Watch Dogs: Legion
Γραφικά 5
Ηχος 5
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 5

Εφτασε η στιγμή το Λονδίνο να επιστρέψει στους πολίτες του! Η αντίσταση θεριεύει και κάθε χαρακτήρας που περπατά στους δρόμους της πόλης μπορεί να μετατραπεί σε κεντρικό ήρωα του παιχνιδιού… Bρισκόμαστε στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου το Λονδίνο διανύει μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους του. Ενα «Οργουελικό» καθεστώς, το οποίο σταδιακά διαμορφώνεται γύρω από έναν πανίσχυρο ιδιωτικό στρατό ενός αδυσώπητου μεγιστάνα, στερεί τους πολίτες από κάθε ίχνος ιδιωτικότητας, καταπατά με περισσή αλαζονεία τα δικαιώματά τους και με άλλοθι την προστασία τους βυθίζει τους δρόμους του Λονδίνου στο χάος. Μια αρχικά μικρή ομάδα ανθρώπων ξεκινά να αντιστέκεται και το μέτωπο της αντίστασης γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Καταπιεσμένοι ..

Summary 4.8 μεγαλειώδες

Watch Dogs: Legion

Εφτασε η στιγμή το Λονδίνο να επιστρέψει στους πολίτες του! Η αντίσταση θεριεύει και κάθε χαρακτήρας που περπατά στους δρόμους της πόλης μπορεί να μετατραπεί σε κεντρικό ήρωα του παιχνιδιού…

Bρισκόμαστε στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου το Λονδίνο διανύει μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους του. Ενα «Οργουελικό» καθεστώς, το οποίο σταδιακά διαμορφώνεται γύρω από έναν πανίσχυρο ιδιωτικό στρατό ενός αδυσώπητου μεγιστάνα, στερεί τους πολίτες από κάθε ίχνος ιδιωτικότητας, καταπατά με περισσή αλαζονεία τα δικαιώματά τους και με άλλοθι την προστασία τους βυθίζει τους δρόμους του Λονδίνου στο χάος. Μια αρχικά μικρή ομάδα ανθρώπων ξεκινά να αντιστέκεται και το μέτωπο της αντίστασης γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Καταπιεσμένοι πολίτες, ο καθένας με τη δική του μοναδική ιστορία, συστρατεύονται κάτω από έναν κοινό σκοπό, την ανατροπή του απολυταρχικού καθεστώτος.

Πάμε για… sightseeing

Ενας τίτλος με έντονο… λονδρέζικο αέρα, δεν θα μπορούσε παρά να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του πανίσχυρου αυτού «χαρτιού», της εμβληματικής πόλης που παρά το ζοφερό μελλοντικό της προφίλ, διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά σημεία που είναι χαραγμένα στο μυαλό, ακόμα και όσων δεν την έχουν επισκεφθεί ποτέ. Trafalgar Square, Big Ben, Tower Bridge, Camden, Piccadilly Circus και London Eye σάς προκαλούν να περιπλανηθείτε στους δρόμους της αχανούς μητρόπολης με τις ώρες, απολαμβάνοντας το ρόλο του… ψηφιακού τουρίστα! Είναι αρκετές οι στιγμές που η δράση του παιχνιδιού παραχωρεί διακριτικά τη θέση της στον θαυμασμό των μνημείων και των χαρακτηριστικών σημείων της πόλης.

Στρατολογώντας ήρωες της διπλανής πόρτας

Εκτός από την περιπλάνηση στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, αντίστοιχο… sightseeing καλείστε να πραγματοποιήσετε και όσον αφορά στους ίδιους τους κατοίκους της! Κάθε περαστικός που συναντάτε στον δρόμο σας, αποτελεί δυνητικό χαρακτήρα του παιχνιδιού. Από φιλήσυχες ηλικιωμένες κυρίες μέχρι επαγγελματίες αθλητές και από εργάτες μέχρι πράκτορες της MI5, όλοι μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την αντίσταση, αρκεί να το προσπαθήσετε. Ακολουθώντας την προσωπική τους ιστορία και ικανοποιώντας τις συνθήκες που θα σας χαρίσουν την εμπιστοσύνη τους, μπορείτε να εντάξετε στην ομάδα σας όποιον θεωρείτε πως έχει τα ξεχωριστά εκείνα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις αποστολές σας.

Ελευθερία και στο gameplay

Ο αγώνας για την ελευθερία του Λονδίνου, ξεκινά… από το gameplay. Στο Watch Dogs Legion είστε ελεύθεροι να αξιοποιήσετε οποιονδήποτε, να τον παραμετροποιήσετε όπως επιθυμείτε, να ακονίσετε τις ικανότητες της κλάσης του (Hacker, Infiltrator ή Enforcer) και να προσεγγίσετε τον εκάστοτε στόχο σας με το στιλ που σας ικανοποιεί. Μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο με τις γροθιές σας, με όπλα, με hacking στις υποδομές του Λονδίνου, με πονηρές stealth τεχνικές ή με high-tech gadgets. Ανάλογες των πράξεών σας είναι πάντα και οι συνέπειες. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιείτε τις γροθιές σας, οι διωκτικές αρχές θα επιχειρήσουν να σας ακινητοποιήσουν και να σας συλλάβουν. Αντιθέτως, όταν μιλάνε τα όπλα, η χρήση θανάσιμης βίας μπορεί να οδηγήσει προφανώς στον θάνατο του συγκεκριμένου χαρακτήρα σας και στον τερματισμό της… επένδυσής σας σε αυτόν. Ο ανοιχτός κόσμος του Λονδίνου ενισχύει το αίσθημα της ελεύθερης δράσης, με πολυάριθμα side activities κάθε είδους (από box και ποδόσφαιρο μέχρι γκράφιτι και λοιπές δραστηριότητες στα… ασαφή όρια της νομιμότητας).

Online συναγωνιστές

Από ένα παιχνίδι που σας καλεί να επαναστατήσετε, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι multiplayer ενισχύσεις! Συμπαραταχθείτε με έως και τρεις φίλους σας online για να εξερευνήσετε παρέα το βροχερό Λονδίνο και να απολαύσετε μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο παιχνίδι, μέσα από τις co-op αποστολές που διαθέτει. Η Ubisoft έχει δεσμευθεί πως θα ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο με νέα online modes, ανταμοιβές και θεματικά events. Και όταν η Ubisoft δηλώνει πως θα στηρίξει έναν τίτλο μετά την κυκλοφορία του, έχει αποδείξει πως το εννοεί!

  • WDL_screen_profiler_e3_190610_2_1560170646.15pmPST.jpg
  • WDL_screen_Profiler-Street-Artist_061020_6pmCEST.jpg
  • WDL_screen_protest_e3_190610_2_1560170652.15pmPST.jpg
  • WDL_screen_Recruitment_061020_6pmCEST.jpg
  • WDL_screen_SpyCar_120720_945pm_CEST.jpg
  • WDL_screen_ZeroDay-Intro_061020_6pmCEST.jpg

 

logo

Related posts

Horizon Call of the Mountain

Horizon Call of the Mountain

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνειδητοποιήσει κανείς τις δυνατότητες του νέου σετ εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 5 έρχεται για να προκαλέσει… σοκ και δέος! To αποκλειστικό για PlayStation «Horizon Forbidden West» μας καθήλωσε με τον συναρπαστικό του κόσμο, μα έφτασε η...

Atomic Heart

Atomic Heart

Μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου η Σοβιετική Ένωση έχει εξελίξει πρωτόγνωρες τεχνολογικές καινοτομίες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο μελετά ένα απολαυστικό FPS με στοιχεία role-playing και… νοσταλγικές επιρροές από Bioshock και Fallout. Βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 όπου η...

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

Είχαμε συνηθίσει αρκετούς τίτλους του PlayStation 5 να μας παρασύρουν στους μαγικούς τους κόσμους, μα πλέον με το PSVR2 το ταξίδι αυτό μεταμορφώνεται σε μια συγκλονιστική βιωματική εμπειρία που δύσκολα ξεχνά κανείς. Οσο ξένος κι αν είναι κάποιος με οποιαδήποτε έκφανση του gaming, μόλις φορέσει...