. Αν και εξακολουθεί να έχει τρωτά σημεία, προάγει την ταχύτερη δράση, τις εναλλαγές στο προβάδισμα και τις εντυπωσιακές ανατροπές. Ο χειρισμός δίνει έμφαση στη διασκέδαση –ποιος τολμά να κάνει κουβέντα, άλλωστε, για ρεαλισμό όταν μιλάμε για WWE! Με σαφώς πιο arcade προσανατολισμούς, το WWE 2K22 απευθύνεται με την ίδια άνεση σε βετεράνους gamers αλλά και σε πρωτοεμφανιζόμενους wrestlers! Στα highlights θα αναφέρουμε το Backstage Brawl, όπου επιστρατεύονται αντικείμενα του περιβάλλοντος χώρου με… άκρως ευρηματικούς τρόπους. Αν έχετε συνηθίσει το βάθος του gameplay που διαθέτουν fighting games όπως αυτά της σειράς UFC σίγουρα το WWE 2K22 θα σας φανεί ρηχό, μα σε κάθε άλλη περίπτωση θα το διασκεδάσετε, ειδικά αν παίζετε με κάποιον φίλο σας σε τοπικό ή online «one vs one» mode.

Ακολουθώντας τα βήματα του Rey Mysterio

Με έντονη μυρωδιά τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ βασισμένου στην επεισοδιακή καριέρα του Rey Mysterio, το 2K Showcase παντρεύει αποσπάσματα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος με τη 3D μηχανή γραφικών του παιχνιδιού, δίνοντας στον παίκτη την ευκαιρία να ζήσει με μοναδικό τρόπο ιστορικούς αγώνες. Πρόκειται για μια νοσταλγική αναδρομή στο παρελθόν του wrestling, η οποία παντρεύει κομβικές στιγμές που συγκλόνισαν τους φίλους του WWE με πλούσια δράση.

Ποικιλία σε modes

Εκτός από το ολοκαίνουργιο 2K Showcase, στο portfolio του τίτλου συμπεριλαμβάνονται και αρκετά δοκιμασμένα από παλαιότερους τίτλους modes. Στο MyGM αναλαμβάνετε τον ρόλο του γενικού διευθυντή του WWE, θέτοντας υπό την εποπτεία σας τη διοργάνωση Raw, SmackDown, NXT ή NXT UK με στόχο την κυριαρχία της στον χώρο. Στο MyRISE μπορείτε να χτίσετε τον άνδρα ή γυναίκα παλαιστή σας μέσα από την πληρέστατη «Creation Suite» και να ακολουθήσετε μια λαμπρή καριέρα, ενώ για πρώτη φορά στο MyFACTION δημιουργείτε τη δική σας παράταξη έτοιμη να κυριαρχήσει σε εβδομαδιαίες διοργανώσεις με δυναμικά εξελισσόμενο περιεχόμενο. Τέλος, στο Universe mode μπορείτε να παραμετροποιήσετε κάθε πτυχή του παιχνιδιού, ενώ, αν βιάζεστε, στο παραδοσιακό «Play» μπορείτε να επιδοθείτε πιο άμεσα στο… ευγενές σπορ με όλες του τις παραλλαγές.

  • WWE-2K22_20220311194408.jpg
  • WWE-2K22_20220311193226.jpg
  • WWE-2K22_20220311192522.jpg
  • WWE-2K22_20220311192051.jpg
  • WWE-2K22.jpg
  • WWE-2K22_20220311192537.jpg
  • WWE-2K22_20220311193859.jpg
  • WWE-2K22_20220311221256_1.jpg

 

 

logo

Related posts

God of War Ragnarök: Ο κόσμος του ζωντανεύει στα Public, στο κέντρο της Αθήνας!

God of War Ragnarök: Ο κόσμος του ζωντανεύει στα Public, στο κέντρο της Αθήνας!

Η μεγαλύτερη εμπειρία gaming σε περιμένει στο κατάστημα Public Συντάγματος, με έμπνευση από το πολυαναμενόμενο video game του 2022, το God of War Ragnarök! Διψάς για αδρεναλίνη, σκοτεινούς τόπους και επικές μάχες με θεούς και παντοδύναμα τέρατα; Ετοιμάσου να μεταφερθείς σε επικίνδυνα...

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...