WipEout Omega Collection
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Όχι αυτό με τον Τρύφωνα Σαμαρά, το άλλο, αυτό που αν έχετε κάνει πλέον το πρώτο σας ιατρικό check-up, μάλλον κάποτε παίζατε είτε σε PC την εποχή του MS-DOS είτε σε PlayStation (χωρίς νούμερο, δεν υπήρχε 2 άλλωστε). Το πρώτο νοσταλγικό δάκρυ το ρίξατε επί εποχών PS3 και PSP και ήρθε η στιγμή να δακρύσετε και πάνω από το gamepad του PS4 (μην πω PS4 Pro, για να απολαμβάνετε διαστημικά μπαντιλίκια στα 60fps). Με ένα soundtrack που συναγωνίζεται σε… «εκρηκτικότητα» την ίδια τη δράση, το Omega Collection φέρνει αναβαθμισμένο το περιεχόμενο των WipEout HD, HD Fury και 2048 στην οθόνη του PS4 και του PS4 Pro. Στροφές που κόβουν την ..

Summary 0.0 χάλια

WipEout Omega Collection

Όχι αυτό με τον Τρύφωνα Σαμαρά, το άλλο, αυτό που αν έχετε κάνει πλέον το πρώτο σας ιατρικό check-up, μάλλον κάποτε παίζατε είτε σε PC την εποχή του MS-DOS είτε σε PlayStation (χωρίς νούμερο, δεν υπήρχε 2 άλλωστε). Το πρώτο νοσταλγικό δάκρυ το ρίξατε επί εποχών PS3 και PSP και ήρθε η στιγμή να δακρύσετε και πάνω από το gamepad του PS4 (μην πω PS4 Pro, για να απολαμβάνετε διαστημικά μπαντιλίκια στα 60fps).

Με ένα soundtrack που συναγωνίζεται σε… «εκρηκτικότητα» την ίδια τη δράση, το Omega Collection φέρνει αναβαθμισμένο το περιεχόμενο των WipEout HD, HD Fury και 2048 στην οθόνη του PS4 και του PS4 Pro.

Στροφές που κόβουν την ανάσα, ιλιγγιώδεις πτήσεις που αψηφούν τη βαρύτητα και πίστες ικανές να δέσουν… κόμπο το στομάχι των λιπόψυχων. Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν υπό τους ήχους καθηλωτικής μουσικής, η οποία ταιριάζει γάντι στους καταιγιστικούς ρυθμούς του παιχνιδιού. Αυξήστε την ένταση του ήχου και… διαταράξτε την κοινή ησυχία με 28 νέα και κλασικά κομμάτια, όσο απολαμβάνετε 26 πίστες που αντιστρέφονται, 46 μοναδικά σκάφη και gameplay που βγάζει… σπίθες!

Οι έντονες συγκινήσεις των «WipEout HD», «WipEout HD Fury» και «WipEout 2048» επιστρέφουν ανανεωμένες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αφανίσετε με μια ποικιλία όπλων όποιον τολμά να σας προκαλέσει στους αιθέρες. Είτε τα «στήνετε» με έναν φίλο σας σε τοπικό split-screen είτε προτιμάτε online κόντρες με έως και οκτώ παίκτες ταυτόχρονα, η αδρεναλίνη που εκκρίνεται είναι ανάλογη των ταχυτήτων που αναπτύσσονται στην οθόνη.

Με βελτιωμένα εφέ φωτισμού και γραφικά ασυναγώνιστης ευκρίνειας, η αναβαθμισμένη έκδοση του «WipEout» αξιοποιεί τις εκτεταμένες δυνατότητες του PS4 Pro, όπως την τεχνολογία υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) για ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και τη δυναμική ανάλυση 4K με frame rate 60 καρέ/δευτερόλεπτο.

Ως γνήσιο παιχνίδι του γκαζοφονιά άλλωστε δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με οτιδήποτε λιγότερο από τα ρευστά 60fps, υπό τους ήχους των «The Prodigy», «The Chemical Brothers» κ.ά.

 

  • WipEout-Omega-Collection.jpg
  • WIPEOUT_OMEGA_COLLECTION_Review_10_1496327830.jpg
  • WIPEOUT_OMEGA_COLLECTION_Review_11_1496327831.jpg
  • WIPEOUT_OMEGA_COLLECTION_Review_7_1496327828.jpg
  • WIPEOUT_OMEGA_COLLECTION_Review_4_1496327826.jpg
logo

Related posts

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...

Saints Row

Saints Row

Στην προσπάθειά του να «επανασυστηθεί» στους gamers, το απολαυστικό µα επαναλαµβανόµενο «Saints Row» προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες δίχως όµως να προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο. H σειρά παιχνιδιών «Saints Row» ξεκίνησε το 2006 ως αντίπαλο δέος του Grand Theft Auto για να εξελιχθεί σε...