Alcatel OneTouch Idol 3: Μας Alcatel-ειωσαν οι ιδέες και αρχίσαμε τις κωλοτούμπες
Επεξεργαστής/μνήμη 0
Οθόνη 0
Κάμερα 0
Μπαταρία 0
Design/ποιότητα κατασκευής 0
Αναλογία επιδόσεων/τιμής 0

Παρά την κινέζικη καταγωγή του, το νέο smartphone της TCL επιδεικνύει τα ψήγματα της γαλλικής επιρροής που έχουν απομείνει στο DNA του, παρουσιάζοντας ένα ομολογουμένως καλαίσθητο (για τα δεδομένα της κατηγορίας) αποτέλεσμα. Τις πρώτες εβδομάδες μπορεί να αποζητάτε επί ματαίω το κουμπί ξεκλειδώματος (power) στην δεξιά πλευρά της συσκευής, μέχρι να εντρυφήσει το υποσυνείδητό σας πως η ενστικτώδης κίνηση που κάνατε εδώ και τόσα χρόνια προκειμένου να ξυπνήσετε τη συσκευή σας, πρέπει να γίνεται από την αντίθετη πλευρά. Δεν είναι όμως η μόνη «κωλοτούμπα» που έχει να επιδείξει ως… καινοτομία το νέο προϊόν της TCL Mobile. Μπορείτε να το φέρνετε σβούρες και να το χρησιμοποιείτε με οποιοδήποτε προσανατολισμό (όπως τα ..

Summary 0.0 χάλια

Alcatel OneTouch Idol 3: Μας Alcatel-ειωσαν οι ιδέες και αρχίσαμε τις κωλοτούμπες

Alcatel idol 3Παρά την κινέζικη καταγωγή του, το νέο smartphone της TCL επιδεικνύει τα ψήγματα της γαλλικής επιρροής που έχουν απομείνει στο DNA του, παρουσιάζοντας ένα ομολογουμένως καλαίσθητο (για τα δεδομένα της κατηγορίας) αποτέλεσμα.
Τις πρώτες εβδομάδες μπορεί να αποζητάτε επί ματαίω το κουμπί ξεκλειδώματος (power) στην δεξιά πλευρά της συσκευής, μέχρι να εντρυφήσει το υποσυνείδητό σας πως η ενστικτώδης κίνηση που κάνατε εδώ και τόσα χρόνια προκειμένου να ξυπνήσετε τη συσκευή σας, πρέπει να γίνεται από την αντίθετη πλευρά. Δεν είναι όμως η μόνη «κωλοτούμπα» που έχει να επιδείξει ως… καινοτομία το νέο προϊόν της TCL Mobile. Μπορείτε να το φέρνετε σβούρες και να το χρησιμοποιείτε με οποιοδήποτε προσανατολισμό (όπως τα tablets δηλαδή), ενώ ακόμα και τηλεφωνικές κλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν κρατώντας το ανάποδα. Πρόκειται για ένα feature που ταλαιπώρησε με αρκετά ξενύχτια πλήθος κινέζων μηχανικών στο Huìzhōu, μόνο και μόνο για να ειπωθεί το ευφάνταστο διαφημιστικό moto… «φέρνει τα πάνω-κάτω».
Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, με οθόνη 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών. Η έκδοση των 5.5 ιντσών διαθέτει τον καθ’όλα αξιοπρεπή επεξεργαστή Snapdragon 615, σε αντίθεση με το 4.7ιντσο το οποίο φέρει τον φτωχό και καταφρονεμένο πλέον Snapdragon 410. Ακόμα μια… δαιμόνια τακτική marketing, καθώς με το ίδιο όνομα κυκλοφορούν δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές, ώστε οι καλές κριτικές της «μεγάλης» να παρασύρουν τους αγοραστές στην παγίδα της οικονομικότερης και αισθητά συμβιβασμένης «μικρής».
Στα ατού ο δυνατός ήχος, ενώ η 13 MP κύρια κάμερα και 5 MP μπροστινή selfie cam φαίνονται εξαιρετικά εντυπωσιακές στα χαρτιά, στην πράξη όμως θα χρειαστεί να ξεχάσετε τις λήψεις με χαμηλό φωτισμό και τις χρονοβόρες βιντεοσκοπήσεις, μιας και η σχετικά μέτρια αυτονομία της μπαταρίας δεν επιτρέπει χρονοτριβές!

Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα value-for-money συσκευή που προβάρει όμως λίγο πιο μεταξωτά ενδύματα από ότι επιτρέπει η επιδεξιότητα των τεχνικών χαρακτηριστικών της, τουλάχιστον όσον αφορά στην έκδοση των 4.7’’ και όχι την σαφώς καλύτερη των 5.5’’.
logo

Related posts

The Last of Us Part I (PS5)

The Last of Us Part I (PS5)

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της next-gen κονσόλας της Sony αναβαθµίζουν έναν καθηλωτικό τίτλο που αφήνει, πλέον, ανεξίτηλο το σηµάδι του σε τρεις γενιές παιχνιδοµηχανών… Oσοι από εσάς έχετε απολαύσει το αριστουργηματικό «Part II» θα επισκεφθείτε με μια νέα ματιά το πρώτο μέρος της σειράς «The...

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Marvel’s Spider-Man Remastered (PC)

Αν διαθέτετε µια αξιόµαχη κάρτα γραφικών, ο συγκεκριµένος τίτλος αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τις δυνατότητές της. Mετά το «God of War» ήρθε η σειρά του «Marvel’s Spider-Man» να κάνει το άλμα από το σύμπαν του PlayStation στον κόσμο των PC, αξιοποιώντας στη remastered έκδοση του...

Saints Row

Saints Row

Στην προσπάθειά του να «επανασυστηθεί» στους gamers, το απολαυστικό µα επαναλαµβανόµενο «Saints Row» προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες δίχως όµως να προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο. H σειρά παιχνιδιών «Saints Row» ξεκίνησε το 2006 ως αντίπαλο δέος του Grand Theft Auto για να εξελιχθεί σε...