Battlefield 2042
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 3
Αντοχή στο χρόνο 4

Με έμφαση στις online αναμετρήσεις ευρείας κλίμακας, έως και 128 παικτών ταυτόχρονα, χρειάστηκε να αφαιρεθεί εντελώς το story mode του Battlefield για να συνειδητοποιήσουμε πόσο μας λείπει! Bλέποντας τις ανάγκες των gamers μέσα από τον ελαφρώς… παραμορφωτικό φακό του επιτυχημένου FUT mode των τελευταίων FIFA, η EA μάλλον έχει όνειρο ζωής να μετατρέψει κάθε τίτλο της σε live game. Το Battlefield 2042, λοιπόν, έρχεται με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει τις μαζικές online συρράξεις, αφαιρώντας πλήρως από το κάδρο την οποιαδήποτε υποψία single-player σεναρίου. Το μόνο που θα βρείτε στη θέση του είναι ένα αφήγημα που θέλει την κλιματική αλλαγή και τον ανταγωνισμό για πρώτες ύλες να έχουν φέρει την πλήρη ..

Summary 3.8 καλό

Battlefield 2042

Με έμφαση στις online αναμετρήσεις ευρείας κλίμακας, έως και 128 παικτών ταυτόχρονα, χρειάστηκε να αφαιρεθεί εντελώς το story mode του Battlefield για να συνειδητοποιήσουμε πόσο μας λείπει!

Bλέποντας τις ανάγκες των gamers μέσα από τον ελαφρώς… παραμορφωτικό φακό του επιτυχημένου FUT mode των τελευταίων FIFA, η EA μάλλον έχει όνειρο ζωής να μετατρέψει κάθε τίτλο της σε live game. Το Battlefield 2042, λοιπόν, έρχεται με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει τις μαζικές online συρράξεις, αφαιρώντας πλήρως από το κάδρο την οποιαδήποτε υποψία single-player σεναρίου. Το μόνο που θα βρείτε στη θέση του είναι ένα αφήγημα που θέλει την κλιματική αλλαγή και τον ανταγωνισμό για πρώτες ύλες να έχουν φέρει την πλήρη ανατροπή στη γεωπολιτική σκακιέρα του πλανήτη. Πολλοί θα ισχυριστούν, βέβαια, πως το story mode δεν ήταν ποτέ το ισχυρό χαρτί των Battlefield τίτλων, παρ’ όλα αυτά, η ύπαρξή του προσέλκυε και όσους δεν ήταν καθολικά αφιερωμένοι στο χαοτικό multiplayer. Φέτος, το κενό του αναπληρώνουν οι διαδικτυακές μάχες… επικής κλίμακας, με έως και 128 παίκτες να ξεχύνονται… αλαλάζοντες στον ίδιο χάρτη! Ανάλογα προσαρμοσμένα είναι και τα πεδία των μαχών, με επτά τεράστιες εκτάσεις να είναι ικανές να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό παικτών, παρέχοντας άπλετο χώρο δράσης για στρατιώτες αλλά και οχήματα, από τανκς μέχρι μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Conquest, Breakthrough και Hazard Zone καλύπτουν κάθε διαφορετική «γεύση» online σεναρίων.

Το δημοφιλές first-person shooter βρίθει πλήθους customizable όπλων και ποικιλόμορφων τοπολογιών που αποκτούν άλλη διάσταση όταν ακραία καιρικά φαινόμενα κάνουν την εμφάνισή τους. Ενα μικρό βίντεο συνοψίζει τις ιδιαιτερότητες και το υπόβαθρο κάθε διαθέσιμου operator, υπογραμμίζοντας τις ξεχωριστές ικανότητες και τα μοναδικά gadgets που φέρνει έκαστος στο πεδίο της μάχης. Αν και κάθε πρωταγωνιστής έχει μια ροπή προς κάποια παραδοσιακή κλάση, τα classes έχουν πια καταργηθεί και ο εξοπλισμός που θα επιλέξετε σηματοδοτεί την ενδεδειγμένη τακτική σας.

Battlefield Portal

To Battlefield 2042 έχει βαλθεί να ανακατέψει την τράπουλα για τα καλά και το Portal επιχειρεί να ενοποιήσει το σύμπαν του υπό τη νέα του οπτική. Τα κλασικά Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 και Battlefield 3 έρχονται ανανεωμένα για να θέσουν στη διάθεσή σας τους χάρτες τους, έτοιμους να φιλοξενήσουν όλο το νέο περιεχόμενο. Με τη βοήθεια του «Builder», μπορείτε μέσα από έναν editor επαγγελματικού επιπέδου να χτίσετε τις δικές σας online εμπειρίες και να τις θέσετε στη διάθεση της κοινότητας. Φανταστείτε τα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα του 2042 σε χάρτες του Β’ Πα-γκοσμίου Πολέμου ή αναμετρήσεις στα όρια του τραγελαφικού με μοναδικό επιτρεπόμενο όπλο τους απινιδωτές.

  • kin-lau-screenshot-02-actiondiscarded-1920x1080.jpg.adapt_.crop16x9.818p.jpg
  • kin-lau-screenshot-06-actionrenewal-1920x1080.jpg.adapt_.crop16x9.818p.jpg
  • Battlefield™-2042_20211125200432.jpg
  • Battlefield™-2042_20211125200536.jpg
  • Battlefield™-2042_20211125200556.jpg
  • Battlefield™-2042_20211125201356_1.jpg

 

logo

Related posts

Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2

Αποκλειστικά για PlayStation 5 και χωρίς τα τεχνολογικά δεσμά της προηγούμενης γενιάς, το νέο Spider-Man προσθέτει ακόμα έναν λόγο για να αποκτήσει ένας gamer την παιχνιδομηχανή της Sony. Oχι ένας, αλλά δύο κεντρικοί ήρωες σας περιμένουν στο χορταστικό sequel του Spider-Man. Ο Peter Parker και...

Assassin’s Creed Mirage

Assassin’s Creed Mirage

Έπειτα από αλλεπάλληλες κυκλοφορίες παιχνιδιών με πλήθος μηχανισμών και αχανείς ανοιχτούς κόσμους, η Ubisoft επαναφέρει το franchise στις ρίζες του, με έμφαση στο stealth και θέατρο επιχειρήσεων μία και μοναδική πόλη, τη Βαγδάτη. Bρισκόμαστε στον 9ο αιώνα μ.Χ. και παίρνουμε τον ρόλο του Basim...

NBA 2K24

NBA 2K24

Τη σειρά του Michael Jordan παίρνει φέτος ο Kobe Bryant στην «αφήγηση» καριέρας. Μέσα από παιχνίδια σταθμούς, τα γραφικά γίνονται περισσότερο next-gen και ο πυρήνας του χειρισμού εμφανίζει μικροβελτιώσεις στα σημεία. Δίχως αντίπαλο, το «NBA 2K24» παίζει… με το «ρολόι», χωρίς θεαματικές...