Sony SmartWatch 2: Δεν βλέπω την ώρα (να βγει το 3)
Αξίζει να το αγοράσω; 0
Συμφέρει η τιμή του; 0
Θα ασχοληθώ καιρό μαζί του; 0

Πανζουρλισμός στην CES 2014 με τα έξυπνα ρολόγια και γενικότερα με τα wearable gadgets. Με αφορμή, λοιπόν, το ραγδαία ανερχόμενο trend, ρίχνουμε μια ματιά στο SmartWatch 2 της Sony και σας βοηθάμε να αποφασίσετε αν θα το φιλοξενήσετε στον καρπό σας. Ως πρώτη εντύπωση, το λουράκι σιλικόνης μου θύμισε το πρώτο Casio ρολόι που είχα στο δημοτικό, ερχόμενο σε πλήρη αντίθεση με τον πολυτελή σχεδιασμό του κυρίως σώματος του ρολογιού. Κάποιος που έχει ένα phablet (βλέπε Xperia Z1) και θέλει να το συνοδεύσει με το εν λόγω trendy αξεσουάρ, δύσκολα θα πειστεί να αφήσει στο κομοδίνο το ακριβό ρολόι του για χάρη του προ-εφηβικού σιλικονοημιtrendy design του SmartWatch 2. Παρόλαυτά, ..

Summary 0.0 χάλια

Sony SmartWatch 2: Δεν βλέπω την ώρα (να βγει το 3)

Sony Smartwatch 2Πανζουρλισμός στην CES 2014 με τα έξυπνα ρολόγια και γενικότερα με τα wearable gadgets. Με αφορμή, λοιπόν, το ραγδαία ανερχόμενο trend, ρίχνουμε μια ματιά στο SmartWatch 2 της Sony και σας βοηθάμε να αποφασίσετε αν θα το φιλοξενήσετε στον καρπό σας.

Ως πρώτη εντύπωση, το λουράκι σιλικόνης μου θύμισε το πρώτο Casio ρολόι που είχα στο δημοτικό, ερχόμενο σε πλήρη αντίθεση με τον πολυτελή σχεδιασμό του κυρίως σώματος του ρολογιού. Κάποιος που έχει ένα phablet (βλέπε Xperia Z1) και θέλει να το συνοδεύσει με το εν λόγω trendy αξεσουάρ, δύσκολα θα πειστεί να αφήσει στο κομοδίνο το ακριβό ρολόι του για χάρη του προ-εφηβικού σιλικονοημιtrendy design του SmartWatch 2.

Παρόλαυτά, το ρολόι εξυπηρετεί ιδιαιτέρως στην περίπτωση ενός 5ιντσου (και άνω) κινητού, επιτρέποντάς σας να αφήσετε την hi-tech παντοφλίτσα σας στην τσάντα, στην εσωτερική τσέπη του παλτού σας ή στο γραφείο σας και να μην τσεκάρετε με άγχος κάθε 3 λεπτά την οθόνη της συσκευής σας. Το SmartWatch 2 σας ειδοποιεί οπτικά αλλά και με δόνηση για εισερχόμενες κλήσεις, SMS ή mail. Η οθόνη αφής αποκρίνεται άψογα, το ρολόι συγχρονίζει με ένα NFC άγγιγμα με το smartphone σας και επικοινωνεί μέσω Bluetooth, ενώ η μπαταρία του κρατά για 2-3 μέρες.

Το πόρισμα;Φιλότιμη πλην υπερκοστολογημένη προσπάθεια, η οποία στοχεύει σε εύπορους hipsters που θα το μοστράρουν με περισσή υπερηφάνεια σε μαγαζιά απαραιτήτως μικρότερα των 50 τμ της πλ. Καρύτση.

Προτείνουμε στη Sony Mobile (καθώς o Kunimasa Suzuki μας διαβάζει φανατικά), στην τρίτη έκδοση του ρολογιού της να συμπεριλάβει απαραιτήτως ασύρματη φόρτιση. Αν είναι να έχω ακόμα ένα καλώδιο στο κομοδίνο και ένα επιπρόσθετο βάλε-βγάλε USB κάθε 2-3 μέρες προτιμώ το παλιό καλό ρολογάκι μου. Επίσης, θέλω να του μιλάω, όπως ο Michael Knight στο δικό του. Δεν ξέρω γιατί και που θα βοηθήσει. Απλά θέλω να του μιλάω. Ευπρόσδεκτο και ένα κουμπί απάντησης κλήσης με ανοιχτή ακρόαση στο ρολόι. Και αν θεωρούν πως ζητάω πολύ τεχνολογία για ένα ρολόι, ας σκεφτούν τη λύση του «έξυπνου» αναπτήρα.

Εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε για το Sony SmartWatch 2

https://play.google.com/store/search?q=sony+smartwatch+2&c=apps

logo

Related posts

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...

Saints Row

Saints Row

Στην προσπάθειά του να «επανασυστηθεί» στους gamers, το απολαυστικό µα επαναλαµβανόµενο «Saints Row» προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες δίχως όµως να προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο. H σειρά παιχνιδιών «Saints Row» ξεκίνησε το 2006 ως αντίπαλο δέος του Grand Theft Auto για να εξελιχθεί σε...