PlayStation VR: Άναψ’το και κάνε γύρα
Αξίζει να το αγοράσω; 0
Συμφέρει η τιμή του; 0
Θα ασχοληθώ καιρό μαζί του; 0

Άπαξ και το φορέσεις χάνεσαι στον κόσμο του και δεν θέλεις να βγεις μέχρι να εμφανίσεις τα πρώτα συμπτώματα ναυτίας. Το PSVR είναι τόσο εθιστικό που ίσως θα έπρεπε να είναι παράνομο! Η Sony κάνει το «συμβατικό» gaming να φαντάζει πλέον ανιαρό, απλά τοποθετώντας τη VR συσκευή της στο κεφάλι σας για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μπορεί στα χαρτιά η ανάλυση των 960×1080 pixels για κάθε μάτι να ακούγεται ως συμβιβασμός, στην πράξη ωστόσο απλά μένει κανείς με ένα ηλίθιο χαμόγελο ενθουσιασμού κολλημένο στο πρόσωπο μέχρι τη θέση του να πάρει κάποια γκριμάτσα έκπληξης από την βιωματική εμπειρία gaming που παρέχει το τεχνολογικό «θαύμα» της Sony. Μπορεί το αρχικό setup να απαιτεί ..

Summary 0.0 χάλια

PlayStation VR: Άναψ’το και κάνε γύρα

psvr_10_1458056873_tif_jpgcopyΆπαξ και το φορέσεις χάνεσαι στον κόσμο του και δεν θέλεις να βγεις μέχρι να εμφανίσεις τα πρώτα συμπτώματα ναυτίας. Το PSVR είναι τόσο εθιστικό που ίσως θα έπρεπε να είναι παράνομο!

Η Sony κάνει το «συμβατικό» gaming να φαντάζει πλέον ανιαρό, απλά τοποθετώντας τη VR συσκευή της στο κεφάλι σας για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μπορεί στα χαρτιά η ανάλυση των 960×1080 pixels για κάθε μάτι να ακούγεται ως συμβιβασμός, στην πράξη ωστόσο απλά μένει κανείς με ένα ηλίθιο χαμόγελο ενθουσιασμού κολλημένο στο πρόσωπο μέχρι τη θέση του να πάρει κάποια γκριμάτσα έκπληξης από την βιωματική εμπειρία gaming που παρέχει το τεχνολογικό «θαύμα» της Sony. Μπορεί το αρχικό setup να απαιτεί να μεσολαβήσει η επεξεργαστική μονάδα ανάμεσα στο PS4 και την TV σας με χρήση δυο καλωδίων HDMI, να συνδεθεί με USB στο PS4 και μετέπειτα να συνδεθεί με δυο καλώδια στο headset, στο controller του οποίου πρέπει να συνδεθούν με τη σειρά τους τα ακουστικά (κουράστηκα και μόνο που το έγραψα όλο αυτό), αλλά η ολιγόλεπτη παραπάνω διαδικασία θα σας ανταμείψει στο έπακρο. Μοναδικό μελανό σημείο αποτελεί το γεγονός πως η ρουστίκ PlayStation Camera σας καρφώνει απέναντί της με μικρή ακτίνα δράσης, όχι πως διαφορετικά, βέβαια, θα είχατε την άνεση να κόβετε βόλτες το χώρο χωρίς να βλέπετε. Το ίδιο σύστημα ανίχνευσης κίνησης, όμως χρησιμοποιείται και για τα χειριστήρια (DualShock 4 ή Move – το οποίο θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά παρεμπιπτόντως) και αυτό προκαλεί ενίοτε εκνευρισμό.

Κατά τα άλλα, αν είχατε οποιαδήποτε Virtual Reality εμπειρία με τη βοήθεια smartphone, αφήστε την στην άκρη. Το PlayStation VR θα σας κάνει να ξερνάτε σαν το γατί κάνοντας λούπες με τα διαστημόπλοια και να το σκέφτεστε διπλά πριν πάρετε τη στροφή με χειρόφρενο στο Driveclub VR.

Θα γονατίσετε κραυγάζοντας «τι λες τώρα», ως άλλος Λορέντζο Καριέρε μετά το γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στη Barcelona. Το λέμε σπανίως για κάτι τόσο ακριβό (409€), αλλά αξίζει τα λεφτά του!
  • THE_PLAYROOM_VR_Bedroom_Robots_02_1458060805.jpg
  • CONDOR_01_1434425720.jpg
  • PSVR_10_1458056873_tif_jpgcopy.jpg
  • PSVR_s_04_1458056962_tif_jpgcopy.jpg
logo

Related posts

DualSense Edge: Το παιχνίδι… σοβάρεψε

DualSense Edge: Το παιχνίδι… σοβάρεψε

Το νέο ασύρματο χειριστήριο του PlayStation 5 θέτει ανώτερα στάνταρ στον χώρο των pro controllers, υποσχόμενο έλεγχο ακριβείας με δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης στις ανάγκες κάθε χρήστη αλλά και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε παιχνιδιού. Το χειριστήριο DualSense που περιμένει κάθε τυχερό...

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

Το σύμπαν των βιβλίων Χάρι Πότερ ζωντανεύει σε ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου γεμάτου με ξόρκια, μαγικά φίλτρα και προοπτικές για συναρπαστικές εξερευνήσεις. Μέχρι σήμερα, οι απόπειρες προσέγγισης του κόσμου του Harry Potter από τη βιομηχανία των videogames ήταν ελάχιστες και όχι ιδιαιτέρως...

Το GAMEATHLON επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Το GAMEATHLON επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Οι πύλες της Ολυμπιακής αρένας  Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο θα ανοίξουν για ακόμη μια φορά, μετατρέποντάς τα 13 στρέμματα του σταδίου στον παράδεισο του κάθε tech-freak! Η επετειακή μας έκδοση υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία 48 ωρών που θα θέσει νέα πανελλήνια ρεκόρ σε όλα τα gaming...