The King Of Fighters XV
Γραφικά 3
Ηχος 4
Gameplay 3
Αντοχή στο χρόνο 3

Ενα franchise με ιστορία που κρατάει από την καρδιά των 90’s επιστρέφει ανανεωμένο, έτοιμο να χαρίσει ανεπανάληπτες online (και όχι μόνο) αναμετρήσεις. Tρεις αυτοί, τρεις εμείς. Αυτό είναι το κύριο concept του «The King Of Fighters», όπου καλείστε να επιλέξετε τρεις μαχητές που θα αναμετρηθούν με ισάριθμους αντιπάλους, που ελέγχονται είτε από την AI του παιχνιδιού είτε από έναν φίλο που κάθεται δίπλα σας ή από έναν online αντίπαλο στην άλλη άκρη του κόσμου, με ανύπαρκτο lag. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: καταιγιστική δράση, εκρήξεις αδρεναλίνης και αλλεπάλληλες προκλήσεις για γρήγορα αντανακλαστικά. Οι τρεις χαρακτήρες που θα εμπιστευθείτε μάχονται διαδοχικά με σειρά που αποφασίζετε εσείς. Κάθε φορά ..

Summary 3.3 καλό

The King Of Fighters XV

Ενα franchise με ιστορία που κρατάει από την καρδιά των 90’s επιστρέφει ανανεωμένο, έτοιμο να χαρίσει ανεπανάληπτες online (και όχι μόνο) αναμετρήσεις.

Tρεις αυτοί, τρεις εμείς. Αυτό είναι το κύριο concept του «The King Of Fighters», όπου καλείστε να επιλέξετε τρεις μαχητές που θα αναμετρηθούν με ισάριθμους αντιπάλους, που ελέγχονται είτε από την AI του παιχνιδιού είτε από έναν φίλο που κάθεται δίπλα σας ή από έναν online αντίπαλο στην άλλη άκρη του κόσμου, με ανύπαρκτο lag. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: καταιγιστική δράση, εκρήξεις αδρεναλίνης και αλλεπάλληλες προκλήσεις για γρήγορα αντανακλαστικά. Οι τρεις χαρακτήρες που θα εμπιστευθείτε μάχονται διαδοχικά με σειρά που αποφασίζετε εσείς. Κάθε φορά που κάποιος χάνει, τη θέση του παίρνει ο επόμενος, ενώ πάντα υπάρχει η δυνατότητα ένας σας μαχητής να βγάλει knock out διαδοχικά και τους τρεις του αντιπάλους. Ο σχεδιασμός του ποιος χαρακτήρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποιον εμπεριέχει αρκετή στρατηγική και απαιτεί γνώση των αδυναμιών και των πλεονεκτημάτων του εκάστοτε ήρωα. Η «δεξαμενή» των ηρώων μοιάζει απύθμενη! 39 χαρακτήρες, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό μαχητικό στιλ περιμένουν να εξερευνήσετε τις ικανότητές τους. Το gameplay σέβεται τις βάσεις που έθεσε η XIV έκδοση και προσθέτει μερικές ευπρόσδεκτες πινελιές στο MAX mode. Στο «οπλοστάσιο» περιλαμβάνονται πλέον EX Special Moves, Super Special Moves, MAX Super Special Moves και Climax Super Special Moves, οπότε θα χρειαστείτε αρκετή προπόνηση για να μάθετε να εκμεταλλεύεστε με σύνεση κάθε διαθέσιμη επιθετική δυνατότητα.

Στην «Gallery» του παιχνιδιού θα βρείτε πλούσιο υλικό, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο φανατικούς φίλους της σειράς, ενώ πάνω από 300 μουσικά κομμάτια των «The King Of Fighters» σας περιμένουν στην DJ STATION επιλογή του κεντρικού μενού.

Για όσους ενδιαφέρονται για το σενάριο του «Story» mode, ένα μυστηριώδες πλάσμα με το όνομα Verse έχει καταστρέψει την KOF αρένα, μα οι πρωταθλητές του περιβόητου τουρνουά πολεμικών τεχνών κατόρθωσαν να το υπερνικήσουν. Η νέα διοργάνωση όμως δεν θα είναι τόσο απροβλημάτιστη, όσο όλοι περιμένουν. Μια «χιονοστιβάδα» εξελίξεων φέρνει ανατροπές και… ανελέητη δράση για ακόμα μία φορά!

  • THE-KING-OF-FIGHTERS-XV_20220222193854.jpg
  • THE-KING-OF-FIGHTERS-XV_20220222194226.jpg
  • THE-KING-OF-FIGHTERS-XV_20220222194522.jpg
  • THE-KING-OF-FIGHTERS-XV_20220220141442.jpg
  • THE-KING-OF-FIGHTERS-XV_20220222194013.jpg
  • THE-KING-OF-FIGHTERS-XV_20220222193927.jpg
logo

Related posts

Horizon Call of the Mountain

Horizon Call of the Mountain

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνειδητοποιήσει κανείς τις δυνατότητες του νέου σετ εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 5 έρχεται για να προκαλέσει… σοκ και δέος! To αποκλειστικό για PlayStation «Horizon Forbidden West» μας καθήλωσε με τον συναρπαστικό του κόσμο, μα έφτασε η...

Atomic Heart

Atomic Heart

Μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου η Σοβιετική Ένωση έχει εξελίξει πρωτόγνωρες τεχνολογικές καινοτομίες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο μελετά ένα απολαυστικό FPS με στοιχεία role-playing και… νοσταλγικές επιρροές από Bioshock και Fallout. Βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 όπου η...

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

Είχαμε συνηθίσει αρκετούς τίτλους του PlayStation 5 να μας παρασύρουν στους μαγικούς τους κόσμους, μα πλέον με το PSVR2 το ταξίδι αυτό μεταμορφώνεται σε μια συγκλονιστική βιωματική εμπειρία που δύσκολα ξεχνά κανείς. Οσο ξένος κι αν είναι κάποιος με οποιαδήποτε έκφανση του gaming, μόλις φορέσει...