WWE 2K20
Γραφικά 2
Ηχος 4
Gameplay 3
Αντοχή στο χρόνο 2

Με πλήθος από προβλήματα και διάχυτη την αίσθηση της προχειρότητας, το νέο WWE 2Κ είναι ίσως ότι χειρότερο έχουμε δει από την 2K Sports τα τελευταία χρόνια. Το γυναικείο φύλο διεκδικεί το μερίδιο που του αναλογεί από τον αστραφτερό κόσμο του πιο θεαματικού show πάλης στον πλανήτη, με την Visual Concepts να κάνει μια ομολογουμένως μέτρια απόπειρα να φέρει τον μαγικό κόσμο του WWE σε Windows PC, PlayStation 4 και Xbox One. Μέσα από τα πολυάριθμα releases στο πέρασμα των δυο τελευταίων δεκαετιών, το WWE 2K έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο για να ενθουσιάζει κάθε χρονιά ολοένα και περισσότερο τους πολυάριθμους φίλους του. Φέτος, μια ματιά στο εξώφυλλο του παιχνιδιού ..

Summary 2.8 μέτριο

WWE 2K20

Με πλήθος από προβλήματα και διάχυτη την αίσθηση της προχειρότητας, το νέο WWE 2Κ είναι ίσως ότι χειρότερο έχουμε δει από την 2K Sports τα τελευταία χρόνια.

Το γυναικείο φύλο διεκδικεί το μερίδιο που του αναλογεί από τον αστραφτερό κόσμο του πιο θεαματικού show πάλης στον πλανήτη, με την Visual Concepts να κάνει μια ομολογουμένως μέτρια απόπειρα να φέρει τον μαγικό κόσμο του WWE σε Windows PC, PlayStation 4 και Xbox One. Μέσα από τα πολυάριθμα releases στο πέρασμα των δυο τελευταίων δεκαετιών, το WWE 2K έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο για να ενθουσιάζει κάθε χρονιά ολοένα και περισσότερο τους πολυάριθμους φίλους του. Φέτος, μια ματιά στο εξώφυλλο του παιχνιδιού αρκεί για να μας προϊδεάσει πως τα πράγματα αλλάζουν. Η πρωταθλήτρια του RAW, Becky Lynch, ποζάρει δίπλα στον Roman Reigns, σηματοδοτώντας την πρώτη γυναικεία παρουσία σε εξώφυλλο της σειράς. Συντροφιά με τις Charlotte Flair, Sasha Banks και Bayley, αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει στη συναρπαστική Women’s Division και την ιστορία των Four Horsewomen. Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά στη μακρόχρονη πορεία του WWE 2K που μπορείτε να παίξετε είτε ως άνδρας είτε ως γυναίκα MyPlayer στο MyCarrer mode, ανοίγοντας το δικό σας μονοπάτι προς την κορυφή. Απολαυστικές cutscenes με voiceovers από αρκετούς δημοφιλείς παλαιστές καλλιεργούν μια πειστική ατμόσφαιρα για το ταξίδι σας προς την κατάκτηση της ζώνης του πρωταθλητή. Και ναι, επιτέλους άνδρες και γυναίκες παλαιστές μπορούν να συμμετέχουν σε μικτούς αγώνες!
Eνα πρωτόγνωρο πλήθος από WWE Superstars, Legends, Hall of Famers μαζί με τους καλύτερους του NXT στήνουν ένα θεαματικό «πανηγύρι» που δύσκολα αφήνει οποιονδήποτε ασυγκίνητο. Επίσης, το 2K Towers επιστρέφει, με την καριέρα του Roman Reign φέτος να κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Oσον αφορά στα γραφικά, οι βελτιώσεις υπάρχουν μεν κατά τη διάρκεια του αγώνα, στις cutscenes όμως (ειδικά στην ιστορία του myPlayer) η προχειρότητα και τα bugs μας επιστρέφουν πίσω στην εποχή του PS3 και του Xbox 360! Η τοποθέτηση της κάμερας έχει πρόβλημα ακόμα και κατά τη διάρκεια των αγώνων, με το πρωτόγνωρα εκνευριστικό φαινόμενο αντικείμενα ή μέρη της κερκίδας να κόβουν συχνά τη θέα τη στιγμή που παλεύετε.

Στον ήχο τα πράγματα είναι καλύτερα, κυρίως λόγω του soundtrack που «στάζει» αδρεναλίνη με κομμάτια, όπως «The Dirt» (Motley Crue ft. Machine Gun Kelly), «Hybrid Moments» (The Misfits), «Stigmata» (Grandson) κ.ά. Ο χειρισμός έχει γίνει ακόμα πιο φιλικός (και ενίοτε ρηχός) για όσους παίζουν για πρώτη φορά WWE, ενώ οι δημιουργοί του τίτλου υπόσχονται πως θα μας βομβαρδίσουν με αλλεπάλληλα DLC που θα αφορούν κάθε πτυχή του παιχνιδιού, με στόχο να κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα πολυάριθμα bugs μπορεί να διορθωθούν με patches, μα η φιλοσοφία της προχειρότητας επιβάλλει updates στην ίδια την εταιρεία.
  • online1.jpg
  • Roman-Reigns-Tower-Screen.jpg
  • WWE2k20_Screen_web_02.jpg
  • WWE2k20_Screen_web_03.jpg
  • 4.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 11.jpg
  • 13.jpg
  • 14.jpg
logo

Related posts

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...

Saints Row

Saints Row

Στην προσπάθειά του να «επανασυστηθεί» στους gamers, το απολαυστικό µα επαναλαµβανόµενο «Saints Row» προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες δίχως όµως να προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο. H σειρά παιχνιδιών «Saints Row» ξεκίνησε το 2006 ως αντίπαλο δέος του Grand Theft Auto για να εξελιχθεί σε...