Marvel’s Avengers
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 4

Aγαπάτε τη… σεναριοστραφή single-player εμπειρία ή σας ενθουσιάζει η αδρεναλίνη της online συνεργασίας με άλλους τρεις συμπαίκτες σας, προκειμένου να απαντήσετε στις προκλήσεις μιας απαιτητικής αποστολής; Και στις δυο περιπτώσεις, η Square Enix με τις ευλογίες της Marvel, έχει να σας προτείνει το ολοκαίνουργιό της action-adventure, το οποίο έπειτα από μια μικρή… COVID-19 αναβολή, κυκλοφόρησε τελικά στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πίσω από τον φιλόδοξο τίτλο, κρύβεται η συνδυαστική προσπάθεια των Crystal Dynamics, Eidos-Montréal, Nixxes Software και Crystal Northwest. Παρακολουθείτε τη δράση από προοπτική τρίτου προσώπου και το σενάριο ακολουθεί βήμα-βήμα την επανασύσταση της ομάδας των Avengers, η οποία ανακάμπτει και ξαναρίχνετε στη μάχη. Από το roster του παιχνιδιού παρελαύνει πλήθος ..

Summary 4.0 μεγαλειώδες

Marvel’s Avengers

Aγαπάτε τη… σεναριοστραφή single-player εμπειρία ή σας ενθουσιάζει η αδρεναλίνη της online συνεργασίας με άλλους τρεις συμπαίκτες σας, προκειμένου να απαντήσετε στις προκλήσεις μιας απαιτητικής αποστολής; Και στις δυο περιπτώσεις, η Square Enix με τις ευλογίες της Marvel, έχει να σας προτείνει το ολοκαίνουργιό της action-adventure, το οποίο έπειτα από μια μικρή… COVID-19 αναβολή, κυκλοφόρησε τελικά στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πίσω από τον φιλόδοξο τίτλο, κρύβεται η συνδυαστική προσπάθεια των Crystal Dynamics, Eidos-Montréal, Nixxes Software και Crystal Northwest. Παρακολουθείτε τη δράση από προοπτική τρίτου προσώπου και το σενάριο ακολουθεί βήμα-βήμα την επανασύσταση της ομάδας των Avengers, η οποία ανακάμπτει και ξαναρίχνετε στη μάχη. Από το roster του παιχνιδιού παρελαύνει πλήθος λαοφιλών ηρώων, όπως οι Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor και φυσικά, η Kamala Khan (Ms. Marvel), η οποία μάλιστα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Η ολοκαίνουργια (πλην συντομότατη) ιστορία της Marvel ξεκινά από την A-Day, όταν τα εγκαίνια του νέου στρατηγείου των Avengers και του υπερσύγχρονου αιωρούμενου αεροπλανοφόρου helicarrier μετατρέπονται σε εφιάλτη. Η πηγή ενέργειας του τελευταίου, ένας κρύσταλλος Terrigen καταστρέφεται κατά τη διάρκεια μιας τρομοκρατικής επίθεσης και η ομίχλη που σκορπάει προσδίδει απροσδόκητες υπερδυνάμεις σε αρκετούς ανθρώπους, με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι δυνάμεις αυτές θεωρούνται φονικά όπλα και η ομάδα των Avengers τίθεται εκτός νόμου, ως κύρια υπεύθυνη. Πέντε χρόνια μετά και με τους υπερήρωες παροπλισμένους, ο πλανήτης βρίσκεται στο έλεος μιας νέας μυστικής οργάνωσης, της AIM (Advanced Idea Mechanics)  και η έφηβη Kamala Khan, ξεκινά την ανασυγκρότηση των θρυλικών Avengers.

Εσείς, φυσικά, δεν θα έχετε υπό τον έλεγχό σας μόνο τη συγκεκριμένη ηρωίδα, αλλά ένα πλούσιο και συνεχώς διευρυνόμενο καστ υπερηρωών. Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, διακριτά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, καθώς και προσωποποιημένα skill trees. Το gameplay χαρίζει διαφορετικές εμπειρίες, όταν για παράδειγμα ελέγχετε τον ασυγκράτητο Hulk ή όταν ίπταστε με τον πάντα ακριβή στις laser βολές του Iron Man. Εκτός από νέους χαρακτήρες, κινήσεις και ικανότητες, στην πορεία θα ξεκλειδώνετε και εξοπλισμό που διαφοροποιεί τόσο εμφανισιακά όσο και ουσιαστικά τους ήρωές σας. Στολές από όλες τις περιόδους της ογδονταετούς ιστορίας της Marvel θα σας δελεάσουν να τις αποκτήσετε. Αν, μάλιστα, παίζετε τον τίτλο σε PlayStation, διαθέσιμος θα είναι και ο Spider-Man!

Μεγάλο μερίδιο του μόχθου των προγραμματιστών αφιερώθηκε στο online συστατικό του τίτλου. Με επίκεντρο το αναγεννημένο helicarrier και το war table στην αίθουσα επιχειρήσεών του, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε διαφορετικές περιοχές του πλανήτη, αναλαμβάνοντας co-op αποστολές 4 παικτών. Μπορεί να μην είναι η πιο συγκλονιστική online εμπειρία που έχετε βιώσει, αλλά σίγουρα το να μοιράζεστε ρόλους Avengers με τους φίλους σας είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε! Αν υπήρχε και λίγο μεγαλύτερη ποικιλία στα είδη των αποστολών και των αντιπάλων, σίγουρα θα μιλούσαμε για ένα must-have που δεν θα περιορίζονταν μόνο στους φίλους του Marvel universe.

Διατηρώντας τις αποστάσεις του από τους πρωταγωνιστές του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, το action-adventure της Square Enix χτίζει τη δική του προσωπικότητα, με έντονες multiplayer τάσεις.
  • Marvels_Avengers_MODOK_3-2.jpg
  • Marvels_Avengers_OnceAnAvenger_FINAL-2.jpg
  • Marvels_Avengers_STORY_3-2.jpg
  • Marvels_Avengers_CO_OP_3-2.jpg
  • Marvels_Avengers_CO_OP_1.jpg
  • Marvels_Avengers_CO_OP_2.jpg
logo

Related posts

God of War Ragnarök: Ο κόσμος του ζωντανεύει στα Public, στο κέντρο της Αθήνας!

God of War Ragnarök: Ο κόσμος του ζωντανεύει στα Public, στο κέντρο της Αθήνας!

Η μεγαλύτερη εμπειρία gaming σε περιμένει στο κατάστημα Public Συντάγματος, με έμπνευση από το πολυαναμενόμενο video game του 2022, το God of War Ragnarök! Διψάς για αδρεναλίνη, σκοτεινούς τόπους και επικές μάχες με θεούς και παντοδύναμα τέρατα; Ετοιμάσου να μεταφερθείς σε επικίνδυνα...

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...