Sandberg Commander Gaming Chair: Μια πολυθρόνα… κάτσε καλά!
Αξίζει να το αγοράσω; 0
Συμφέρει η τιμή του; 0
Θα ασχοληθώ καιρό μαζί του; 0

  Δεν χρειάζεται να ασχολείται κάποιος επαγγελματικά με τα eSports για να ξοδεύει ώρες ατελείωτες ώρες από το PC του, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του παιχνίδι. Για κάθε gamer (και όχι μόνο) που σέβεται τη μέση του, λοιπόν, η Sandberg προτείνει το δικό της… θρόνο. Σχεδιασμένη με επιθετικές, αγωνιστικές γραμμές, η gaming πολυθρόνα γραφείου της Sandberg είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό δέρμα PU. Η μέση και ο αυχένας σας θα σας ευγνωμονούν έπειτα από κάθε πολύωρο ξενύχτι μπροστά από το monitor του υπολογιστή σας, καθώς η χαρισματική καρέκλα διαθέτει αποσπώμενο ανατομικό μαξιλαράκι τόσο για την πλάτη όσο και για το κεφάλι. Διαθέσιμες είναι όλες οι δυνατές επιλογές ρύθμισης, προκειμένου να κλειδώσετε την ..

Summary 0.0 χάλια

Sandberg Commander Gaming Chair: Μια πολυθρόνα… κάτσε καλά!

 

Δεν χρειάζεται να ασχολείται κάποιος επαγγελματικά με τα eSports για να ξοδεύει ώρες ατελείωτες ώρες από το PC του, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του παιχνίδι. Για κάθε gamer (και όχι μόνο) που σέβεται τη μέση του, λοιπόν, η Sandberg προτείνει το δικό της… θρόνο.

Σχεδιασμένη με επιθετικές, αγωνιστικές γραμμές, η gaming πολυθρόνα γραφείου της Sandberg είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό δέρμα PU. Η μέση και ο αυχένας σας θα σας ευγνωμονούν έπειτα από κάθε πολύωρο ξενύχτι μπροστά από το monitor του υπολογιστή σας, καθώς η χαρισματική καρέκλα διαθέτει αποσπώμενο ανατομικό μαξιλαράκι τόσο για την πλάτη όσο και για το κεφάλι. Διαθέσιμες είναι όλες οι δυνατές επιλογές ρύθμισης, προκειμένου να κλειδώσετε την καρέκλα στην ιδανική θέση για το σώμα σας. Η στιβαρή της βάση περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, ενώ τα πέντε ροδάκια της σέβονται το πάτωμά σας, επιτρέποντας στην πολυθρόνα να κυλάει με αέρινο στυλ! Το ύψος της θέσης σας ρυθμίζεται εύκολα με αμορτισέρ αερίου (80mm class 4 μπουκάλα), με αντίστοιχη ρύθμιση να μπορεί να εφαρμοστεί και στα υποβραχιόνια που αναλαμβάνουν να ξεκουράσουν τα χέρια σας όσο φορτώνει ο αγαπημένος σας τίτλος. Στα διαλείμματα τραβήξτε χειρόφρενο ή απλά τον δεξί μοχλό δίπλα από το κάθισμα και γείρετε την πλάτη του καθίσματος προς τα πίσω, για χαλάρωση άνευ προηγουμένου! Στην ίδια απολαυστική θέση μπορείτε να δείτε με άνεση μια ολόκληρη ταινία, χωρίς να στριφογυρίζετε πιασμένος σε μια μη αναπαυτική καρέκλα.

Η εργονομία του εν λόγω gaming «θρόνου» ξεπερνά κατά πολύ αρκετές ακριβές καρέκλες γραφείου, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για πολύωρο παιχνίδι αλλά, προφανώς, και για όσους ξοδεύουν την περισσότερη ώρα της δουλειάς τους μπροστά από μια οθόνη. Aν πάλι συγκαταλέγεστε στα… «μεγαθήρια» του gaming, να σας καθησυχάσουμε ενημερώνοντας πως η Sandberg Commander Gaming Chair αντέχει μέχρι και 150 κιλά βάρος!

Ως μέλος της οικογένειας επαγγελματικών αξεσουάρ «Esports Equipment» της εκ Δανίας ορμώμενης εταιρείας, το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών, ενδεικτική της ανθεκτικής στο χρόνο κατασκευής του.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.sandberg.it/el-gr/product/Commander-Gaming-Chair

Η Sandberg Commander Gaming Chair, σίγουρα, δεν είναι φτιαγμένη για λογιστές, μπορεί ωστόσο να ξεκουράσει, ακόμα και αυτούς.
logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...