Sony SmartWatch 2: Δεν βλέπω την ώρα (να βγει το 3)
Αξίζει να το αγοράσω; 0
Συμφέρει η τιμή του; 0
Θα ασχοληθώ καιρό μαζί του; 0

Πανζουρλισμός στην CES 2014 με τα έξυπνα ρολόγια και γενικότερα με τα wearable gadgets. Με αφορμή, λοιπόν, το ραγδαία ανερχόμενο trend, ρίχνουμε μια ματιά στο SmartWatch 2 της Sony και σας βοηθάμε να αποφασίσετε αν θα το φιλοξενήσετε στον καρπό σας. Ως πρώτη εντύπωση, το λουράκι σιλικόνης μου θύμισε το πρώτο Casio ρολόι που είχα στο δημοτικό, ερχόμενο σε πλήρη αντίθεση με τον πολυτελή σχεδιασμό του κυρίως σώματος του ρολογιού. Κάποιος που έχει ένα phablet (βλέπε Xperia Z1) και θέλει να το συνοδεύσει με το εν λόγω trendy αξεσουάρ, δύσκολα θα πειστεί να αφήσει στο κομοδίνο το ακριβό ρολόι του για χάρη του προ-εφηβικού σιλικονοημιtrendy design του SmartWatch 2. Παρόλαυτά, ..

Summary 0.0 χάλια

Sony SmartWatch 2: Δεν βλέπω την ώρα (να βγει το 3)

Sony Smartwatch 2Πανζουρλισμός στην CES 2014 με τα έξυπνα ρολόγια και γενικότερα με τα wearable gadgets. Με αφορμή, λοιπόν, το ραγδαία ανερχόμενο trend, ρίχνουμε μια ματιά στο SmartWatch 2 της Sony και σας βοηθάμε να αποφασίσετε αν θα το φιλοξενήσετε στον καρπό σας.

Ως πρώτη εντύπωση, το λουράκι σιλικόνης μου θύμισε το πρώτο Casio ρολόι που είχα στο δημοτικό, ερχόμενο σε πλήρη αντίθεση με τον πολυτελή σχεδιασμό του κυρίως σώματος του ρολογιού. Κάποιος που έχει ένα phablet (βλέπε Xperia Z1) και θέλει να το συνοδεύσει με το εν λόγω trendy αξεσουάρ, δύσκολα θα πειστεί να αφήσει στο κομοδίνο το ακριβό ρολόι του για χάρη του προ-εφηβικού σιλικονοημιtrendy design του SmartWatch 2.

Παρόλαυτά, το ρολόι εξυπηρετεί ιδιαιτέρως στην περίπτωση ενός 5ιντσου (και άνω) κινητού, επιτρέποντάς σας να αφήσετε την hi-tech παντοφλίτσα σας στην τσάντα, στην εσωτερική τσέπη του παλτού σας ή στο γραφείο σας και να μην τσεκάρετε με άγχος κάθε 3 λεπτά την οθόνη της συσκευής σας. Το SmartWatch 2 σας ειδοποιεί οπτικά αλλά και με δόνηση για εισερχόμενες κλήσεις, SMS ή mail. Η οθόνη αφής αποκρίνεται άψογα, το ρολόι συγχρονίζει με ένα NFC άγγιγμα με το smartphone σας και επικοινωνεί μέσω Bluetooth, ενώ η μπαταρία του κρατά για 2-3 μέρες.

Το πόρισμα;Φιλότιμη πλην υπερκοστολογημένη προσπάθεια, η οποία στοχεύει σε εύπορους hipsters που θα το μοστράρουν με περισσή υπερηφάνεια σε μαγαζιά απαραιτήτως μικρότερα των 50 τμ της πλ. Καρύτση.

Προτείνουμε στη Sony Mobile (καθώς o Kunimasa Suzuki μας διαβάζει φανατικά), στην τρίτη έκδοση του ρολογιού της να συμπεριλάβει απαραιτήτως ασύρματη φόρτιση. Αν είναι να έχω ακόμα ένα καλώδιο στο κομοδίνο και ένα επιπρόσθετο βάλε-βγάλε USB κάθε 2-3 μέρες προτιμώ το παλιό καλό ρολογάκι μου. Επίσης, θέλω να του μιλάω, όπως ο Michael Knight στο δικό του. Δεν ξέρω γιατί και που θα βοηθήσει. Απλά θέλω να του μιλάω. Ευπρόσδεκτο και ένα κουμπί απάντησης κλήσης με ανοιχτή ακρόαση στο ρολόι. Και αν θεωρούν πως ζητάω πολύ τεχνολογία για ένα ρολόι, ας σκεφτούν τη λύση του «έξυπνου» αναπτήρα.

Εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε για το Sony SmartWatch 2

https://play.google.com/store/search?q=sony+smartwatch+2&c=apps

logo

Related posts

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound

Κόντρες στους δρόµους της πόλης µε next-gen διάθεση και άφθονο… nitro έρχονται υπό τους ήχους ενός soundtrack που θα σας προκαλέσει να «σανιδώσετε» το γκάζι. Η σειρά Need for Speed ουδέποτε πρόκρινε τον ρεαλισμό έναντι της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας και ο τελευταίος της εκπρόσωπος έχει...

Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games. H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα...

Gungrave G.O.R.E.

Gungrave G.O.R.E.

Με κορεάτικη αισθητική και αρκετά ιδιαίτερο gameplay, ο συγκεκριµένος τίτλος θα χαροποιήσει όσους αγαπούν την ακατάπαυστη δράση. Bρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό, το Seed, αποτελεί μάστιγα για τον πλανήτη. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grave, ενός πρώην εκτελεστή...