PlayStation VR: Άναψ’το και κάνε γύρα
Αξίζει να το αγοράσω; 0
Συμφέρει η τιμή του; 0
Θα ασχοληθώ καιρό μαζί του; 0

Άπαξ και το φορέσεις χάνεσαι στον κόσμο του και δεν θέλεις να βγεις μέχρι να εμφανίσεις τα πρώτα συμπτώματα ναυτίας. Το PSVR είναι τόσο εθιστικό που ίσως θα έπρεπε να είναι παράνομο! Η Sony κάνει το «συμβατικό» gaming να φαντάζει πλέον ανιαρό, απλά τοποθετώντας τη VR συσκευή της στο κεφάλι σας για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μπορεί στα χαρτιά η ανάλυση των 960×1080 pixels για κάθε μάτι να ακούγεται ως συμβιβασμός, στην πράξη ωστόσο απλά μένει κανείς με ένα ηλίθιο χαμόγελο ενθουσιασμού κολλημένο στο πρόσωπο μέχρι τη θέση του να πάρει κάποια γκριμάτσα έκπληξης από την βιωματική εμπειρία gaming που παρέχει το τεχνολογικό «θαύμα» της Sony. Μπορεί το αρχικό setup να απαιτεί ..

Summary 0.0 χάλια

PlayStation VR: Άναψ’το και κάνε γύρα

psvr_10_1458056873_tif_jpgcopyΆπαξ και το φορέσεις χάνεσαι στον κόσμο του και δεν θέλεις να βγεις μέχρι να εμφανίσεις τα πρώτα συμπτώματα ναυτίας. Το PSVR είναι τόσο εθιστικό που ίσως θα έπρεπε να είναι παράνομο!

Η Sony κάνει το «συμβατικό» gaming να φαντάζει πλέον ανιαρό, απλά τοποθετώντας τη VR συσκευή της στο κεφάλι σας για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μπορεί στα χαρτιά η ανάλυση των 960×1080 pixels για κάθε μάτι να ακούγεται ως συμβιβασμός, στην πράξη ωστόσο απλά μένει κανείς με ένα ηλίθιο χαμόγελο ενθουσιασμού κολλημένο στο πρόσωπο μέχρι τη θέση του να πάρει κάποια γκριμάτσα έκπληξης από την βιωματική εμπειρία gaming που παρέχει το τεχνολογικό «θαύμα» της Sony. Μπορεί το αρχικό setup να απαιτεί να μεσολαβήσει η επεξεργαστική μονάδα ανάμεσα στο PS4 και την TV σας με χρήση δυο καλωδίων HDMI, να συνδεθεί με USB στο PS4 και μετέπειτα να συνδεθεί με δυο καλώδια στο headset, στο controller του οποίου πρέπει να συνδεθούν με τη σειρά τους τα ακουστικά (κουράστηκα και μόνο που το έγραψα όλο αυτό), αλλά η ολιγόλεπτη παραπάνω διαδικασία θα σας ανταμείψει στο έπακρο. Μοναδικό μελανό σημείο αποτελεί το γεγονός πως η ρουστίκ PlayStation Camera σας καρφώνει απέναντί της με μικρή ακτίνα δράσης, όχι πως διαφορετικά, βέβαια, θα είχατε την άνεση να κόβετε βόλτες το χώρο χωρίς να βλέπετε. Το ίδιο σύστημα ανίχνευσης κίνησης, όμως χρησιμοποιείται και για τα χειριστήρια (DualShock 4 ή Move – το οποίο θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά παρεμπιπτόντως) και αυτό προκαλεί ενίοτε εκνευρισμό.

Κατά τα άλλα, αν είχατε οποιαδήποτε Virtual Reality εμπειρία με τη βοήθεια smartphone, αφήστε την στην άκρη. Το PlayStation VR θα σας κάνει να ξερνάτε σαν το γατί κάνοντας λούπες με τα διαστημόπλοια και να το σκέφτεστε διπλά πριν πάρετε τη στροφή με χειρόφρενο στο Driveclub VR.

Θα γονατίσετε κραυγάζοντας «τι λες τώρα», ως άλλος Λορέντζο Καριέρε μετά το γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στη Barcelona. Το λέμε σπανίως για κάτι τόσο ακριβό (409€), αλλά αξίζει τα λεφτά του!
  • THE_PLAYROOM_VR_Bedroom_Robots_02_1458060805.jpg
  • CONDOR_01_1434425720.jpg
  • PSVR_10_1458056873_tif_jpgcopy.jpg
  • PSVR_s_04_1458056962_tif_jpgcopy.jpg
logo

Related posts

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...

Saints Row

Saints Row

Στην προσπάθειά του να «επανασυστηθεί» στους gamers, το απολαυστικό µα επαναλαµβανόµενο «Saints Row» προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες δίχως όµως να προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο. H σειρά παιχνιδιών «Saints Row» ξεκίνησε το 2006 ως αντίπαλο δέος του Grand Theft Auto για να εξελιχθεί σε...