WRC 10
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 5
Αντοχή στο χρόνο 5

Εν αναμονή της συμπλήρωσης μισού αιώνα διοργανώσεων World Rally Championship, η επετειακή έκδοση του τίτλου της KT Racing γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο το δημοφιλές μηχανοκίνητο άθλημα. Το WRC 10 παντρεύει το παρόν με το παρελθόν σε μια νοσταλγική ανασκόπηση της μακρόχρονης πορείας του ομώνυμου πρωταθλήματος. Μέσω του History Mode, θα πιάσετε το τιμόνι σε 19 ιστορικά events που αντανακλούν πλήρως τις συνθήκες, το οδηγικό στιλ και τα οχήματα της κάθε εποχής. 6 ιστορικά ράλι, μεταξύ των οποίων και το δικό μας Acropolis, συναντούν τις τέσσερις νέες προσθήκες του 2021 (Εσθονία, Κροατία, Βουλγαρία και Ισπανία). 120 ειδικές διαδρομές προκαλούν το ταλέντο σας στην οδήγηση και αναμφίβολα θα γεμίσουν με γερές ..

Summary 4.5 μεγαλειώδες

WRC 10

Εν αναμονή της συμπλήρωσης μισού αιώνα διοργανώσεων World Rally Championship, η επετειακή έκδοση του τίτλου της KT Racing γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο το δημοφιλές μηχανοκίνητο άθλημα.

Το WRC 10 παντρεύει το παρόν με το παρελθόν σε μια νοσταλγική ανασκόπηση της μακρόχρονης πορείας του ομώνυμου πρωταθλήματος. Μέσω του History Mode, θα πιάσετε το τιμόνι σε 19 ιστορικά events που αντανακλούν πλήρως τις συνθήκες, το οδηγικό στιλ και τα οχήματα της κάθε εποχής. 6 ιστορικά ράλι, μεταξύ των οποίων και το δικό μας Acropolis, συναντούν τις τέσσερις νέες προσθήκες του 2021 (Εσθονία, Κροατία, Βουλγαρία και Ισπανία). 120 ειδικές διαδρομές προκαλούν το ταλέντο σας στην οδήγηση και αναμφίβολα θα γεμίσουν με γερές εκρήξεις αδρεναλίνης τον ελεύθερό σας χρόνο. 52 official ομάδες από τη σεζόν 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC) εκπροσωπούν το σήμερα της διοργάνωσης, με 20 θρυλικά αυτοκίνητα από Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota κ.ά. να φροντίζουν να συγκινήσουν τους παλαιότερους και να… εκπαιδεύσουν τους νεότερους. Το ήδη πλήρες Career Mode ενισχύεται περεταίρω με έναν livery editor, προκειμένου να «ντύσετε» όπως επιθυμείτε την ομάδα σας και τα αυτοκίνητά σας.

Η ρεαλιστική και ακριβέστατη physics engine αποδεικνύει πως η αληθοφανής εξομοίωση της πραγματικότητας δεν χρειάζεται να στερεί τη διασκέδαση από τον παίκτη. Οταν ο μοναδικός τρόπος που αντιδρούν όλα τα οχήματα στις προσταγές σας και στις ιδιομορφίες κάθε δρόμου εμπλουτίζεται από μια απολαυστική οπτικοακουστική εμπειρία, τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι αντάξιο της βαριάς κληρονομιάς του ονόματος WRC. Ειδικά στην έκδοση για PlayStation 5, την οποία και δοκιμάσαμε, η αίσθηση της οδήγησης με το χειριστήριο DualSense μάς έκανε να μην θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τιμονιέρα! Ο συνοδηγός σας (ή η συνοδηγός σας) σας καθοδηγεί με ένταση και ακρίβεια, αν και λίγη μεγαλύτερη ποικιλία στα σχόλια θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Πριν σας αφήσουμε να ξεχυθείτε σε χώμα και άσφαλτο, ας μην ξεχνάμε πως οι τίτλοι της σειράς συγκαταλέγονται μεταξύ των δημοφιλέστερων παιχνιδιών στη βιομηχανία των eSport, οπότε αναπόφευκτα και το WRC 10 είναι στημένο, προκειμένου να προάγει τον… υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των μελών της πολυμελούς και φανατικής κοινότητας.

Μια… ειδική διαδρομή από το χθες στο σήμερα!

  • WRC10_Screenshot_09.jpg
  • WRC10_Screenshot_04.jpg
  • WRC10_Screenshot_05.jpg
  • WRC10_Screenshot_06.jpg
  • WRC10_Screenshot_07.jpg
  • WRC10_Screenshot_08.jpg
logo

Related posts

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...

Saints Row

Saints Row

Στην προσπάθειά του να «επανασυστηθεί» στους gamers, το απολαυστικό µα επαναλαµβανόµενο «Saints Row» προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες δίχως όµως να προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο. H σειρά παιχνιδιών «Saints Row» ξεκίνησε το 2006 ως αντίπαλο δέος του Grand Theft Auto για να εξελιχθεί σε...