Guilty Gear -Strive-
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 4

Με ιστορία που έχει τις ρίζες της πίσω στο 1998, το Guilty Gear είναι ένα fighting franchise που κατέχει εξίσου καλά την τέχνη της υπερβολής με αυτήν της διασκέδασης. Aν έχετε PlayStation 4 (ή 5 για τους πιο τυχερούς) ή PC, το Guilty Gear -Strive- υπόσχεται «τόνους» αδρεναλίνης και αγχολυτικής εκτόνωσης! Αποτελεί ουσιαστικά την επανεκκίνηση μιας σειράς παιχνιδιών με ιστορία δυσανάλογα μεγάλη του χαμηλού προφίλ, το οποίο διατηρεί εδώ και δεκαετίες. Το παιχνίδι κρύβει μια ολόκληρη ταινία anime στα σπλάχνα του, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τμηματικά, αν επιλέξετε το Story Mode. Το υπόβαθρο κάθε παλιού και νέου χαρακτήρα, καθώς και το σεναριακό χτίσιμο του κόσμου στον οποίο διεξάγο-νται οι ..

Summary 4.0 μεγαλειώδες

Guilty Gear -Strive-

Με ιστορία που έχει τις ρίζες της πίσω στο 1998, το Guilty Gear είναι ένα fighting franchise που κατέχει εξίσου καλά την τέχνη της υπερβολής με αυτήν της διασκέδασης.

Aν έχετε PlayStation 4 (ή 5 για τους πιο τυχερούς) ή PC, το Guilty Gear -Strive- υπόσχεται «τόνους» αδρεναλίνης και αγχολυτικής εκτόνωσης! Αποτελεί ουσιαστικά την επανεκκίνηση μιας σειράς παιχνιδιών με ιστορία δυσανάλογα μεγάλη του χαμηλού προφίλ, το οποίο διατηρεί εδώ και δεκαετίες.

Το παιχνίδι κρύβει μια ολόκληρη ταινία anime στα σπλάχνα του, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τμηματικά, αν επιλέξετε το Story Mode. Το υπόβαθρο κάθε παλιού και νέου χαρακτήρα, καθώς και το σεναριακό χτίσιμο του κόσμου στον οποίο διεξάγο-νται οι αναμετρήσεις σας συνιστούν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσθήκη στο συγκεκριμένο fighting game, γνέφοντας θελκτικά προς οποιονδήποτε gamer δεν είχε ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν με τη σειρά Guilty Gear.

Τα γραφικά του τίτλου, αν και κατά… βάθος τρισδιάστατα, υπηρετούν πιστά τη 2D διαχρονική αισθητική του.

Το σύστημα μάχης επιχειρεί να καλωσορίσει τους νέους παίκτες δίχως να τους τρομοκρατήσει με το βάθος του, δημιουργώντας… στρώσεις εξοικείωσης στην πολυπλοκότητα των αναρίθμητων επιλογών που προσφέρει.

Εκκεντρικοί χαρακτήρες με… αλλοπρόσαλλες ικανότητες και ξεχωριστές προσωπικότητες μάχονται υπό τους σκληρούς ήχους rock μουσικής που θα σας πλημμυρίσουν με την απαραίτητη ενέργεια, για να αντεπεξέλθετε στα combos που θα αντιπαρατάξει ο κάθε σας αντίπαλος.

Αν ψάχνετε απλά μια αρένα για να ξεσπάσετε τα νεύρα μιας δύσκολης ημέρας ή έναν τίτλο μοναδικής αισθητικής στον οποίο θα αφοσιωθείτε με τις ώρες για να εντρυφήσετε στις πολύπλοκες τεχνικές μάχης του και να εξελίξετε τη δική σας δημιουργική προσέγγιση, τότε το νέο Guilty Gear είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσετε ποτέ.

 

  • 06.jpg
  • AXLPV_4.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  • 06-2.jpg
logo

Related posts

Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2

Αποκλειστικά για PlayStation 5 και χωρίς τα τεχνολογικά δεσμά της προηγούμενης γενιάς, το νέο Spider-Man προσθέτει ακόμα έναν λόγο για να αποκτήσει ένας gamer την παιχνιδομηχανή της Sony. Oχι ένας, αλλά δύο κεντρικοί ήρωες σας περιμένουν στο χορταστικό sequel του Spider-Man. Ο Peter Parker και...

Assassin’s Creed Mirage

Assassin’s Creed Mirage

Έπειτα από αλλεπάλληλες κυκλοφορίες παιχνιδιών με πλήθος μηχανισμών και αχανείς ανοιχτούς κόσμους, η Ubisoft επαναφέρει το franchise στις ρίζες του, με έμφαση στο stealth και θέατρο επιχειρήσεων μία και μοναδική πόλη, τη Βαγδάτη. Bρισκόμαστε στον 9ο αιώνα μ.Χ. και παίρνουμε τον ρόλο του Basim...

NBA 2K24

NBA 2K24

Τη σειρά του Michael Jordan παίρνει φέτος ο Kobe Bryant στην «αφήγηση» καριέρας. Μέσα από παιχνίδια σταθμούς, τα γραφικά γίνονται περισσότερο next-gen και ο πυρήνας του χειρισμού εμφανίζει μικροβελτιώσεις στα σημεία. Δίχως αντίπαλο, το «NBA 2K24» παίζει… με το «ρολόι», χωρίς θεαματικές...