Guilty Gear -Strive-
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 4

Με ιστορία που έχει τις ρίζες της πίσω στο 1998, το Guilty Gear είναι ένα fighting franchise που κατέχει εξίσου καλά την τέχνη της υπερβολής με αυτήν της διασκέδασης. Aν έχετε PlayStation 4 (ή 5 για τους πιο τυχερούς) ή PC, το Guilty Gear -Strive- υπόσχεται «τόνους» αδρεναλίνης και αγχολυτικής εκτόνωσης! Αποτελεί ουσιαστικά την επανεκκίνηση μιας σειράς παιχνιδιών με ιστορία δυσανάλογα μεγάλη του χαμηλού προφίλ, το οποίο διατηρεί εδώ και δεκαετίες. Το παιχνίδι κρύβει μια ολόκληρη ταινία anime στα σπλάχνα του, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τμηματικά, αν επιλέξετε το Story Mode. Το υπόβαθρο κάθε παλιού και νέου χαρακτήρα, καθώς και το σεναριακό χτίσιμο του κόσμου στον οποίο διεξάγο-νται οι ..

Summary 4.0 μεγαλειώδες

Guilty Gear -Strive-

Με ιστορία που έχει τις ρίζες της πίσω στο 1998, το Guilty Gear είναι ένα fighting franchise που κατέχει εξίσου καλά την τέχνη της υπερβολής με αυτήν της διασκέδασης.

Aν έχετε PlayStation 4 (ή 5 για τους πιο τυχερούς) ή PC, το Guilty Gear -Strive- υπόσχεται «τόνους» αδρεναλίνης και αγχολυτικής εκτόνωσης! Αποτελεί ουσιαστικά την επανεκκίνηση μιας σειράς παιχνιδιών με ιστορία δυσανάλογα μεγάλη του χαμηλού προφίλ, το οποίο διατηρεί εδώ και δεκαετίες.

Το παιχνίδι κρύβει μια ολόκληρη ταινία anime στα σπλάχνα του, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τμηματικά, αν επιλέξετε το Story Mode. Το υπόβαθρο κάθε παλιού και νέου χαρακτήρα, καθώς και το σεναριακό χτίσιμο του κόσμου στον οποίο διεξάγο-νται οι αναμετρήσεις σας συνιστούν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσθήκη στο συγκεκριμένο fighting game, γνέφοντας θελκτικά προς οποιονδήποτε gamer δεν είχε ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν με τη σειρά Guilty Gear.

Τα γραφικά του τίτλου, αν και κατά… βάθος τρισδιάστατα, υπηρετούν πιστά τη 2D διαχρονική αισθητική του.

Το σύστημα μάχης επιχειρεί να καλωσορίσει τους νέους παίκτες δίχως να τους τρομοκρατήσει με το βάθος του, δημιουργώντας… στρώσεις εξοικείωσης στην πολυπλοκότητα των αναρίθμητων επιλογών που προσφέρει.

Εκκεντρικοί χαρακτήρες με… αλλοπρόσαλλες ικανότητες και ξεχωριστές προσωπικότητες μάχονται υπό τους σκληρούς ήχους rock μουσικής που θα σας πλημμυρίσουν με την απαραίτητη ενέργεια, για να αντεπεξέλθετε στα combos που θα αντιπαρατάξει ο κάθε σας αντίπαλος.

Αν ψάχνετε απλά μια αρένα για να ξεσπάσετε τα νεύρα μιας δύσκολης ημέρας ή έναν τίτλο μοναδικής αισθητικής στον οποίο θα αφοσιωθείτε με τις ώρες για να εντρυφήσετε στις πολύπλοκες τεχνικές μάχης του και να εξελίξετε τη δική σας δημιουργική προσέγγιση, τότε το νέο Guilty Gear είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσετε ποτέ.

 

  • 06.jpg
  • AXLPV_4.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  • 06-2.jpg
logo

Related posts

Horizon Call of the Mountain

Horizon Call of the Mountain

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνειδητοποιήσει κανείς τις δυνατότητες του νέου σετ εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 5 έρχεται για να προκαλέσει… σοκ και δέος! To αποκλειστικό για PlayStation «Horizon Forbidden West» μας καθήλωσε με τον συναρπαστικό του κόσμο, μα έφτασε η...

Atomic Heart

Atomic Heart

Μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου η Σοβιετική Ένωση έχει εξελίξει πρωτόγνωρες τεχνολογικές καινοτομίες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο μελετά ένα απολαυστικό FPS με στοιχεία role-playing και… νοσταλγικές επιρροές από Bioshock και Fallout. Βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 όπου η...

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

Είχαμε συνηθίσει αρκετούς τίτλους του PlayStation 5 να μας παρασύρουν στους μαγικούς τους κόσμους, μα πλέον με το PSVR2 το ταξίδι αυτό μεταμορφώνεται σε μια συγκλονιστική βιωματική εμπειρία που δύσκολα ξεχνά κανείς. Οσο ξένος κι αν είναι κάποιος με οποιαδήποτε έκφανση του gaming, μόλις φορέσει...