Sandberg Commander Gaming Chair: Μια πολυθρόνα… κάτσε καλά!
Αξίζει να το αγοράσω; 0
Συμφέρει η τιμή του; 0
Θα ασχοληθώ καιρό μαζί του; 0

  Δεν χρειάζεται να ασχολείται κάποιος επαγγελματικά με τα eSports για να ξοδεύει ώρες ατελείωτες ώρες από το PC του, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του παιχνίδι. Για κάθε gamer (και όχι μόνο) που σέβεται τη μέση του, λοιπόν, η Sandberg προτείνει το δικό της… θρόνο. Σχεδιασμένη με επιθετικές, αγωνιστικές γραμμές, η gaming πολυθρόνα γραφείου της Sandberg είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό δέρμα PU. Η μέση και ο αυχένας σας θα σας ευγνωμονούν έπειτα από κάθε πολύωρο ξενύχτι μπροστά από το monitor του υπολογιστή σας, καθώς η χαρισματική καρέκλα διαθέτει αποσπώμενο ανατομικό μαξιλαράκι τόσο για την πλάτη όσο και για το κεφάλι. Διαθέσιμες είναι όλες οι δυνατές επιλογές ρύθμισης, προκειμένου να κλειδώσετε την ..

Summary 0.0 χάλια

Sandberg Commander Gaming Chair: Μια πολυθρόνα… κάτσε καλά!

 

Δεν χρειάζεται να ασχολείται κάποιος επαγγελματικά με τα eSports για να ξοδεύει ώρες ατελείωτες ώρες από το PC του, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του παιχνίδι. Για κάθε gamer (και όχι μόνο) που σέβεται τη μέση του, λοιπόν, η Sandberg προτείνει το δικό της… θρόνο.

Σχεδιασμένη με επιθετικές, αγωνιστικές γραμμές, η gaming πολυθρόνα γραφείου της Sandberg είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό δέρμα PU. Η μέση και ο αυχένας σας θα σας ευγνωμονούν έπειτα από κάθε πολύωρο ξενύχτι μπροστά από το monitor του υπολογιστή σας, καθώς η χαρισματική καρέκλα διαθέτει αποσπώμενο ανατομικό μαξιλαράκι τόσο για την πλάτη όσο και για το κεφάλι. Διαθέσιμες είναι όλες οι δυνατές επιλογές ρύθμισης, προκειμένου να κλειδώσετε την καρέκλα στην ιδανική θέση για το σώμα σας. Η στιβαρή της βάση περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, ενώ τα πέντε ροδάκια της σέβονται το πάτωμά σας, επιτρέποντας στην πολυθρόνα να κυλάει με αέρινο στυλ! Το ύψος της θέσης σας ρυθμίζεται εύκολα με αμορτισέρ αερίου (80mm class 4 μπουκάλα), με αντίστοιχη ρύθμιση να μπορεί να εφαρμοστεί και στα υποβραχιόνια που αναλαμβάνουν να ξεκουράσουν τα χέρια σας όσο φορτώνει ο αγαπημένος σας τίτλος. Στα διαλείμματα τραβήξτε χειρόφρενο ή απλά τον δεξί μοχλό δίπλα από το κάθισμα και γείρετε την πλάτη του καθίσματος προς τα πίσω, για χαλάρωση άνευ προηγουμένου! Στην ίδια απολαυστική θέση μπορείτε να δείτε με άνεση μια ολόκληρη ταινία, χωρίς να στριφογυρίζετε πιασμένος σε μια μη αναπαυτική καρέκλα.

Η εργονομία του εν λόγω gaming «θρόνου» ξεπερνά κατά πολύ αρκετές ακριβές καρέκλες γραφείου, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για πολύωρο παιχνίδι αλλά, προφανώς, και για όσους ξοδεύουν την περισσότερη ώρα της δουλειάς τους μπροστά από μια οθόνη. Aν πάλι συγκαταλέγεστε στα… «μεγαθήρια» του gaming, να σας καθησυχάσουμε ενημερώνοντας πως η Sandberg Commander Gaming Chair αντέχει μέχρι και 150 κιλά βάρος!

Ως μέλος της οικογένειας επαγγελματικών αξεσουάρ «Esports Equipment» της εκ Δανίας ορμώμενης εταιρείας, το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών, ενδεικτική της ανθεκτικής στο χρόνο κατασκευής του.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.sandberg.it/el-gr/product/Commander-Gaming-Chair

Η Sandberg Commander Gaming Chair, σίγουρα, δεν είναι φτιαγμένη για λογιστές, μπορεί ωστόσο να ξεκουράσει, ακόμα και αυτούς.
logo

Related posts

DualSense Edge: Το παιχνίδι… σοβάρεψε

DualSense Edge: Το παιχνίδι… σοβάρεψε

Το νέο ασύρματο χειριστήριο του PlayStation 5 θέτει ανώτερα στάνταρ στον χώρο των pro controllers, υποσχόμενο έλεγχο ακριβείας με δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης στις ανάγκες κάθε χρήστη αλλά και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε παιχνιδιού. Το χειριστήριο DualSense που περιμένει κάθε τυχερό...

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

Το σύμπαν των βιβλίων Χάρι Πότερ ζωντανεύει σε ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου γεμάτου με ξόρκια, μαγικά φίλτρα και προοπτικές για συναρπαστικές εξερευνήσεις. Μέχρι σήμερα, οι απόπειρες προσέγγισης του κόσμου του Harry Potter από τη βιομηχανία των videogames ήταν ελάχιστες και όχι ιδιαιτέρως...

Το GAMEATHLON επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Το GAMEATHLON επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Οι πύλες της Ολυμπιακής αρένας  Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο θα ανοίξουν για ακόμη μια φορά, μετατρέποντάς τα 13 στρέμματα του σταδίου στον παράδεισο του κάθε tech-freak! Η επετειακή μας έκδοση υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία 48 ωρών που θα θέσει νέα πανελλήνια ρεκόρ σε όλα τα gaming...