Rage 2
Γραφικά 3
Ηχος 3
Gameplay 3
Αντοχή στο χρόνο 4

Eνας μετεωρίτης πέφτει στη Γη, εξοντώνοντας την πλειονότητα του πληθυσμού της και οδηγώντας τους επιζήσαντες σε έναν ανελέητο αγώνα επιβίωσης. Μέσα από το χάος των αντιμαχόμενων συμμοριών και των πρωτόγονων συνθηκών ζωής αναδύεται μία νέα μορφή εξουσίας, η αδίστακτη «Authority», που έχει ως στόχο να κυβερνήσει με απολυταρχικό τρόπο. Ως Walker, ο τελευταίος Ranger που τολμά να αντιτεθεί στη νέα τάξη πραγμάτων, καλείστε να μαζέψετε τα συντρίμμια σας, να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να αναζητήσετε δικαιοσύνη και ελευθερία σε έναν κόσμο που δείχνει να έχει ξεχάσει προ πολλού τις έννοιες αυτές. Απέναντί σας θα βρείτε τους μεταλλαγμένους «Abadon Mutants», τους «Immortal Shrouded», ψυχρούς εκτελεστές με κώδικα τιμής που παραπέμπει ..

Summary 3.3 καλό

Rage 2

Eνας μετεωρίτης πέφτει στη Γη, εξοντώνοντας την πλειονότητα του πληθυσμού της και οδηγώντας τους επιζήσαντες σε έναν ανελέητο αγώνα επιβίωσης. Μέσα από το χάος των αντιμαχόμενων συμμοριών και των πρωτόγονων συνθηκών ζωής αναδύεται μία νέα μορφή εξουσίας, η αδίστακτη «Authority», που έχει ως στόχο να κυβερνήσει με απολυταρχικό τρόπο. Ως Walker, ο τελευταίος Ranger που τολμά να αντιτεθεί στη νέα τάξη πραγμάτων, καλείστε να μαζέψετε τα συντρίμμια σας, να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να αναζητήσετε δικαιοσύνη και ελευθερία σε έναν κόσμο που δείχνει να έχει ξεχάσει προ πολλού τις έννοιες αυτές. Απέναντί σας θα βρείτε τους μεταλλαγμένους «Abadon Mutants», τους «Immortal Shrouded», ψυχρούς εκτελεστές με κώδικα τιμής που παραπέμπει σε σαμουράι, τους πολεμοχαρείς νομάδες «Goon Squad», τους πειρατές των βάλτων «River Hogs» αλλά και τους πιο διπλωματικούς «Settlers of the Wasteland», έναν συνασπισμό εμπόρων που μοναδικό στόχο τους έχουν το κέρδος.

Avalanche Studios (υπεύθυνη για τα Just Cause και Mad Max) και id Software («μητέρα» του first person shooter είδους, μιας και δημιούργησε τα Wolfenstein, Quake και Doom) ένωσαν τις δυνάμεις τους κάτω από την εκδοτική ομπρέλα της Bethesda για τη δημιουργία μίας πολύ ξεχωριστής «συνταγής» με κύριο συστατικό τη διασκέδαση. Ενας ανοιχτός κόσμος που μπορεί να εξερευνηθεί από την προοπτική πρώτου προσώπου αδημονεί να φιλοξενήσει τις περιπέτειές σας. Τα πάντα καταστρέφονται, οτιδήποτε ανατινάζεται και οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρό σας. Μπορείτε να οδηγήσετε κάθε όχημα που θα βρεθεί στο διάβα σας και να εξοπλίσετε τον χαρακτήρα σας με πλήθος απολαυστικών στη χρήση όπλων, τόσο ιδιαίτερων που θα μπορούσε εύκολα να τα αναγάγει κανείς στους κύριους πρωταγωνιστές του τίτλου. Το περιστρεφόμενο Wingstick, εκτοξευτές ρουκετών, plasma cannons, ποικιλία από πιστόλια, κάθε λογής καραμπίνες, αλλά και ακόμη πιο «εξωτικά» όπλα βρίσκονται εκεί έξω για να τα αξιοποιήσετε. Σημαντικό ρόλο παίζουν τα physics του παιχνιδιού, ενώ η σειρά με την οποία θα εξερευνήσετε τον χάρτη του Rage 2 επαφίεται απολύτως στη διάθεσή σας. Υπάρχει φυσικά ο σαφής σκελετός του σεναρίου, ωστόσο ακόμη και η αναζήτηση για νέα όπλα και ικανότητες δεν περιορίζεται από την εξέλιξη της πλοκής. Οσον αφορά στις αναμετρήσεις σας, ενθαρρύνεται η επιθετική προσέγγιση, μιας και οι επιδόσεις σας στη μάχη μπορούν να θέσουν στη διάθεσή σας το Overdrive mode. Μόλις το πυροδοτήσετε, για ένα περιορισμένο διάστημα μετατρέπεστε σε πραγματικό εφιάλτη για τους εχθρούς σας!

Εν ολίγοις, μια… παιδική χαρά που θυμίζει την ελευθερία του «Just Cause» με τους ξέφρενους ρυθμούς του «Doom», δύσκολα θα απογοητεύσει όσους λατρεύουν την καταιγιστική δράση με φόντο έναν χαοτικό, αναρχικό, βάρβαρο κόσμο.

Ο νόμος και η τάξη είναι έννοιες άγνωστες στον αναρχικό κόσμο του Rage 2. Το γεμάτο… παράνοια first person shooter ανοιχτού κόσμου επιστρέφει δυναμικά.
  • RAGE2_LossumHagar_1549014651.jpg
  • RAGE2_Abilities_Barrier_1544118850.jpg
  • RAGE2_Cybercrusher_Wetlands_1544118852.jpg
  • RAGE2_CyberCrusherandLaser_1549014632.jpg
  • RAGE2_GoonSquadGoals_1549014638.jpg
logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...