Sony INZONE: Νέο brand gaming περιφερειακών

Sony INZONE: Νέο brand gaming περιφερειακών

Η νέα σειρά προϊόντων προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των παικτών, χάρη σε οθόνες και ακουστικά ειδικά σχεδιασμένα για gaming.

Η Sony ανακοίνωσε την σειρά INZONE, ένα νέο brand gaming περιφερειακών για PC gamers, που οξύνει τις αισθήσεις τους και μεγιστοποιεί τις ικανότητές τους. Οι οθόνες INZONE διαθέτουν απίστευτη, υψηλής ανάλυσης και υψηλής δυναμικής εμβέλειας εικόνα, ενώ τα ακουστικά προσφέρουν ανώτερο ήχο και 360 Spatial Sound for Gaming. Αυτό το νέο brand υιοθετεί την τεχνογνωσία της Sony ως πρωτοπόρου στην οπτικοακουστική τεχνολογία, παρέχοντας χαρακτηριστικά που θα μεταφέρουν τους παίκτες στη δράση, με απόλυτη συγκέντρωση. Σχεδιασμένα για εξαιρετικές αποδόσεις, τα προϊόντα INZONE επιτρέπουν στον παίκτη να εισέλθει σε ένα καθηλωτικό περιβάλλον, οδηγώντας τον σε ένα νικηφόρο τέλος.

«Η αγορά επεκτείνεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το gaming με την εξάπλωση των esports τουρνουά και την πρόοδο της ψυχαγωγίας μέσω του gaming. Με την ισχυρή ιστορία της Sony σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ήχου και εικόνας, πιστεύουμε ότι αυτή η νέα σειρά θα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές σε όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τα gaming συστήματά τους. Δεσμευόμαστε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της κουλτούρας του gaming, παρέχοντας στους παίκτες PC και PlayStation® ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών για να εμπλουτίσουν τις ζωές τους μέσω του gaming. Επίσης, η Sony είναι περήφανη που θα είναι χορηγός σε κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήματα esports, όπως τα Evolution Championship Series (Evo) 2022 και 2023, PGL DOTA2 Arlington Major 2022 και το VALORANT Champions Tour με την ευχή μας για περαιτέρω εξέλιξη της κουλτούρας του gaming.» δήλωσε ο Yukihiro Kitajima, Επικεφαλής του Game Business and Marketing Office, της Sony Corporation.

Gaming οθόνες

Το ολοκαίνουριο gaming monitor INZONE M9 με HDR προσφέρει ανάλυση 4K και υψηλή αντίθεση με Full Array Local Dimming, για παίκτες που αναζητούν την καλύτερη εμπειρία όταν παίζουν παιχνίδια με λεπτομέρειες, σε βαθύ μαύρο και φωτεινότητα. Οι παίκτες μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, τεχνολογία IPS και χρόνο απόκρισης 1ms GtG (Grey to Grey) για πιο γρήγορες αντιδράσεις. Επιπλέον, το gaming monitor INZONE M3 προσφέρει υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240Hz, Full HD, με 1ms GtG (Grey to Grey) και τεχνολογίες variable refresh rate, επιτρέποντας στους παίκτες να αντιλαμβάνονται με ακρίβεια τις κινήσεις των αντιπάλων τους στα shooter παιχνίδια.

Η μοναδικά σχεδιασμένη τρίποδη βάση με χαμηλό βάθος παρέχει απόλυτη άνεση στο gaming, ενώ βελτιστοποιεί τον ελεύθερο χώρο του γραφείου, για περιφερειακά. Με το μικρό αποτύπωμα της οθόνης, οι παίκτες μπορούν εύκολα να τοποθετήσουν ένα πληκτρολόγιο υπό γωνία και ένα μεγάλο mousepad γύρω ή κάτω από την οθόνη. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση, επιλογή χρωμάτων φωτισμού πίσω από την οθόνη (για το μοντέλο M9) και δυνατότητα διαχείρισης καλωδίων για πιο καθαρό setup.

Διαθέτοντας Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch), οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν έως και δύο υπολογιστές από ένα μόνο πληκτρολόγιο, ποντίκι και headset συνδεδεμένα στην οθόνη. Με τη λειτουργία εικόνας παιχνιδιού FPS, η φωτεινότητα και η αντίθεση βελτιστοποιούνται για να προβάλλονται ακόμη πιο καθαρά οι αντίπαλοι. Επιπλέον, η λειτουργία Black Equalizer επιτρέπει την ανάδειξη λεπτομερειών ακόμα και σε σκιές.

Headset για δράση!

Η νέα σειρά θα διαθέτει δύο νέα ασύρματα headset, το INZONE H9 με διάρκεια μπαταρίας 32 ωρών και το INZONE H7 με διάρκεια μπαταρίας 40 ωρών, μαζί με ένα ενσύρματο headset, το INZONE H3. Και τα τρία μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα ευέλικτο flip-up μικρόφωνο με λειτουργία σίγασης, που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν αβίαστα μέσα στο παιχνίδι με τα μέλη της ομάδας τους.

Το 360 Spatial Sound for Gaming της Sony, που ενεργοποιείται από το λογισμικό υπολογιστών INZONE Hub, δημιουργεί spatial sound από  πολυκάναλα σήματα ήχου, όπως οραματίζονταν οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Αυτή η ακριβής μετατροπή του ήχου ενισχύει την αίσθηση του χώρου, επιτρέποντας στον παίκτη να ακούει με ακρίβεια βήματα και κινήσεις. Με την εφαρμογή για smartphone «360 Spatial Sound Personalizer», οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίσουν το Spatial Sound ανάλογα με το σχήμα του αυτιού τους, για πραγματικά εξατομικευμένο παιχνίδι.

Αναπτυγμένα με την τεχνογνωσία της Sony στην τεχνολογία ακουστικών, τα διαφράγματα των INZONE H9 και INZONE H7 έχουν και τα δύο μοναδικό σχήμα που επιτρέπει στα ακουστικά να αναπαράγουν ήχους εξαιρετικά υψηλής συχνότητας με υψηλή συμμόρφωση, καθώς και αυθεντικές χαμηλές συχνότητες για καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Αγωγοί στο περίβλημα των INZONE H9, INZONE H7 και INZONE H3 ελέγχουν και βελτιστοποιούν την αναπαραγωγή ήχου χαμηλής συχνότητας για ισχυρά μπάσα που κάνουν τους βαθιούς ήχους να φαίνονται απίστευτα αληθινοί.

Το φαρδύ, μαλακό μαξιλάρι του headband μεταφέρει το βάρος ομοιόμορφα στο κεφάλι του παίκτη για πολύωρη άνεση. Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να ελαχιστοποιούν την πίεση στα αυτιά του παίκτη βελτιστοποιώντας την επαφή με το πλαϊνό τμήμα του κεφαλιού τους.

Από θορυβώδεις ψύκτρες και ανεμιστήρες υπολογιστών, μέχρι εργασίες έξω από το σπίτι, το INZONE H9 διαθέτει πολλαπλά μικρόφωνα εξουδετέρωσης θορύβου που κρατούν μακριά τυχόν ενοχλητικούς θορύβους που επηρεάζουν την απόδοση του παίκτη. Για να ενισχύσει την εμπειρία gaming, η Sony έχει ενσωματώσει την ίδια τεχνολογία Dual Noise Sensor Technology που χρησιμοποιείται στα κορυφαία στη βιομηχανία ακουστικά της σειράς 1000X, για ανίκητο gaming. Δεν θα χαθούν ποτέ σημαντικοί ήχοι περιβάλλοντος, όπως μια τηλεφωνική κλήση, το κουδούνι της πόρτας ή ένας συνεργάτης που μιλάει, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τη λειτουργία Ambient Sound.

Perfect for PlayStation 5

Η οθόνη INZONE M9 παρέχει Auto HDR Tone Mapping, το οποίο λειτουργεί με τις κονσόλες PlayStation 5 για να αναγνωρίζει αυτόματα την οθόνη κατά την αρχική ρύθμιση και να βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις HDR. Επιπλέον, η οθόνη θα μεταβεί αυτόματα στη Λειτουργία Κινηματογράφου όταν παρακολουθείτε ταινίες στο PlayStation®5 και στη Λειτουργία Παιχνιδιού, όταν παίζετε παιχνίδια. Τα INZONE H9 και INZONE H7 περιλαμβάνουν ένδειξη στην οθόνη, ώστε οι παίκτες να μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις στα ακουστικά τους και να δουν τις ρυθμίσεις να αντικατοπτρίζονται στην οθόνη τους στο Control Center του PlayStation 5. Και τα δύο ακουστικά διαθέτουν επίσης ρύθμιση ισορροπίας παιχνιδιού και συνομιλίας, επιτρέποντας στους παίκτες να αλλάζουν την ισορροπία έντασης μεταξύ του ήχου του παιχνιδιού και της συνομιλίας από τα ακουστικά. Έρχονται επίσης πλούσια σε χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη του Tempest 3D AudioTech, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν τους καθηλωτικούς ήχους, όταν παίζουν με καλύτερη αίσθηση χώρου.

 

INZONE Hub

Το λογισμικό INZONE Hub της Sony για υπολογιστές δημιουργήθηκε για τον έλεγχο των οθονών και των ακουστικών INZONE, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύουν την εμπειρία τους προσαρμόζοντας ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας ρυθμίσεων ήχου και εικόνας. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.sony.gr/electronics/inzone-gaming-gear

 

Με μια ματιά

INZONE M9

Το 27 ιντσών Gaming Monitor INZONE M9 διαθέτει ανάλυση 4K και υψηλή αντίθεση με Full Array Local Dimming με πιστοποίηση DisplayHDR 600 και κάλυψη άνω του 95% του χρωματικού χώρου DCI-P3, παρέχοντας υπέροχες λεπτομέρειες, βαθύ μαύρο καθώς και ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων. Ο ρυθμός ανανέωσης αγγίζει έως και τα 144 Hz, ενώ το πάνελ έρχεται με τεχνολογία IPS, χρόνο απόκρισης 1ms GtG (Gray to Gray) και variable refresh rate (NVIDIA G-SYNC Compatible και VRR με πρότυπο HDMI 2.1).

 

INZONE M3

Το IPS 27 ιντσών Full HD Gaming Monitor ξεχωρίζει για τον ρυθμό ανανέωσης έως 240 Hz, τον χρόνο απόκρισης 1ms GtG (Gray to Gray) με τεχνολογία variable refresh rate (NVIDIA G-SYNC Compatible). Υποστηρίζει σύνδεση HDMI 2.1, διαθέτει πιστοποίηση DisplayHDR 400, 99% κάλυψη χρωματικού χώρου sRGB και υποστήριξη 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων.

 

INZONE H9

Το ασύρματο Gaming Headset με εξουδετέρωση θορύβου προσφέρει ακριβή εντοπισμό στόχου με 360 Spatial Sound for Gaming, προηγμένη τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ακουστική, άνετο headband και earpad για πολύωρη χρήση, εξουδετέρωση θορύβου και λειτουργία Ambient Sound. Στα πλεονεκτήματα προσθέστε τις 32 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας (με εξουδετέρωση θορύβου και Bluetooth απενεργοποιημένα) και την ταχεία φόρτιση 10 λεπτών που προσφέρει χρόνο παιχνιδιού έως και μία ώρα.

 

INZONE H7

Με ακριβή εντοπισμό στόχου με 360 Spatial Sound for Gaming, βελτιστοποιημένη ακουστική και άνετη εφαρμογή, το ασύρματο Headset ξεχωρίζει για τις 40 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας (χωρίς χρήση Bluetooth). Παράλληλα, με 10 λεπτά φόρτισης μπορείτε να έχετε έως και μια ώρα αυτονομίας.

 

INZONE H3

Πιο οικονομικό, ενσύρματο μα εξίσου ικανό, το συγκεκριμένο Gaming Headset είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία 360 Spatial Sound for Gaming, δίχως να στερείται τα άνετα earpad και headband των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

 

logo

Related posts

Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2

Αποκλειστικά για PlayStation 5 και χωρίς τα τεχνολογικά δεσμά της προηγούμενης γενιάς, το νέο Spider-Man προσθέτει ακόμα έναν λόγο για να αποκτήσει ένας gamer την παιχνιδομηχανή της Sony. Oχι ένας, αλλά δύο κεντρικοί ήρωες σας περιμένουν στο χορταστικό sequel του Spider-Man. Ο Peter Parker και...

Assassin’s Creed Mirage

Assassin’s Creed Mirage

Έπειτα από αλλεπάλληλες κυκλοφορίες παιχνιδιών με πλήθος μηχανισμών και αχανείς ανοιχτούς κόσμους, η Ubisoft επαναφέρει το franchise στις ρίζες του, με έμφαση στο stealth και θέατρο επιχειρήσεων μία και μοναδική πόλη, τη Βαγδάτη. Bρισκόμαστε στον 9ο αιώνα μ.Χ. και παίρνουμε τον ρόλο του Basim...

NBA 2K24

NBA 2K24

Τη σειρά του Michael Jordan παίρνει φέτος ο Kobe Bryant στην «αφήγηση» καριέρας. Μέσα από παιχνίδια σταθμούς, τα γραφικά γίνονται περισσότερο next-gen και ο πυρήνας του χειρισμού εμφανίζει μικροβελτιώσεις στα σημεία. Δίχως αντίπαλο, το «NBA 2K24» παίζει… με το «ρολόι», χωρίς θεαματικές...