Marvel’s Spider-Man Miles Morales (PC)
Γραφικά 5
Ηχος 5
Gameplay 5
Αντοχή στο χρόνο 4

Σειρά του Miles Morales να κάνει το… άλµα από το PlayStation στους υπολογιστές, ώστε να µπορούν και οι PC gamers να ζήσουν τη µοναδική εµπειρία του συγκεκριµένου παιχνιδιού. Η ιστορία του Miles Morales ως Spider-Man ξεκίνησε από το PlayStation 4, έγινε ακόμα πιο συναρπαστική στην έκδοση για PlayStation 5 και πρόσφατα κυκλοφόρησε και για PC, χαροποιώντας ακόμα μεγαλύτερη μερίδα των gamers που λατρεύουν τον δημοφιλή ήρωα της Marvel. O έφηβος Miles Morales προσπαθεί να καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών της Νέας Υόρκης ως ο νέος Spider-Man, μιας και ο σαφώς πιο έμπειρος Peter Parker τον έχει αφήσει… στο πόδι του. Ξεκινώντας από την καρδιά του Χάρλεμ, ο Miles προσπαθεί να ..

Summary 4.8 μεγαλειώδες

Marvel’s Spider-Man Miles Morales (PC)

Σειρά του Miles Morales να κάνει το… άλµα από το PlayStation στους υπολογιστές, ώστε να µπορούν και οι PC gamers να ζήσουν τη µοναδική εµπειρία του συγκεκριµένου παιχνιδιού.

Η ιστορία του Miles Morales ως Spider-Man ξεκίνησε από το PlayStation 4, έγινε ακόμα πιο συναρπαστική στην έκδοση για PlayStation 5 και πρόσφατα κυκλοφόρησε και για PC, χαροποιώντας ακόμα μεγαλύτερη μερίδα των gamers που λατρεύουν τον δημοφιλή ήρωα της Marvel.

O έφηβος Miles Morales προσπαθεί να καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών της Νέας Υόρκης ως ο νέος Spider-Man, μιας και ο σαφώς πιο έμπειρος Peter Parker τον έχει αφήσει… στο πόδι του. Ξεκινώντας από την καρδιά του Χάρλεμ, ο Miles προσπαθεί να συμβιβάσει τα καθήκοντα του υπερήρωα με την καθημερινότητα ενός εφήβου. Το χιονισμένο, χριστουγεννιάτικο τοπίο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού δεν θα αργήσει να σας «ρουφήξει» στον μαγικό της κόσμο. Σύντομα, οι πολιτικές φιλοδοξίες της μητέρας του Miles θα έρθουν σε σύγκρουση με τις ολοκληρωτικές τάσεις της πολυεθνικής Roxxon, τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα κορυφώνει τη δράση του. Η κινηματογραφική αφηγηματικότητα που έχει στο DNA του κάθε «πρωτοκλασάτος» τίτλος του PlayStation έρχεται πλέον και στα PC, όπου αν έχετε μια σύγχρονη GPU πραγματικά θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Οι ελάχιστες απαιτήσεις του τίτλου ξεκινούν από μια… τετριμμένη NVIDIA GeForce GTX 950, μα σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να κάνετε πολλούς συμβιβασμούς σε ανάλυση, frame rate και εφέ. Το παιχνίδι ξεκινά να παίρνει τη μορφή που αγαπήσαμε στο PlayStation με μια κάρτα της γενιάς GTX 1060 και πέρα, ενώ αν είστε ένας από τους… ευλογημένους κατόχους μιας GeForce RTX 3070 ή 3080, είναι σίγουρο πως θα αποκτήσετε το «Marvel’s Spider-Man: Miles Morales», για να δείτε τι σημαίνει πραγματικό ray tracing, δυναμικές σκιές και 4Κ γραφικά με frame rate έως και 60FPS! Οριο στα γραφικά του τίτλου βάζει μόνο η GPU σας, καθώς υποστηρίζονται ξεκλείδωτα frame rates, τεχνολογίες NVIDIA DLSS 2 και DLSS 3, NVIDIA DLAA και NVIDIA Reflex για μειωμένο latency. Και για να μην αδικήσουμε και το στρατόπεδο της AMD, υποστηρίζεται και τεχνολογία upscaling AMD FSR 2.1, συντροφιά με Intel XeSS και IGTI. Κανένα θέμα δεν υπάρχει ούτε με τη χρήση Ultra-wide monitor, μιας και μπορείτε να χαρείτε τον αχανή ορίζοντα της Νέας Υόρκης σε οθόνες αναλογίας 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 ή ακόμα και 48:9. Η τελευταία αναλογία υποστηρίζεται για setup με τρία monitor στη σειρά μέσω NVIDIA Surround ή AMD Eyefinity.

Προφανώς υποστηρίζεται χειρισμός με ποντίκι και πληκτρολόγιο, αλλά αν δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από την εμπειρία ενός PlayStation 5, συνδέστε με καλώδιο ένα χειριστήριο DualSense και ζήστε και στο PC σας την αίσθηση που χαρίζουν οι δυναμικές σκανδάλες και η απτική ανάδραση. Σε κάθε περίπτωση, αδειάστε 75GB στον δίσκο σας και προετοιμαστείτε για τις βιοηλεκτρικές επιθέσεις του Miles Morales, τη δυνατότητα καμουφλάζ, τα καινούργια gadget και τις ευρυματικές χρήσεις του ιστού που θα δώσουν άλλη πνοή στη διασκέδασή σας αυτές τις γιορτές.

logo

Related posts

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound

Κόντρες στους δρόµους της πόλης µε next-gen διάθεση και άφθονο… nitro έρχονται υπό τους ήχους ενός soundtrack που θα σας προκαλέσει να «σανιδώσετε» το γκάζι. Η σειρά Need for Speed ουδέποτε πρόκρινε τον ρεαλισμό έναντι της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας και ο τελευταίος της εκπρόσωπος έχει...

Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games. H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα...

Gungrave G.O.R.E.

Gungrave G.O.R.E.

Με κορεάτικη αισθητική και αρκετά ιδιαίτερο gameplay, ο συγκεκριµένος τίτλος θα χαροποιήσει όσους αγαπούν την ακατάπαυστη δράση. Bρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό, το Seed, αποτελεί μάστιγα για τον πλανήτη. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grave, ενός πρώην εκτελεστή...