Battlefield 2042
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 3
Αντοχή στο χρόνο 4

Με έμφαση στις online αναμετρήσεις ευρείας κλίμακας, έως και 128 παικτών ταυτόχρονα, χρειάστηκε να αφαιρεθεί εντελώς το story mode του Battlefield για να συνειδητοποιήσουμε πόσο μας λείπει! Bλέποντας τις ανάγκες των gamers μέσα από τον ελαφρώς… παραμορφωτικό φακό του επιτυχημένου FUT mode των τελευταίων FIFA, η EA μάλλον έχει όνειρο ζωής να μετατρέψει κάθε τίτλο της σε live game. Το Battlefield 2042, λοιπόν, έρχεται με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει τις μαζικές online συρράξεις, αφαιρώντας πλήρως από το κάδρο την οποιαδήποτε υποψία single-player σεναρίου. Το μόνο που θα βρείτε στη θέση του είναι ένα αφήγημα που θέλει την κλιματική αλλαγή και τον ανταγωνισμό για πρώτες ύλες να έχουν φέρει την πλήρη ..

Summary 3.8 καλό

Battlefield 2042

Με έμφαση στις online αναμετρήσεις ευρείας κλίμακας, έως και 128 παικτών ταυτόχρονα, χρειάστηκε να αφαιρεθεί εντελώς το story mode του Battlefield για να συνειδητοποιήσουμε πόσο μας λείπει!

Bλέποντας τις ανάγκες των gamers μέσα από τον ελαφρώς… παραμορφωτικό φακό του επιτυχημένου FUT mode των τελευταίων FIFA, η EA μάλλον έχει όνειρο ζωής να μετατρέψει κάθε τίτλο της σε live game. Το Battlefield 2042, λοιπόν, έρχεται με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει τις μαζικές online συρράξεις, αφαιρώντας πλήρως από το κάδρο την οποιαδήποτε υποψία single-player σεναρίου. Το μόνο που θα βρείτε στη θέση του είναι ένα αφήγημα που θέλει την κλιματική αλλαγή και τον ανταγωνισμό για πρώτες ύλες να έχουν φέρει την πλήρη ανατροπή στη γεωπολιτική σκακιέρα του πλανήτη. Πολλοί θα ισχυριστούν, βέβαια, πως το story mode δεν ήταν ποτέ το ισχυρό χαρτί των Battlefield τίτλων, παρ’ όλα αυτά, η ύπαρξή του προσέλκυε και όσους δεν ήταν καθολικά αφιερωμένοι στο χαοτικό multiplayer. Φέτος, το κενό του αναπληρώνουν οι διαδικτυακές μάχες… επικής κλίμακας, με έως και 128 παίκτες να ξεχύνονται… αλαλάζοντες στον ίδιο χάρτη! Ανάλογα προσαρμοσμένα είναι και τα πεδία των μαχών, με επτά τεράστιες εκτάσεις να είναι ικανές να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό παικτών, παρέχοντας άπλετο χώρο δράσης για στρατιώτες αλλά και οχήματα, από τανκς μέχρι μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Conquest, Breakthrough και Hazard Zone καλύπτουν κάθε διαφορετική «γεύση» online σεναρίων.

Το δημοφιλές first-person shooter βρίθει πλήθους customizable όπλων και ποικιλόμορφων τοπολογιών που αποκτούν άλλη διάσταση όταν ακραία καιρικά φαινόμενα κάνουν την εμφάνισή τους. Ενα μικρό βίντεο συνοψίζει τις ιδιαιτερότητες και το υπόβαθρο κάθε διαθέσιμου operator, υπογραμμίζοντας τις ξεχωριστές ικανότητες και τα μοναδικά gadgets που φέρνει έκαστος στο πεδίο της μάχης. Αν και κάθε πρωταγωνιστής έχει μια ροπή προς κάποια παραδοσιακή κλάση, τα classes έχουν πια καταργηθεί και ο εξοπλισμός που θα επιλέξετε σηματοδοτεί την ενδεδειγμένη τακτική σας.

Battlefield Portal

To Battlefield 2042 έχει βαλθεί να ανακατέψει την τράπουλα για τα καλά και το Portal επιχειρεί να ενοποιήσει το σύμπαν του υπό τη νέα του οπτική. Τα κλασικά Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 και Battlefield 3 έρχονται ανανεωμένα για να θέσουν στη διάθεσή σας τους χάρτες τους, έτοιμους να φιλοξενήσουν όλο το νέο περιεχόμενο. Με τη βοήθεια του «Builder», μπορείτε μέσα από έναν editor επαγγελματικού επιπέδου να χτίσετε τις δικές σας online εμπειρίες και να τις θέσετε στη διάθεση της κοινότητας. Φανταστείτε τα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα του 2042 σε χάρτες του Β’ Πα-γκοσμίου Πολέμου ή αναμετρήσεις στα όρια του τραγελαφικού με μοναδικό επιτρεπόμενο όπλο τους απινιδωτές.

  • kin-lau-screenshot-02-actiondiscarded-1920x1080.jpg.adapt_.crop16x9.818p.jpg
  • kin-lau-screenshot-06-actionrenewal-1920x1080.jpg.adapt_.crop16x9.818p.jpg
  • Battlefield™-2042_20211125200432.jpg
  • Battlefield™-2042_20211125200536.jpg
  • Battlefield™-2042_20211125200556.jpg
  • Battlefield™-2042_20211125201356_1.jpg

 

logo

Related posts

Horizon Call of the Mountain

Horizon Call of the Mountain

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνειδητοποιήσει κανείς τις δυνατότητες του νέου σετ εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 5 έρχεται για να προκαλέσει… σοκ και δέος! To αποκλειστικό για PlayStation «Horizon Forbidden West» μας καθήλωσε με τον συναρπαστικό του κόσμο, μα έφτασε η...

Atomic Heart

Atomic Heart

Μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου η Σοβιετική Ένωση έχει εξελίξει πρωτόγνωρες τεχνολογικές καινοτομίες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο μελετά ένα απολαυστικό FPS με στοιχεία role-playing και… νοσταλγικές επιρροές από Bioshock και Fallout. Βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 όπου η...

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

Είχαμε συνηθίσει αρκετούς τίτλους του PlayStation 5 να μας παρασύρουν στους μαγικούς τους κόσμους, μα πλέον με το PSVR2 το ταξίδι αυτό μεταμορφώνεται σε μια συγκλονιστική βιωματική εμπειρία που δύσκολα ξεχνά κανείς. Οσο ξένος κι αν είναι κάποιος με οποιαδήποτε έκφανση του gaming, μόλις φορέσει...