WRC 10
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 5
Αντοχή στο χρόνο 5

Εν αναμονή της συμπλήρωσης μισού αιώνα διοργανώσεων World Rally Championship, η επετειακή έκδοση του τίτλου της KT Racing γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο το δημοφιλές μηχανοκίνητο άθλημα. Το WRC 10 παντρεύει το παρόν με το παρελθόν σε μια νοσταλγική ανασκόπηση της μακρόχρονης πορείας του ομώνυμου πρωταθλήματος. Μέσω του History Mode, θα πιάσετε το τιμόνι σε 19 ιστορικά events που αντανακλούν πλήρως τις συνθήκες, το οδηγικό στιλ και τα οχήματα της κάθε εποχής. 6 ιστορικά ράλι, μεταξύ των οποίων και το δικό μας Acropolis, συναντούν τις τέσσερις νέες προσθήκες του 2021 (Εσθονία, Κροατία, Βουλγαρία και Ισπανία). 120 ειδικές διαδρομές προκαλούν το ταλέντο σας στην οδήγηση και αναμφίβολα θα γεμίσουν με γερές ..

Summary 4.5 μεγαλειώδες

WRC 10

Εν αναμονή της συμπλήρωσης μισού αιώνα διοργανώσεων World Rally Championship, η επετειακή έκδοση του τίτλου της KT Racing γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο το δημοφιλές μηχανοκίνητο άθλημα.

Το WRC 10 παντρεύει το παρόν με το παρελθόν σε μια νοσταλγική ανασκόπηση της μακρόχρονης πορείας του ομώνυμου πρωταθλήματος. Μέσω του History Mode, θα πιάσετε το τιμόνι σε 19 ιστορικά events που αντανακλούν πλήρως τις συνθήκες, το οδηγικό στιλ και τα οχήματα της κάθε εποχής. 6 ιστορικά ράλι, μεταξύ των οποίων και το δικό μας Acropolis, συναντούν τις τέσσερις νέες προσθήκες του 2021 (Εσθονία, Κροατία, Βουλγαρία και Ισπανία). 120 ειδικές διαδρομές προκαλούν το ταλέντο σας στην οδήγηση και αναμφίβολα θα γεμίσουν με γερές εκρήξεις αδρεναλίνης τον ελεύθερό σας χρόνο. 52 official ομάδες από τη σεζόν 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC) εκπροσωπούν το σήμερα της διοργάνωσης, με 20 θρυλικά αυτοκίνητα από Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota κ.ά. να φροντίζουν να συγκινήσουν τους παλαιότερους και να… εκπαιδεύσουν τους νεότερους. Το ήδη πλήρες Career Mode ενισχύεται περεταίρω με έναν livery editor, προκειμένου να «ντύσετε» όπως επιθυμείτε την ομάδα σας και τα αυτοκίνητά σας.

Η ρεαλιστική και ακριβέστατη physics engine αποδεικνύει πως η αληθοφανής εξομοίωση της πραγματικότητας δεν χρειάζεται να στερεί τη διασκέδαση από τον παίκτη. Οταν ο μοναδικός τρόπος που αντιδρούν όλα τα οχήματα στις προσταγές σας και στις ιδιομορφίες κάθε δρόμου εμπλουτίζεται από μια απολαυστική οπτικοακουστική εμπειρία, τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι αντάξιο της βαριάς κληρονομιάς του ονόματος WRC. Ειδικά στην έκδοση για PlayStation 5, την οποία και δοκιμάσαμε, η αίσθηση της οδήγησης με το χειριστήριο DualSense μάς έκανε να μην θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τιμονιέρα! Ο συνοδηγός σας (ή η συνοδηγός σας) σας καθοδηγεί με ένταση και ακρίβεια, αν και λίγη μεγαλύτερη ποικιλία στα σχόλια θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Πριν σας αφήσουμε να ξεχυθείτε σε χώμα και άσφαλτο, ας μην ξεχνάμε πως οι τίτλοι της σειράς συγκαταλέγονται μεταξύ των δημοφιλέστερων παιχνιδιών στη βιομηχανία των eSport, οπότε αναπόφευκτα και το WRC 10 είναι στημένο, προκειμένου να προάγει τον… υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των μελών της πολυμελούς και φανατικής κοινότητας.

Μια… ειδική διαδρομή από το χθες στο σήμερα!

  • WRC10_Screenshot_09.jpg
  • WRC10_Screenshot_04.jpg
  • WRC10_Screenshot_05.jpg
  • WRC10_Screenshot_06.jpg
  • WRC10_Screenshot_07.jpg
  • WRC10_Screenshot_08.jpg
logo

Related posts

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound

Κόντρες στους δρόµους της πόλης µε next-gen διάθεση και άφθονο… nitro έρχονται υπό τους ήχους ενός soundtrack που θα σας προκαλέσει να «σανιδώσετε» το γκάζι. Η σειρά Need for Speed ουδέποτε πρόκρινε τον ρεαλισμό έναντι της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας και ο τελευταίος της εκπρόσωπος έχει...

Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games. H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα...

Gungrave G.O.R.E.

Gungrave G.O.R.E.

Με κορεάτικη αισθητική και αρκετά ιδιαίτερο gameplay, ο συγκεκριµένος τίτλος θα χαροποιήσει όσους αγαπούν την ακατάπαυστη δράση. Bρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό, το Seed, αποτελεί μάστιγα για τον πλανήτη. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grave, ενός πρώην εκτελεστή...