Sony KDL-55W905: Το PS4 θέλει ταίρι!
Αξίζει να το αγοράσω; 0
Συμφέρει η τιμή του; 0
Θα ασχοληθώ καιρό μαζί του; 0

Πήρες Playstation 4 και ξαφνικά η 32άρα σου φαντάζει tablet; Ψήνεσαι να δεις αξημέρωτα Καραγκούνη με Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σε διάσταση τέτοια που να νομίζεις πως το σαλόνι σου είναι μεσοτοιχία με το «Μπέλο Οριζόντε»; Μια χορταστική 55άρα υπόσχεται η Sony, εφόσον έχεις γύρω στο διχίλιαρο για σκότωμα (κοινώς αν πήρε εφάπαξ ο παππούς σου, αν κέρδισες το Joker ή αν αποφάσισες να γευτείς το σκοτεινό νέκταρ της παρανομίας…). Επειδή όμως σύμφωνα με την θρυλική πλέον ρήση «λεφτά υπάρχουν» πριν προβείς στην αγορά της νέας σου μουντιαλικής TV, αναλογίσου τα παρακάτω. Αν είσαι gamer και ντε και καλά (ή sony και ντε) θέλεις 55άρα, η W905 ή ..

Summary 0.0 χάλια

Sony KDL-55W905: Το PS4 θέλει ταίρι!

Sony KDL-55W905Πήρες Playstation 4 και ξαφνικά η 32άρα σου φαντάζει tablet; Ψήνεσαι να δεις αξημέρωτα Καραγκούνη με Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σε διάσταση τέτοια που να νομίζεις πως το σαλόνι σου είναι μεσοτοιχία με το «Μπέλο Οριζόντε»; Μια χορταστική 55άρα υπόσχεται η Sony, εφόσον έχεις γύρω στο διχίλιαρο για σκότωμα (κοινώς αν πήρε εφάπαξ ο παππούς σου, αν κέρδισες το Joker ή αν αποφάσισες να γευτείς το σκοτεινό νέκταρ της παρανομίας…). Επειδή όμως σύμφωνα με την θρυλική πλέον ρήση «λεφτά υπάρχουν» πριν προβείς στην αγορά της νέας σου μουντιαλικής TV, αναλογίσου τα παρακάτω.
Αν είσαι gamer και ντε και καλά (ή sony και ντε) θέλεις 55άρα, η W905 ή το φθηνότερο περσινό αδερφάκι της W805 είναι μονόδρομος λόγω του εξαιρετικά χαμηλού input lag. Με λίγα λόγια, στο gaming mode όταν πατάς το κουμπάκι στο χειριστήριο η εντολή σου μεταφράζεται άμεσα σε εικόνα στην οθόνη, δίχως να περιδιαβεί από μια ντουζίνα φίλτρα και ειδικές επεξεργασίες, οι οποίες όταν βλέπεις ταινία είναι ευπρόσδεκτες αλλά όταν σε κυνηγούν 10 νταγλαράδες online για headshot μάλλον είναι περιττή πολυτέλεια.
Άλλος ένας λόγος που προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Sony KDL-55W905 είναι το 3D της, το οποίο διαδηλώνει δίχως σεμνότητες, συμπεριλαμβάνοντας για του λόγου το αληθές 4 συνοδευτικά ενεργά γυαλιά στη συσκευασία.
Κατά τα άλλα, Smart TV μεν, όχι η εξυπνότερη δε (προτιμήστε Samsung ή LG αν θέλετε τηλεόραση γεμάτη με εφαρμογές που θυμίζουν smartphone) .
Χαριτωμένο και το mini-remote με NFC λειτουργικότητα (χρήσιμο όμως μόνο για φιγούρα στους κάγκουρες τεχνοζηλιάρηδες φίλους σας).

Κλείνοντας, η ποιότητα της ίδιας της εικόνας είναι εξαιρετική, αν και δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που μας είχε καλλιεργήσει το μαεστρικό marketing της Sony και η σωρεία διθυραμβικών reviews στο net. Όποιος την πάρει καθαρίζει μέχρι να γίνουν mainstream οι Ultra HD (για δυο-τρία χρόνια δηλαδή).
logo

Related posts

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound

Κόντρες στους δρόµους της πόλης µε next-gen διάθεση και άφθονο… nitro έρχονται υπό τους ήχους ενός soundtrack που θα σας προκαλέσει να «σανιδώσετε» το γκάζι. Η σειρά Need for Speed ουδέποτε πρόκρινε τον ρεαλισμό έναντι της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας και ο τελευταίος της εκπρόσωπος έχει...

Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games. H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα...

Gungrave G.O.R.E.

Gungrave G.O.R.E.

Με κορεάτικη αισθητική και αρκετά ιδιαίτερο gameplay, ο συγκεκριµένος τίτλος θα χαροποιήσει όσους αγαπούν την ακατάπαυστη δράση. Bρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό, το Seed, αποτελεί μάστιγα για τον πλανήτη. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grave, ενός πρώην εκτελεστή...