Mario + Rabbids Kingdom Battle
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Η σοβαροφάνεια των turn based strategy RPG θάβεται κάπου στο μπαούλο με τα επιτραπέζιά σας, καθώς το «Mario + Rabbids Kingdom Battle» μοιάζει με project που συνέλαβαν εκπρόσωποι των Ubisoft και Nintendo σε εταιρικό πάρτι έπειτα από κατανάλωση σοβαρής ποσότητας αλκοολούχων παρασκευασμάτων. Με γερές δόσεις… ανεύθυνης απόλαυσης και διασκέδασης, λοιπόν, δείχνουν να έχουν «ποτίσει» οι δημιουργοί του το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα, ένα role-playing παιχνίδι όπου συνδυάζει στοιχεία εξερεύνησης με turn-based μάχες. Πρωταγωνιστές από τoν κόσμο του Mario είναι φυσικά ο ίδιος, ο Luigi, η Princess Peach και ο Yoshi, ενώ στην ομάδα των Rabbids συναντάμε τέσσερα τρελοκούνελα μεταμφιεσμένα στους παραπάνω σταρ της Nintendo. Πώς όμως τα τελευταία εντάσσονται στο σύμπαν ..

Summary 0.0 χάλια

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Η σοβαροφάνεια των turn based strategy RPG θάβεται κάπου στο μπαούλο με τα επιτραπέζιά σας, καθώς το «Mario + Rabbids Kingdom Battle» μοιάζει με project που συνέλαβαν εκπρόσωποι των Ubisoft και Nintendo σε εταιρικό πάρτι έπειτα από κατανάλωση σοβαρής ποσότητας αλκοολούχων παρασκευασμάτων. Με γερές δόσεις… ανεύθυνης απόλαυσης και διασκέδασης, λοιπόν, δείχνουν να έχουν «ποτίσει» οι δημιουργοί του το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα, ένα role-playing παιχνίδι όπου συνδυάζει στοιχεία εξερεύνησης με turn-based μάχες.

Πρωταγωνιστές από τoν κόσμο του Mario είναι φυσικά ο ίδιος, ο Luigi, η Princess Peach και ο Yoshi, ενώ στην ομάδα των Rabbids συναντάμε τέσσερα τρελοκούνελα μεταμφιεσμένα στους παραπάνω σταρ της Nintendo. Πώς όμως τα τελευταία εντάσσονται στο σύμπαν του μυστακοφόρου υδραυλικού; Στο δρόμο του για το κάστρο της Princess Peach, ο Mario ανακαλύπτει μία τεράστια δίνη από όπου ξεπηδούν τα ατίθασα Rabbids, φέρνοντας τα πάνω κάτω με την… ανάρμοστη συμπεριφορά τους. O Mario με την παρέα του και τέσσερα ηρωικά κουνέλια σπεύδουν να διορθώσουν τα αδιόρθωτα και η περιπέτεια ξεκινά.
Εκατοντάδες όπλα βγαλμένα απευθείας από τη δημιουργική φαντασία ανθρώπων που πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε (αν ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι) τίθενται στη διάθεσή σας, σε ένα turn-based σύστημα μάχης που καλείστε να εκμεταλλευθείτε στρατηγικά τις ιδιαιτερότητες κάθε τερέν, όπως τα υψώματα, τα σημεία κάλυψης, τους σωλήνες και τα στοιχεία που μπορούν να καταστραφούν για να σας δώσουν το πλεονέκτημα στη συνέχεια. Φανταστείτε μία παρτίδα σκάκι που η σκακιέρα θυμίζει πίστα του survivor, τα πιόνια έχουν αρπάξει μπαζούκας και laser και η στρατηγική σκέψη παρεμποδίζεται από τα ασυγκράτητα γέλια των παικτών!
Δεν είναι όμως μόνο η μάχη και το ανατρεπτικό χιούμορ που θα σας κρατήσουν κολλημένους στο «Mario + Rabbids Kingdom Battle». Αρκετοί έξυπνοι γρίφοι και το πάθος του συλλέκτη σπάνιων ευρημάτων να αποκαλύψει τι κρύβει η συνέχεια, θα κρατήσουν στα ύψη το ενδιαφέρον σας. Παίξτε το οπουδήποτε χάρη στο Nintendo Switch, είτε μόνος σας είτε με συμπαίκτη κάποιο φίλο.

Πνίξτε το κουνέλι σε έναν τίτλο που παντρεύει τη στρατηγική με την τρέλα, όπως ακριβώς ταιριάζει το πιπέρι στη σοκολάτα.
 

  • MRKB_Screen_Combat_Dash_E3_170612_215pm_1497264512.jpg
  • MRKB_Screen_Combat_Ambush_E3_170612_215pm_1497264509.jpg
  • MRKB_Screen_Combat_aom_E3_170612_215pm_1497264509.jpg
  • MRKB_Screen_Combat_chomp_E3_170612_215pm_1497264511.jpg
  • MRKB_Screen_Combat_Shoot_E3_170612_215pm_1497264513.jpg
  • GAME_Mario-and-Rabbids-Kingdom-Battle.jpg
logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...