MotoGP 19
Γραφικά 4
Ηχος 4
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 4

Nομίζετε πως τα νευρωνικά δίκτυα και οι τεχνικές machine learning αφορούν μόνο πολυεθνικούς κολοσσούς που συλλέγουν αναρίθμητα δεδομένα; H Milestone, έχοντας αντίθετη άποψη, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τεχνητά νευρωνικά δίκτυα για την εκπαίδευση των ψηφιακών αναβατών της, προκειμένου οι αντίπαλοί σας να είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε σας αδυναμία στις πίστες του MotoGP 19. Και μπορεί τα οδηγικά λάθη να είναι ανθρώπινα, οι μηχανές όμως δεν συγχωρούν! Για τον λόγο αυτόν, ετοιμαστείτε για μοναδικές προκλήσεις στη φετινή έκδοση του MotoGP, ενός τίτλου «Ευαγγέλιο» για όλους τους φανατικούς φίλους του δίτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόκειται άλλωστε για το official παιχνίδι του MotoGP, γεγονός που σημαίνει πως όλοι οι αναβάτες, οι πίστες και οι ..

Summary 4.0 μεγαλειώδες

MotoGP 19

Nομίζετε πως τα νευρωνικά δίκτυα και οι τεχνικές machine learning αφορούν μόνο πολυεθνικούς κολοσσούς που συλλέγουν αναρίθμητα δεδομένα; H Milestone, έχοντας αντίθετη άποψη, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τεχνητά νευρωνικά δίκτυα για την εκπαίδευση των ψηφιακών αναβατών της, προκειμένου οι αντίπαλοί σας να είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε σας αδυναμία στις πίστες του MotoGP 19. Και μπορεί τα οδηγικά λάθη να είναι ανθρώπινα, οι μηχανές όμως δεν συγχωρούν! Για τον λόγο αυτόν, ετοιμαστείτε για μοναδικές προκλήσεις στη φετινή έκδοση του MotoGP, ενός τίτλου «Ευαγγέλιο» για όλους τους φανατικούς φίλους του δίτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόκειται άλλωστε για το official παιχνίδι του MotoGP, γεγονός που σημαίνει πως όλοι οι αναβάτες, οι πίστες και οι μοτοσικλέτες έχουν μεταφερθεί με κάθε λεπτομέρεια.

Στο career mode, μπορείτε να ξεκινήσετε σεμνά και ταπεινά από τα χαμηλά, δηλαδή από το «Red Bull MotoGP Rookies Cup», προκειμένου να καταξιωθείτε σιγά-σιγά ή να βουτήξετε απευθείας στα βαθιά, στο MotoGP, διεκδικώντας με θράσος το πρωτάθλημα. Για όσους δεν θέλουν τις… μακροχρόνιες gaming δεσμεύσεις, αλλά προτιμούν μια γρήγορη, αυτοτελή δόση αδρεναλίνης, αρκετά single player modes υπάρχουν για να κερδίσουν το ενδιαφέρον τους. Μια ξεχωριστή θέση έχει και η νεότευκτη κατηγορία MotoΕ, η οποία περιλαμβάνει μόνο ηλεκτροκίνητες μοτοσικλέτες που διαγωνίζονται σε γνωστές ευρωπαϊκές πίστες.

Προαναφέραμε πως η τεχνητή νοημοσύνη των αντιπάλων έχει ανέβει επίπεδο, μα όπως και να το κάνουμε η χαρά του να κερδίζεις τους φίλους σου δεν συγκρίνεται με τίποτα! Τα multiplayer modes έρχονται σε dedicated servers χωρίς lag, καθώς κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου μετράει. Με τη βοήθεια του «Race Director Mode» μπορείτε να χτίσετε τους δικούς σας αγώνες, θέτοντας τους κανόνες που θεωρείτε πως θα απογειώσουν τη διασκέδασή σας. Πλούσιες editing δυνατότητες κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού, με πιο χαρακτηριστικές όλων τις επιλογές προσωποποίησης του κράνους σας, το οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε ακριβώς όπως το επιθυμείτε. Κλείνουμε με τα γραφικά, τα οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βασίζονται στην Unreal Engine. Σκιές, textures και τρισδιάστατα μοντέλα δείχνουν ακόμα πιο πειστικά, ενώ μία ευπρόσδεκτη ανανέωση συναντάμε και στα μενού. Σε συνδυασμό με την ακόμα πιο ρευστή κίνηση, τα αληθοφανή animations και τη ρεαλιστική συμπεριφορά κάθε μηχανής, το MotoGP 19 δικαιολογεί τον τίτλο του ως το κορυφαίο παιχνίδι εξομοίωσης οδήγησης μοτοσικλέτας.

Αξιοποιώντας εκτενώς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τεχνητή νοημοσύνη, το MotoGP σας βάζει αντιμέτωπους με αναβάτες… πιο ευφυείς από ποτέ!
  • MotoGP19_Screenshot_6-1.jpg
  • MotoGP19_Screenshot_2-1.jpg
  • MotoGP19_Screenshot_3-1.jpg
  • MotoGP19_Screenshot_4-1.jpg
  • MotoGP19_Screenshot_5-1.jpg

 

logo

Related posts

Horizon Call of the Mountain

Horizon Call of the Mountain

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνειδητοποιήσει κανείς τις δυνατότητες του νέου σετ εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 5 έρχεται για να προκαλέσει… σοκ και δέος! To αποκλειστικό για PlayStation «Horizon Forbidden West» μας καθήλωσε με τον συναρπαστικό του κόσμο, μα έφτασε η...

Atomic Heart

Atomic Heart

Μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου η Σοβιετική Ένωση έχει εξελίξει πρωτόγνωρες τεχνολογικές καινοτομίες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο μελετά ένα απολαυστικό FPS με στοιχεία role-playing και… νοσταλγικές επιρροές από Bioshock και Fallout. Βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 όπου η...

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

PlayStation VR2: Κυριολεκτικά… εξωπραγματικό!

Είχαμε συνηθίσει αρκετούς τίτλους του PlayStation 5 να μας παρασύρουν στους μαγικούς τους κόσμους, μα πλέον με το PSVR2 το ταξίδι αυτό μεταμορφώνεται σε μια συγκλονιστική βιωματική εμπειρία που δύσκολα ξεχνά κανείς. Οσο ξένος κι αν είναι κάποιος με οποιαδήποτε έκφανση του gaming, μόλις φορέσει...