Marvel’s Avengers
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 4

Aγαπάτε τη… σεναριοστραφή single-player εμπειρία ή σας ενθουσιάζει η αδρεναλίνη της online συνεργασίας με άλλους τρεις συμπαίκτες σας, προκειμένου να απαντήσετε στις προκλήσεις μιας απαιτητικής αποστολής; Και στις δυο περιπτώσεις, η Square Enix με τις ευλογίες της Marvel, έχει να σας προτείνει το ολοκαίνουργιό της action-adventure, το οποίο έπειτα από μια μικρή… COVID-19 αναβολή, κυκλοφόρησε τελικά στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πίσω από τον φιλόδοξο τίτλο, κρύβεται η συνδυαστική προσπάθεια των Crystal Dynamics, Eidos-Montréal, Nixxes Software και Crystal Northwest. Παρακολουθείτε τη δράση από προοπτική τρίτου προσώπου και το σενάριο ακολουθεί βήμα-βήμα την επανασύσταση της ομάδας των Avengers, η οποία ανακάμπτει και ξαναρίχνετε στη μάχη. Από το roster του παιχνιδιού παρελαύνει πλήθος ..

Summary 4.0 μεγαλειώδες

Marvel’s Avengers

Aγαπάτε τη… σεναριοστραφή single-player εμπειρία ή σας ενθουσιάζει η αδρεναλίνη της online συνεργασίας με άλλους τρεις συμπαίκτες σας, προκειμένου να απαντήσετε στις προκλήσεις μιας απαιτητικής αποστολής; Και στις δυο περιπτώσεις, η Square Enix με τις ευλογίες της Marvel, έχει να σας προτείνει το ολοκαίνουργιό της action-adventure, το οποίο έπειτα από μια μικρή… COVID-19 αναβολή, κυκλοφόρησε τελικά στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πίσω από τον φιλόδοξο τίτλο, κρύβεται η συνδυαστική προσπάθεια των Crystal Dynamics, Eidos-Montréal, Nixxes Software και Crystal Northwest. Παρακολουθείτε τη δράση από προοπτική τρίτου προσώπου και το σενάριο ακολουθεί βήμα-βήμα την επανασύσταση της ομάδας των Avengers, η οποία ανακάμπτει και ξαναρίχνετε στη μάχη. Από το roster του παιχνιδιού παρελαύνει πλήθος λαοφιλών ηρώων, όπως οι Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor και φυσικά, η Kamala Khan (Ms. Marvel), η οποία μάλιστα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Η ολοκαίνουργια (πλην συντομότατη) ιστορία της Marvel ξεκινά από την A-Day, όταν τα εγκαίνια του νέου στρατηγείου των Avengers και του υπερσύγχρονου αιωρούμενου αεροπλανοφόρου helicarrier μετατρέπονται σε εφιάλτη. Η πηγή ενέργειας του τελευταίου, ένας κρύσταλλος Terrigen καταστρέφεται κατά τη διάρκεια μιας τρομοκρατικής επίθεσης και η ομίχλη που σκορπάει προσδίδει απροσδόκητες υπερδυνάμεις σε αρκετούς ανθρώπους, με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι δυνάμεις αυτές θεωρούνται φονικά όπλα και η ομάδα των Avengers τίθεται εκτός νόμου, ως κύρια υπεύθυνη. Πέντε χρόνια μετά και με τους υπερήρωες παροπλισμένους, ο πλανήτης βρίσκεται στο έλεος μιας νέας μυστικής οργάνωσης, της AIM (Advanced Idea Mechanics)  και η έφηβη Kamala Khan, ξεκινά την ανασυγκρότηση των θρυλικών Avengers.

Εσείς, φυσικά, δεν θα έχετε υπό τον έλεγχό σας μόνο τη συγκεκριμένη ηρωίδα, αλλά ένα πλούσιο και συνεχώς διευρυνόμενο καστ υπερηρωών. Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, διακριτά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, καθώς και προσωποποιημένα skill trees. Το gameplay χαρίζει διαφορετικές εμπειρίες, όταν για παράδειγμα ελέγχετε τον ασυγκράτητο Hulk ή όταν ίπταστε με τον πάντα ακριβή στις laser βολές του Iron Man. Εκτός από νέους χαρακτήρες, κινήσεις και ικανότητες, στην πορεία θα ξεκλειδώνετε και εξοπλισμό που διαφοροποιεί τόσο εμφανισιακά όσο και ουσιαστικά τους ήρωές σας. Στολές από όλες τις περιόδους της ογδονταετούς ιστορίας της Marvel θα σας δελεάσουν να τις αποκτήσετε. Αν, μάλιστα, παίζετε τον τίτλο σε PlayStation, διαθέσιμος θα είναι και ο Spider-Man!

Μεγάλο μερίδιο του μόχθου των προγραμματιστών αφιερώθηκε στο online συστατικό του τίτλου. Με επίκεντρο το αναγεννημένο helicarrier και το war table στην αίθουσα επιχειρήσεών του, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε διαφορετικές περιοχές του πλανήτη, αναλαμβάνοντας co-op αποστολές 4 παικτών. Μπορεί να μην είναι η πιο συγκλονιστική online εμπειρία που έχετε βιώσει, αλλά σίγουρα το να μοιράζεστε ρόλους Avengers με τους φίλους σας είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε! Αν υπήρχε και λίγο μεγαλύτερη ποικιλία στα είδη των αποστολών και των αντιπάλων, σίγουρα θα μιλούσαμε για ένα must-have που δεν θα περιορίζονταν μόνο στους φίλους του Marvel universe.

Διατηρώντας τις αποστάσεις του από τους πρωταγωνιστές του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, το action-adventure της Square Enix χτίζει τη δική του προσωπικότητα, με έντονες multiplayer τάσεις.
  • Marvels_Avengers_MODOK_3-2.jpg
  • Marvels_Avengers_OnceAnAvenger_FINAL-2.jpg
  • Marvels_Avengers_STORY_3-2.jpg
  • Marvels_Avengers_CO_OP_3-2.jpg
  • Marvels_Avengers_CO_OP_1.jpg
  • Marvels_Avengers_CO_OP_2.jpg
logo

Related posts

DualSense Edge: Το παιχνίδι… σοβάρεψε

DualSense Edge: Το παιχνίδι… σοβάρεψε

Το νέο ασύρματο χειριστήριο του PlayStation 5 θέτει ανώτερα στάνταρ στον χώρο των pro controllers, υποσχόμενο έλεγχο ακριβείας με δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης στις ανάγκες κάθε χρήστη αλλά και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε παιχνιδιού. Το χειριστήριο DualSense που περιμένει κάθε τυχερό...

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

Το σύμπαν των βιβλίων Χάρι Πότερ ζωντανεύει σε ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου γεμάτου με ξόρκια, μαγικά φίλτρα και προοπτικές για συναρπαστικές εξερευνήσεις. Μέχρι σήμερα, οι απόπειρες προσέγγισης του κόσμου του Harry Potter από τη βιομηχανία των videogames ήταν ελάχιστες και όχι ιδιαιτέρως...

Το GAMEATHLON επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Το GAMEATHLON επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Οι πύλες της Ολυμπιακής αρένας  Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο θα ανοίξουν για ακόμη μια φορά, μετατρέποντάς τα 13 στρέμματα του σταδίου στον παράδεισο του κάθε tech-freak! Η επετειακή μας έκδοση υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία 48 ωρών που θα θέσει νέα πανελλήνια ρεκόρ σε όλα τα gaming...