Sony KDL-55W905: Το PS4 θέλει ταίρι!
Αξίζει να το αγοράσω; 0
Συμφέρει η τιμή του; 0
Θα ασχοληθώ καιρό μαζί του; 0

Πήρες Playstation 4 και ξαφνικά η 32άρα σου φαντάζει tablet; Ψήνεσαι να δεις αξημέρωτα Καραγκούνη με Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σε διάσταση τέτοια που να νομίζεις πως το σαλόνι σου είναι μεσοτοιχία με το «Μπέλο Οριζόντε»; Μια χορταστική 55άρα υπόσχεται η Sony, εφόσον έχεις γύρω στο διχίλιαρο για σκότωμα (κοινώς αν πήρε εφάπαξ ο παππούς σου, αν κέρδισες το Joker ή αν αποφάσισες να γευτείς το σκοτεινό νέκταρ της παρανομίας…). Επειδή όμως σύμφωνα με την θρυλική πλέον ρήση «λεφτά υπάρχουν» πριν προβείς στην αγορά της νέας σου μουντιαλικής TV, αναλογίσου τα παρακάτω. Αν είσαι gamer και ντε και καλά (ή sony και ντε) θέλεις 55άρα, η W905 ή ..

Summary 0.0 χάλια

Sony KDL-55W905: Το PS4 θέλει ταίρι!

Sony KDL-55W905Πήρες Playstation 4 και ξαφνικά η 32άρα σου φαντάζει tablet; Ψήνεσαι να δεις αξημέρωτα Καραγκούνη με Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σε διάσταση τέτοια που να νομίζεις πως το σαλόνι σου είναι μεσοτοιχία με το «Μπέλο Οριζόντε»; Μια χορταστική 55άρα υπόσχεται η Sony, εφόσον έχεις γύρω στο διχίλιαρο για σκότωμα (κοινώς αν πήρε εφάπαξ ο παππούς σου, αν κέρδισες το Joker ή αν αποφάσισες να γευτείς το σκοτεινό νέκταρ της παρανομίας…). Επειδή όμως σύμφωνα με την θρυλική πλέον ρήση «λεφτά υπάρχουν» πριν προβείς στην αγορά της νέας σου μουντιαλικής TV, αναλογίσου τα παρακάτω.
Αν είσαι gamer και ντε και καλά (ή sony και ντε) θέλεις 55άρα, η W905 ή το φθηνότερο περσινό αδερφάκι της W805 είναι μονόδρομος λόγω του εξαιρετικά χαμηλού input lag. Με λίγα λόγια, στο gaming mode όταν πατάς το κουμπάκι στο χειριστήριο η εντολή σου μεταφράζεται άμεσα σε εικόνα στην οθόνη, δίχως να περιδιαβεί από μια ντουζίνα φίλτρα και ειδικές επεξεργασίες, οι οποίες όταν βλέπεις ταινία είναι ευπρόσδεκτες αλλά όταν σε κυνηγούν 10 νταγλαράδες online για headshot μάλλον είναι περιττή πολυτέλεια.
Άλλος ένας λόγος που προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Sony KDL-55W905 είναι το 3D της, το οποίο διαδηλώνει δίχως σεμνότητες, συμπεριλαμβάνοντας για του λόγου το αληθές 4 συνοδευτικά ενεργά γυαλιά στη συσκευασία.
Κατά τα άλλα, Smart TV μεν, όχι η εξυπνότερη δε (προτιμήστε Samsung ή LG αν θέλετε τηλεόραση γεμάτη με εφαρμογές που θυμίζουν smartphone) .
Χαριτωμένο και το mini-remote με NFC λειτουργικότητα (χρήσιμο όμως μόνο για φιγούρα στους κάγκουρες τεχνοζηλιάρηδες φίλους σας).

Κλείνοντας, η ποιότητα της ίδιας της εικόνας είναι εξαιρετική, αν και δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που μας είχε καλλιεργήσει το μαεστρικό marketing της Sony και η σωρεία διθυραμβικών reviews στο net. Όποιος την πάρει καθαρίζει μέχρι να γίνουν mainstream οι Ultra HD (για δυο-τρία χρόνια δηλαδή).
logo

Related posts

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...

Saints Row

Saints Row

Στην προσπάθειά του να «επανασυστηθεί» στους gamers, το απολαυστικό µα επαναλαµβανόµενο «Saints Row» προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες δίχως όµως να προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο. H σειρά παιχνιδιών «Saints Row» ξεκίνησε το 2006 ως αντίπαλο δέος του Grand Theft Auto για να εξελιχθεί σε...