WRC 10
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 5
Αντοχή στο χρόνο 5

Εν αναμονή της συμπλήρωσης μισού αιώνα διοργανώσεων World Rally Championship, η επετειακή έκδοση του τίτλου της KT Racing γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο το δημοφιλές μηχανοκίνητο άθλημα. Το WRC 10 παντρεύει το παρόν με το παρελθόν σε μια νοσταλγική ανασκόπηση της μακρόχρονης πορείας του ομώνυμου πρωταθλήματος. Μέσω του History Mode, θα πιάσετε το τιμόνι σε 19 ιστορικά events που αντανακλούν πλήρως τις συνθήκες, το οδηγικό στιλ και τα οχήματα της κάθε εποχής. 6 ιστορικά ράλι, μεταξύ των οποίων και το δικό μας Acropolis, συναντούν τις τέσσερις νέες προσθήκες του 2021 (Εσθονία, Κροατία, Βουλγαρία και Ισπανία). 120 ειδικές διαδρομές προκαλούν το ταλέντο σας στην οδήγηση και αναμφίβολα θα γεμίσουν με γερές ..

Summary 4.5 μεγαλειώδες

WRC 10

Εν αναμονή της συμπλήρωσης μισού αιώνα διοργανώσεων World Rally Championship, η επετειακή έκδοση του τίτλου της KT Racing γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο το δημοφιλές μηχανοκίνητο άθλημα.

Το WRC 10 παντρεύει το παρόν με το παρελθόν σε μια νοσταλγική ανασκόπηση της μακρόχρονης πορείας του ομώνυμου πρωταθλήματος. Μέσω του History Mode, θα πιάσετε το τιμόνι σε 19 ιστορικά events που αντανακλούν πλήρως τις συνθήκες, το οδηγικό στιλ και τα οχήματα της κάθε εποχής. 6 ιστορικά ράλι, μεταξύ των οποίων και το δικό μας Acropolis, συναντούν τις τέσσερις νέες προσθήκες του 2021 (Εσθονία, Κροατία, Βουλγαρία και Ισπανία). 120 ειδικές διαδρομές προκαλούν το ταλέντο σας στην οδήγηση και αναμφίβολα θα γεμίσουν με γερές εκρήξεις αδρεναλίνης τον ελεύθερό σας χρόνο. 52 official ομάδες από τη σεζόν 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC) εκπροσωπούν το σήμερα της διοργάνωσης, με 20 θρυλικά αυτοκίνητα από Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota κ.ά. να φροντίζουν να συγκινήσουν τους παλαιότερους και να… εκπαιδεύσουν τους νεότερους. Το ήδη πλήρες Career Mode ενισχύεται περεταίρω με έναν livery editor, προκειμένου να «ντύσετε» όπως επιθυμείτε την ομάδα σας και τα αυτοκίνητά σας.

Η ρεαλιστική και ακριβέστατη physics engine αποδεικνύει πως η αληθοφανής εξομοίωση της πραγματικότητας δεν χρειάζεται να στερεί τη διασκέδαση από τον παίκτη. Οταν ο μοναδικός τρόπος που αντιδρούν όλα τα οχήματα στις προσταγές σας και στις ιδιομορφίες κάθε δρόμου εμπλουτίζεται από μια απολαυστική οπτικοακουστική εμπειρία, τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι αντάξιο της βαριάς κληρονομιάς του ονόματος WRC. Ειδικά στην έκδοση για PlayStation 5, την οποία και δοκιμάσαμε, η αίσθηση της οδήγησης με το χειριστήριο DualSense μάς έκανε να μην θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τιμονιέρα! Ο συνοδηγός σας (ή η συνοδηγός σας) σας καθοδηγεί με ένταση και ακρίβεια, αν και λίγη μεγαλύτερη ποικιλία στα σχόλια θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Πριν σας αφήσουμε να ξεχυθείτε σε χώμα και άσφαλτο, ας μην ξεχνάμε πως οι τίτλοι της σειράς συγκαταλέγονται μεταξύ των δημοφιλέστερων παιχνιδιών στη βιομηχανία των eSport, οπότε αναπόφευκτα και το WRC 10 είναι στημένο, προκειμένου να προάγει τον… υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των μελών της πολυμελούς και φανατικής κοινότητας.

Μια… ειδική διαδρομή από το χθες στο σήμερα!

  • WRC10_Screenshot_09.jpg
  • WRC10_Screenshot_04.jpg
  • WRC10_Screenshot_05.jpg
  • WRC10_Screenshot_06.jpg
  • WRC10_Screenshot_07.jpg
  • WRC10_Screenshot_08.jpg
logo

Related posts

Marvel’s Spider-Man 2: Νέο Story Trailer και Limited Edition Bundle αποκαλύφθηκαν στην SDCC 2023

Marvel's Spider-Man 2: Νέο Story Trailer και Limited Edition Bundle αποκαλύφθηκαν στην SDCC 2023

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια ενός πάνελ που πραγματοποιήθηκε στο San Diego Comic-Con στο ιστορικό Hall H, η Insomniac Games αποκάλυψε μια σειρά από συναρπαστικές νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο για PlayStation 5, Marvel's Spider-Man 2, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023. Το...

EA SPORTS F1 23

EA SPORTS F1 23

Μπορεί τα περισσότερα σπορ το καλοκαίρι να κάνουν το διάλειμμά τους, η Formula 1, ωστόσο, έχει την τιμητική της. Το timing, λοιπόν, για το νέο official game του πολυαγαπημένου μας θεάματος επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά, με την υπογραφή της Codemasters και της EA Sports. Ως το official...

Μοναδική προσφορά: Αποκτήστε φθηνότερα το PlayStation 5!

Μοναδική προσφορά: Αποκτήστε φθηνότερα το PlayStation 5!

Έως και τις 23 Ιουλίου, οι φίλοι του PlayStation θα μπορούν να αγοράσουν την κονσόλα PlayStation 5 με την μονάδα αναπαραγωγής δίσκου με όφελος €75 (από €549,99 στα €474,99*) σε συμμετέχοντα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το 2023 είναι μέχρι στιγμής μια φανταστική χρονιά για το PS5, με πολλά...