Τα πιο τρελά mods του GTA V

Τα πιο τρελά mods του GTA V

gtaMODΤο Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε επιτέλους στα PC και οι modders έπιασαν δουλειά! Αυτή η αεικίνητη κοινότητα ταλαντούχων προγραμματιστών με τον άπειρο ελεύθερο χρόνο και την καλπάζουσα φαντασία, έκανε και πάλι το θαύμα της πιάνοντας στα χέρια της το GTA V. Ο τίτλος της Rockstar αλλάζει άρδην μέσα από μια σειρά mods τα οποία φέρνουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, με τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές να είναι κωμικοτραγικά!

Ιπτάμενες φάλαινες, όπλα που αντί για σφαίρες εκτοξεύουν αυτοκίνητα και κοτόπουλα που οδηγούν κάνουν το Grand Theft Auto V άλλο παιχνίδι!

Πάμε να δούμε τα πιο τρελά εξ’ αυτών.

 

Αυτοκίνητα αντί για σφαίρες

 
Όπλα που αντί για σφαίρες εκτοξεύουν αυτοκίνητα; Ναι, αμέ! Με κάτι τέτοια πρέπει να ανοίγουν πυρ κάθε πρωί στον Κηφισό και γίνεται το αδιαχώρητο.

 

 

Πρωταγωνιστής κοτόπουλο

 

Γιατί το κοτόπουλο πέρασε τον δρόμο; Για να καβαλήσει τη μηχανή και να σπείρει τον πανικό στο διάβα του! Πιο γελοίο δεν γίνεται!

 

 

Φάλαινες απ’ τον ουρανό

 
Τι βρέχει; Νερό; Χαλάζι; Χώμα; Τίποτα απ’ αυτά διότι η απάντηση είναι φάλαινες. Yeap, φάλαινες που πέφτουν από τον ουρανό. Τυπικό GTA.

 

 

Τσουνάμι

 
Κάποιος μεγάλος, πολύ μεγάλος, πάρα πολύ μεγάλος σεισμός προκάλεσε τσουνάμι και βύθισε ολόκληρο το Los Santos. Ολόκληρο!

 

 

Έλληνες οδηγοί

 
Αράξτε σε μια διασταύρωση και παρακολουθήστε τους υπόλοιπους οδηγούς να συμπεριφέρονται όπως οπουδήποτε στην Ελλάδα.

 

logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...