Crime Boss: Rockay City
Γραφικά 3
Ηχος 3
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 3

Με ένα εντυπωσιακό cast που θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε action movie της δεκαετίας του ’90, το λιγότερο εντυπωσιακό live-service game της 505 Games και της INGAME Studios προσελκύει, κυρίως, νοσταλγούς του παρελθόντος. Eνα first person shooter με πηγή έμπνευσης το οργανωμένο έγκλημα και μια εποχή που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όσων την έζησαν, τα 1990s έρχεται με single-player και PvE co-op mode έως και 4 παικτών. Η λογική του τίτλου είναι στημένη πάνω στη φιλοσοφία του live-service παιχνιδιού, με προκλήσεις που ανανεώνονται συνεχώς. Απώτερος στόχος είναι να βάψετε τον χάρτη στα χρώματα του δικής σας εγκληματικής οργάνωσης και για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί αρκετή… βρώμικη δουλειά. Πρωταγωνιστής ..

Summary 3.3 καλό

Crime Boss: Rockay City

Με ένα εντυπωσιακό cast που θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε action movie της δεκαετίας του ’90, το λιγότερο εντυπωσιακό live-service game της 505 Games και της INGAME Studios προσελκύει, κυρίως, νοσταλγούς του παρελθόντος.

Eνα first person shooter με πηγή έμπνευσης το οργανωμένο έγκλημα και μια εποχή που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όσων την έζησαν, τα 1990s έρχεται με single-player και PvE co-op mode έως και 4 παικτών.

Η λογική του τίτλου είναι στημένη πάνω στη φιλοσοφία του live-service παιχνιδιού, με προκλήσεις που ανανεώνονται συνεχώς. Απώτερος στόχος είναι να βάψετε τον χάρτη στα χρώματα του δικής σας εγκληματικής οργάνωσης και για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί αρκετή… βρώμικη δουλειά.

Πρωταγωνιστής είναι ο Travis Baker και η ακόρεστη φιλοδοξία να γίνει ο βασιλιάς του εγκλήματος του Rockay City, μιας μητρόπολης λουσμένης σε neon φώτα, με έντονη νυχτερινή ζωή και… glamorous lifestyle.

Ο δρόμος για την κατάκτηση του «στέμματος» περνάει μέσα από ληστείες, μάχες με αντίπαλες συμμορίες και αναμετρήσεις με τις τοπικές διωκτικές αρχές. Σιγά σιγά, θα στρατολογήσετε την ομάδα σας, επιλέγοντας τα κατάλληλα μέλη για κάθε αποστολή. Το πώς θα ξοδέψετε τα «λάφυρα» των δραστηριοτήτων σας εμπεριέχει αρκετή στρατηγική. Το κυρίως «πιάτο», ωστόσο, του gameplay, το FPS τμήμα του παιχνιδιού, φαντάζει ελαφρώς… 1990s και στους μηχανισμούς του, καθώς δεν έχει πολλά νέα στοιχεία να προσφέρει. Ένας από τους τρόπους που επιχειρούν οι δημιουργοί του παιχνιδιού να καταπολεμήσουν τη μονοτονία που έρχεται αναπόφευκτα είναι το λαμπερό cast πρωταγωνιστών. Τον Travis Baker ενσαρκώνει ο Michael Madsen και στο πλευρό του συναντάμε προσωπικότητες που σημάδεψαν εκείνη την εποχή, όπως οι Kim Basinger, Danny Trejo, Danny Glover, Damion Poitier, Michael Rooker, Vanilla Ice και Chuck Norris!

  • Crime-Boss_-Rockay-City_20230824232053.jpg
  • Crime-Boss_-Rockay-City_20230824232250.jpg
  • Crime-Boss_-Rockay-City_20230620231626_1.jpg
  • Crime-Boss_-Rockay-City_20230620223732.jpg
  • Crime-Boss_-Rockay-City_20230620232228_1.jpg
  • Crime-Boss_-Rockay-City_20230620232209_1.jpg
logo

Related posts

Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2

Αποκλειστικά για PlayStation 5 και χωρίς τα τεχνολογικά δεσμά της προηγούμενης γενιάς, το νέο Spider-Man προσθέτει ακόμα έναν λόγο για να αποκτήσει ένας gamer την παιχνιδομηχανή της Sony. Oχι ένας, αλλά δύο κεντρικοί ήρωες σας περιμένουν στο χορταστικό sequel του Spider-Man. Ο Peter Parker και...

Assassin’s Creed Mirage

Assassin’s Creed Mirage

Έπειτα από αλλεπάλληλες κυκλοφορίες παιχνιδιών με πλήθος μηχανισμών και αχανείς ανοιχτούς κόσμους, η Ubisoft επαναφέρει το franchise στις ρίζες του, με έμφαση στο stealth και θέατρο επιχειρήσεων μία και μοναδική πόλη, τη Βαγδάτη. Bρισκόμαστε στον 9ο αιώνα μ.Χ. και παίρνουμε τον ρόλο του Basim...

NBA 2K24

NBA 2K24

Τη σειρά του Michael Jordan παίρνει φέτος ο Kobe Bryant στην «αφήγηση» καριέρας. Μέσα από παιχνίδια σταθμούς, τα γραφικά γίνονται περισσότερο next-gen και ο πυρήνας του χειρισμού εμφανίζει μικροβελτιώσεις στα σημεία. Δίχως αντίπαλο, το «NBA 2K24» παίζει… με το «ρολόι», χωρίς θεαματικές...