Horizon: Zero Dawn
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Ένας τίτλος που ξυπνά… πρωτόγονα ένστικτα σε όσους δεν έχουν αποκτήσει ακόμα ένα PlayStation 4, καθώς κυκλοφορεί αποκλειστικά για την παιχνιδομηχανή της Sony. Το σενάριο εκτιλύσσεται στο μακρινό μέλλον, όπου ο πολιτισμός των ανθρώπων έχει επιστρέψει σε εποχές… Far Cry Primal, με τη διαφορά πως σε ρόλο προϊστορικών πλασμάτων συναντάμε τις «Machines», ρομπότ που αποτελούν κυνηγετικό λάφυρο για τις κατά τόπους φυλές του κόσμου του «Horizon: Zero Dawn» Η ηρωίδα Aloy (η οποία παρεμπιπτόντως θυμίζει λίγο την κοκκινομάλλα Ygritte από το Game of Thrones), μεγάλωσε δίχως να γνωρίζει τους πραγματικούς της γονείς, εξόριστη από την τοπική κοινωνία για κάποιον ανεξήγητο σε αυτή λόγο. Η συμμετοχή της σε μια δοκιμασία για ..

Summary 0.0 χάλια

Horizon: Zero Dawn

Ένας τίτλος που ξυπνά… πρωτόγονα ένστικτα σε όσους δεν έχουν αποκτήσει ακόμα ένα PlayStation 4, καθώς κυκλοφορεί αποκλειστικά για την παιχνιδομηχανή της Sony. Το σενάριο εκτιλύσσεται στο μακρινό μέλλον, όπου ο πολιτισμός των ανθρώπων έχει επιστρέψει σε εποχές… Far Cry Primal, με τη διαφορά πως σε ρόλο προϊστορικών πλασμάτων συναντάμε τις «Machines», ρομπότ που αποτελούν κυνηγετικό λάφυρο για τις κατά τόπους φυλές του κόσμου του «Horizon: Zero Dawn»

Η ηρωίδα Aloy (η οποία παρεμπιπτόντως θυμίζει λίγο την κοκκινομάλλα Ygritte από το Game of Thrones), μεγάλωσε δίχως να γνωρίζει τους πραγματικούς της γονείς, εξόριστη από την τοπική κοινωνία για κάποιον ανεξήγητο σε αυτή λόγο. Η συμμετοχή της σε μια δοκιμασία για να διεκδικήσει την επανένταξή της στη φυλή, πυροδοτεί μια σειρά από ανατροπές και συναρπαστικά γεγονότα που την τοποθετούν στο στόχαστρο μιας σκοτεινής αίρεσης. Απαντήσεις για το λόγο που η ανθρωπότητα ξαναγύρισε στην εποχή του τόξου και της σφεντόνας, για το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την καταγωγή της αλλά και για την προέλευση των μηχανών, θα πάρετε μέσα από μια single player campaign με αφηγηματικότητα εφάμιλλη του αριστουργηματικού «The Last of Us».

Όσον αφορά στο gameplay, ένα πληρέστατο σύστημα crafting που δραπετεύει από τον κίνδυνο να γίνει κουραστικό και ένα κατανοητό skill tree που δεν σας επιτρέπει να «χαθείτε», θα κρατήσουν την προσοχή σας αναπόσπαστη για αρκετό καιρό. Το σύστημα μάχης αβαντάρεται από όλα τα όπλα… «εποχής», συνδυασμένα από φουτουριστικά modifications. Υπάρχει δυνατότητα και για mounts, αρκεί να αποκτήσετε πρόσβαση στα data που… δαμάζουν κάθε μηχανικό «κτήνος» και να το προσεγγίσετε χωρίς να σας πάρει χαμπάρι.

Η εναλλαγή των ρόλων κυνηγού – θηράματος και ο συνδυασμός πρωτόγονων όπλων με sci-fi «νότες», ντύνουν περίτεχνα έναν απολαυστικό τίτλο με… φιλοσοφικές ανησυχίες για το μέλλον του πολιτισμού μας.

 

  • Thunderjaw_Tallneck_render_1465878445.jpg
  • hzd_screens_01_08192016_1481760970.jpg
  • Aloy_Hunting_1434429234.jpg
  • Horizon-Zero-Dawn.jpg
logo

Related posts

Marvel’s Spider-Man 2: Νέο Story Trailer και Limited Edition Bundle αποκαλύφθηκαν στην SDCC 2023

Marvel's Spider-Man 2: Νέο Story Trailer και Limited Edition Bundle αποκαλύφθηκαν στην SDCC 2023

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια ενός πάνελ που πραγματοποιήθηκε στο San Diego Comic-Con στο ιστορικό Hall H, η Insomniac Games αποκάλυψε μια σειρά από συναρπαστικές νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο για PlayStation 5, Marvel's Spider-Man 2, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023. Το...

EA SPORTS F1 23

EA SPORTS F1 23

Μπορεί τα περισσότερα σπορ το καλοκαίρι να κάνουν το διάλειμμά τους, η Formula 1, ωστόσο, έχει την τιμητική της. Το timing, λοιπόν, για το νέο official game του πολυαγαπημένου μας θεάματος επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά, με την υπογραφή της Codemasters και της EA Sports. Ως το official...

Μοναδική προσφορά: Αποκτήστε φθηνότερα το PlayStation 5!

Μοναδική προσφορά: Αποκτήστε φθηνότερα το PlayStation 5!

Έως και τις 23 Ιουλίου, οι φίλοι του PlayStation θα μπορούν να αγοράσουν την κονσόλα PlayStation 5 με την μονάδα αναπαραγωγής δίσκου με όφελος €75 (από €549,99 στα €474,99*) σε συμμετέχοντα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το 2023 είναι μέχρι στιγμής μια φανταστική χρονιά για το PS5, με πολλά...