Mario + Rabbids Kingdom Battle
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Η σοβαροφάνεια των turn based strategy RPG θάβεται κάπου στο μπαούλο με τα επιτραπέζιά σας, καθώς το «Mario + Rabbids Kingdom Battle» μοιάζει με project που συνέλαβαν εκπρόσωποι των Ubisoft και Nintendo σε εταιρικό πάρτι έπειτα από κατανάλωση σοβαρής ποσότητας αλκοολούχων παρασκευασμάτων. Με γερές δόσεις… ανεύθυνης απόλαυσης και διασκέδασης, λοιπόν, δείχνουν να έχουν «ποτίσει» οι δημιουργοί του το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα, ένα role-playing παιχνίδι όπου συνδυάζει στοιχεία εξερεύνησης με turn-based μάχες. Πρωταγωνιστές από τoν κόσμο του Mario είναι φυσικά ο ίδιος, ο Luigi, η Princess Peach και ο Yoshi, ενώ στην ομάδα των Rabbids συναντάμε τέσσερα τρελοκούνελα μεταμφιεσμένα στους παραπάνω σταρ της Nintendo. Πώς όμως τα τελευταία εντάσσονται στο σύμπαν ..

Summary 0.0 χάλια

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Η σοβαροφάνεια των turn based strategy RPG θάβεται κάπου στο μπαούλο με τα επιτραπέζιά σας, καθώς το «Mario + Rabbids Kingdom Battle» μοιάζει με project που συνέλαβαν εκπρόσωποι των Ubisoft και Nintendo σε εταιρικό πάρτι έπειτα από κατανάλωση σοβαρής ποσότητας αλκοολούχων παρασκευασμάτων. Με γερές δόσεις… ανεύθυνης απόλαυσης και διασκέδασης, λοιπόν, δείχνουν να έχουν «ποτίσει» οι δημιουργοί του το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα, ένα role-playing παιχνίδι όπου συνδυάζει στοιχεία εξερεύνησης με turn-based μάχες.

Πρωταγωνιστές από τoν κόσμο του Mario είναι φυσικά ο ίδιος, ο Luigi, η Princess Peach και ο Yoshi, ενώ στην ομάδα των Rabbids συναντάμε τέσσερα τρελοκούνελα μεταμφιεσμένα στους παραπάνω σταρ της Nintendo. Πώς όμως τα τελευταία εντάσσονται στο σύμπαν του μυστακοφόρου υδραυλικού; Στο δρόμο του για το κάστρο της Princess Peach, ο Mario ανακαλύπτει μία τεράστια δίνη από όπου ξεπηδούν τα ατίθασα Rabbids, φέρνοντας τα πάνω κάτω με την… ανάρμοστη συμπεριφορά τους. O Mario με την παρέα του και τέσσερα ηρωικά κουνέλια σπεύδουν να διορθώσουν τα αδιόρθωτα και η περιπέτεια ξεκινά.
Εκατοντάδες όπλα βγαλμένα απευθείας από τη δημιουργική φαντασία ανθρώπων που πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε (αν ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι) τίθενται στη διάθεσή σας, σε ένα turn-based σύστημα μάχης που καλείστε να εκμεταλλευθείτε στρατηγικά τις ιδιαιτερότητες κάθε τερέν, όπως τα υψώματα, τα σημεία κάλυψης, τους σωλήνες και τα στοιχεία που μπορούν να καταστραφούν για να σας δώσουν το πλεονέκτημα στη συνέχεια. Φανταστείτε μία παρτίδα σκάκι που η σκακιέρα θυμίζει πίστα του survivor, τα πιόνια έχουν αρπάξει μπαζούκας και laser και η στρατηγική σκέψη παρεμποδίζεται από τα ασυγκράτητα γέλια των παικτών!
Δεν είναι όμως μόνο η μάχη και το ανατρεπτικό χιούμορ που θα σας κρατήσουν κολλημένους στο «Mario + Rabbids Kingdom Battle». Αρκετοί έξυπνοι γρίφοι και το πάθος του συλλέκτη σπάνιων ευρημάτων να αποκαλύψει τι κρύβει η συνέχεια, θα κρατήσουν στα ύψη το ενδιαφέρον σας. Παίξτε το οπουδήποτε χάρη στο Nintendo Switch, είτε μόνος σας είτε με συμπαίκτη κάποιο φίλο.

Πνίξτε το κουνέλι σε έναν τίτλο που παντρεύει τη στρατηγική με την τρέλα, όπως ακριβώς ταιριάζει το πιπέρι στη σοκολάτα.
 

  • MRKB_Screen_Combat_Dash_E3_170612_215pm_1497264512.jpg
  • MRKB_Screen_Combat_Ambush_E3_170612_215pm_1497264509.jpg
  • MRKB_Screen_Combat_aom_E3_170612_215pm_1497264509.jpg
  • MRKB_Screen_Combat_chomp_E3_170612_215pm_1497264511.jpg
  • MRKB_Screen_Combat_Shoot_E3_170612_215pm_1497264513.jpg
  • GAME_Mario-and-Rabbids-Kingdom-Battle.jpg
logo

Related posts

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...

Saints Row

Saints Row

Στην προσπάθειά του να «επανασυστηθεί» στους gamers, το απολαυστικό µα επαναλαµβανόµενο «Saints Row» προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες δίχως όµως να προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο. H σειρά παιχνιδιών «Saints Row» ξεκίνησε το 2006 ως αντίπαλο δέος του Grand Theft Auto για να εξελιχθεί σε...