Alcatel OneTouch Idol 3: Μας Alcatel-ειωσαν οι ιδέες και αρχίσαμε τις κωλοτούμπες
Επεξεργαστής/μνήμη 0
Οθόνη 0
Κάμερα 0
Μπαταρία 0
Design/ποιότητα κατασκευής 0
Αναλογία επιδόσεων/τιμής 0

Παρά την κινέζικη καταγωγή του, το νέο smartphone της TCL επιδεικνύει τα ψήγματα της γαλλικής επιρροής που έχουν απομείνει στο DNA του, παρουσιάζοντας ένα ομολογουμένως καλαίσθητο (για τα δεδομένα της κατηγορίας) αποτέλεσμα. Τις πρώτες εβδομάδες μπορεί να αποζητάτε επί ματαίω το κουμπί ξεκλειδώματος (power) στην δεξιά πλευρά της συσκευής, μέχρι να εντρυφήσει το υποσυνείδητό σας πως η ενστικτώδης κίνηση που κάνατε εδώ και τόσα χρόνια προκειμένου να ξυπνήσετε τη συσκευή σας, πρέπει να γίνεται από την αντίθετη πλευρά. Δεν είναι όμως η μόνη «κωλοτούμπα» που έχει να επιδείξει ως… καινοτομία το νέο προϊόν της TCL Mobile. Μπορείτε να το φέρνετε σβούρες και να το χρησιμοποιείτε με οποιοδήποτε προσανατολισμό (όπως τα ..

Summary 0.0 χάλια

Alcatel OneTouch Idol 3: Μας Alcatel-ειωσαν οι ιδέες και αρχίσαμε τις κωλοτούμπες

Alcatel idol 3Παρά την κινέζικη καταγωγή του, το νέο smartphone της TCL επιδεικνύει τα ψήγματα της γαλλικής επιρροής που έχουν απομείνει στο DNA του, παρουσιάζοντας ένα ομολογουμένως καλαίσθητο (για τα δεδομένα της κατηγορίας) αποτέλεσμα.
Τις πρώτες εβδομάδες μπορεί να αποζητάτε επί ματαίω το κουμπί ξεκλειδώματος (power) στην δεξιά πλευρά της συσκευής, μέχρι να εντρυφήσει το υποσυνείδητό σας πως η ενστικτώδης κίνηση που κάνατε εδώ και τόσα χρόνια προκειμένου να ξυπνήσετε τη συσκευή σας, πρέπει να γίνεται από την αντίθετη πλευρά. Δεν είναι όμως η μόνη «κωλοτούμπα» που έχει να επιδείξει ως… καινοτομία το νέο προϊόν της TCL Mobile. Μπορείτε να το φέρνετε σβούρες και να το χρησιμοποιείτε με οποιοδήποτε προσανατολισμό (όπως τα tablets δηλαδή), ενώ ακόμα και τηλεφωνικές κλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν κρατώντας το ανάποδα. Πρόκειται για ένα feature που ταλαιπώρησε με αρκετά ξενύχτια πλήθος κινέζων μηχανικών στο Huìzhōu, μόνο και μόνο για να ειπωθεί το ευφάνταστο διαφημιστικό moto… «φέρνει τα πάνω-κάτω».
Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, με οθόνη 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών. Η έκδοση των 5.5 ιντσών διαθέτει τον καθ’όλα αξιοπρεπή επεξεργαστή Snapdragon 615, σε αντίθεση με το 4.7ιντσο το οποίο φέρει τον φτωχό και καταφρονεμένο πλέον Snapdragon 410. Ακόμα μια… δαιμόνια τακτική marketing, καθώς με το ίδιο όνομα κυκλοφορούν δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές, ώστε οι καλές κριτικές της «μεγάλης» να παρασύρουν τους αγοραστές στην παγίδα της οικονομικότερης και αισθητά συμβιβασμένης «μικρής».
Στα ατού ο δυνατός ήχος, ενώ η 13 MP κύρια κάμερα και 5 MP μπροστινή selfie cam φαίνονται εξαιρετικά εντυπωσιακές στα χαρτιά, στην πράξη όμως θα χρειαστεί να ξεχάσετε τις λήψεις με χαμηλό φωτισμό και τις χρονοβόρες βιντεοσκοπήσεις, μιας και η σχετικά μέτρια αυτονομία της μπαταρίας δεν επιτρέπει χρονοτριβές!

Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα value-for-money συσκευή που προβάρει όμως λίγο πιο μεταξωτά ενδύματα από ότι επιτρέπει η επιδεξιότητα των τεχνικών χαρακτηριστικών της, τουλάχιστον όσον αφορά στην έκδοση των 4.7’’ και όχι την σαφώς καλύτερη των 5.5’’.
logo

Related posts

Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound

Κόντρες στους δρόµους της πόλης µε next-gen διάθεση και άφθονο… nitro έρχονται υπό τους ήχους ενός soundtrack που θα σας προκαλέσει να «σανιδώσετε» το γκάζι. Η σειρά Need for Speed ουδέποτε πρόκρινε τον ρεαλισμό έναντι της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας και ο τελευταίος της εκπρόσωπος έχει...

Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns

Ένας πραγµατικός συνωστισµός ηρώων από όλα τα comics της Marvel κατακλύζει το tactical role-playing game της Firaxis Games. H Marvel κάνει… flex του καστ των αναρίθμητων ηρώων της σε ένα παιχνίδι που τοποθετεί τη στρατηγική σκέψη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα στο επίκεντρο. Η Lilith, Μητέρα...

Gungrave G.O.R.E.

Gungrave G.O.R.E.

Με κορεάτικη αισθητική και αρκετά ιδιαίτερο gameplay, ο συγκεκριµένος τίτλος θα χαροποιήσει όσους αγαπούν την ακατάπαυστη δράση. Bρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό, το Seed, αποτελεί μάστιγα για τον πλανήτη. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grave, ενός πρώην εκτελεστή...