Sea of Thieves
Γραφικά 3
Ηχος 3
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 5

Το «Sea of Thieves» είναι ένα action-adventure πρώτου προσώπου που αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον όχι τόσο λόγω του sandbox χαρακτήρα του (αυτός άλλωστε θεωρείται δεδομένος για την πλειονότητα των τίτλων που κυκλοφορούν πλέον!), αλλά κυρίως λόγω της έμφασης στο cooperative multiplayer στοιχείο. Εως τέσσερις φίλοι (ή και παντελώς άγνωστοι μέσω ενός ενδιαφέροντος συστήματος matchmaking) μπορούν να στελεχώσουν ένα πειρατικό καράβι προκειμένου να «οργώσουν» τις θάλασσες. Αν είστε, βέβαια, αντικοινωνικός, μην στεναχωριέστε, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να μπαρκάρετε «solo», ώστε να είστε καπετάνιος και μούτσος ταυτόχρονα στο μικρό σας πλοίο. Η ζωή στο καράβι δεν είναι εύκολη, το πλήρωμα οφείλει να ορίσει τους ρόλους του και να επιμεριστούν οι δουλειές. Το παιχνίδι ..

Summary 3.8 καλό

Sea of Thieves

Το «Sea of Thieves» είναι ένα action-adventure πρώτου προσώπου που αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον όχι τόσο λόγω του sandbox χαρακτήρα του (αυτός άλλωστε θεωρείται δεδομένος για την πλειονότητα των τίτλων που κυκλοφορούν πλέον!), αλλά κυρίως λόγω της έμφασης στο cooperative multiplayer στοιχείο. Εως τέσσερις φίλοι (ή και παντελώς άγνωστοι μέσω ενός ενδιαφέροντος συστήματος matchmaking) μπορούν να στελεχώσουν ένα πειρατικό καράβι προκειμένου να «οργώσουν» τις θάλασσες. Αν είστε, βέβαια, αντικοινωνικός, μην στεναχωριέστε, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να μπαρκάρετε «solo», ώστε να είστε καπετάνιος και μούτσος ταυτόχρονα στο μικρό σας πλοίο. Η ζωή στο καράβι δεν είναι εύκολη, το πλήρωμα οφείλει να ορίσει τους ρόλους του και να επιμεριστούν οι δουλειές. Το παιχνίδι δεν θα σας βοηθήσει στις σχέσεις σας με τους υπόλοιπους πειρατές, εξαρτάται από εσάς και τους συμπαίκτες σας αν θα γεμίζετε τα κανόνια, αν θα αναλάβετε τον ρόλο του τιμονιέρη, αν θα αδειάζετε νερά από το αμπάρι ή αν θα παίζετε ανέμελα το ακορντεόν σας ενώ οι άλλοι δουλεύουν σκληρά. Θα σας συμβουλεύαμε παρ’ όλα αυτά να μην το ρίξετε στη… λούφα, γιατί μια σύντομη ψηφοφορία μεταξύ των υπόλοιπων μελών αρκεί για να σας οδηγήσει αλυσοδεμένους στο μπαλαούρο! Κάθε κατάρτι στον ορίζοντα έχει πλήρωμα που απαρτίζεται από πραγματικούς online gamers και οι διαθέσεις τους είναι εξίσου άγνωστες με την προσωπικότητά τους. Το γεγονός αυτό καθιστά το μέλλον συναρπαστικά απρόβλεπτο, δεδομένου πως το σενάριο γράφεται από τους ίδιους τους παίκτες.

Ολα όσα περιμένει κανείς από έναν τίτλο με θέμα τους πειρατές βρίσκονται εδώ: εξωτικά νησιά, κρυμμένοι θησαυροί, μυστηριώδεις γρίφοι, επικές ναυμαχίες, αναμετρήσεις στην ξηρά, αδυσώπητο πλιάτσικο, ίντριγκες «εν πλω» και μια πινελιά μεταφυσικού που πάντοτε διακοσμούσε τις περιπέτειες των θρυλικών καπετάνιων της Καραϊβικής. Η φήμη σας αποτελεί τον δείκτη της καταξίωσής σας στο παιχνίδι, συντροφιά με την περιουσία που αποκομίζετε από τις περιπέτειές σας. Το απολαυστικότερο όλων, ωστόσο, είναι το περιθώριο που σας δίνει το «Sea of Thieves» να περάσετε τον χρόνο σας στον κόσμο του όπως πραγματικά θέλετε, χωρίς κανέναν περιορισμό. Παράλληλα, αν και οι τυχεροί κάτοχοι του Xbox One X θα μπορούν να απολαύσουν γραφικά 4K ανάλυσης, το κέντρο βάρους βρίσκεται σαφώς στη διασκέδαση και όχι στις επιδόσεις της μηχανής γραφικών, μιας και μιλάμε για έναν τίτλο που είναι απολαυστικός ακόμα και όταν παρακολουθείς άλλους να παίζουν.

Κλείνοντας να επισημάνουμε πως πρόκειται για έναν τίτλο Xbox Play Anywhere & Cross-Play, γεγονός που σημαίνει πως μπορείτε, εφόσον τον αποκτήσετε, να παίζετε τόσο από το Xbox One όσο και από το Windows 10 PC σας, διατηρώ-ντας παράλληλα την εξέλιξη του χαρακτήρα σας και στις δυο συσκευές. Ταυτόχρονα, μπορείτε να βρίσκεστε στο ίδιο πλήρωμα με φίλους σας που τρέχουν το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή σε διαφορετικό format από ότι εσείς, ενώ αν είστε συνδρομητές στην υπηρεσία «Xbox Game Pass», ο τίτλος είναι διαθέσιμος για download δίχως κανένα επιπρόσθετο κόστος.

Πειρατική ζωή σημαίνει απόλυτη ελευθερία και αυτήν ακριβώς υπόσχεται ο νέος τίτλος της Microsoft, προσφέροντάς μας μια ανοιχτή και διασκεδαστική «παιδική χαρά» γεμάτη δυνατότητες!
  • Sea_of_Thieves_Lightening_4K.jpg
  • Bounty.jpg
  • Pirate_Hideout_1.jpg
  • Sea_of_Thieves_Day_Ship_4K.jpg
  • Sea-of-Thieves_1243x450.jpg
logo

Related posts

Marvel’s Spider-Man 2: Νέο Story Trailer και Limited Edition Bundle αποκαλύφθηκαν στην SDCC 2023

Marvel's Spider-Man 2: Νέο Story Trailer και Limited Edition Bundle αποκαλύφθηκαν στην SDCC 2023

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια ενός πάνελ που πραγματοποιήθηκε στο San Diego Comic-Con στο ιστορικό Hall H, η Insomniac Games αποκάλυψε μια σειρά από συναρπαστικές νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο για PlayStation 5, Marvel's Spider-Man 2, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023. Το...

EA SPORTS F1 23

EA SPORTS F1 23

Μπορεί τα περισσότερα σπορ το καλοκαίρι να κάνουν το διάλειμμά τους, η Formula 1, ωστόσο, έχει την τιμητική της. Το timing, λοιπόν, για το νέο official game του πολυαγαπημένου μας θεάματος επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά, με την υπογραφή της Codemasters και της EA Sports. Ως το official...

Μοναδική προσφορά: Αποκτήστε φθηνότερα το PlayStation 5!

Μοναδική προσφορά: Αποκτήστε φθηνότερα το PlayStation 5!

Έως και τις 23 Ιουλίου, οι φίλοι του PlayStation θα μπορούν να αγοράσουν την κονσόλα PlayStation 5 με την μονάδα αναπαραγωγής δίσκου με όφελος €75 (από €549,99 στα €474,99*) σε συμμετέχοντα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το 2023 είναι μέχρι στιγμής μια φανταστική χρονιά για το PS5, με πολλά...