Nintendo Switch Sports
Γραφικά
Ηχος
Gameplay
Αντοχή στο χρόνο
Απολαύστε την απόλυτη παρεΐστικη ή οικογενειακή gaming εμπειρία «κραδαίνοντας» τα χειριστήρια Joy-Con προκειμένου να παίξετε ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπόουλινγκ, τένις, μπάντμιντον και ξιφασκία Chambara στο Nintendo Switch. Πάντα θέλατε να μυήσετε κάποιον από την οικογένειά σας ή την παρέα σας στις χαρές του gaming αλλά τα παιχνίδια με πολύπλοκο χειρισμό που απαιτούν εξοικείωση με το gamepad ..
Summary 3.8 μέτριο

Nintendo Switch Sports

Απολαύστε την απόλυτη παρεΐστικη ή οικογενειακή gaming εμπειρία «κραδαίνοντας» τα χειριστήρια Joy-Con προκειμένου να παίξετε ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπόουλινγκ, τένις, μπάντμιντον και ξιφασκία Chambara στο Nintendo Switch.

Πάντα θέλατε να μυήσετε κάποιον από την οικογένειά σας ή την παρέα σας στις χαρές του gaming αλλά τα παιχνίδια με πολύπλοκο χειρισμό που απαιτούν εξοικείωση με το gamepad στέκονταν εμπόδιο; Η Nintendo γνωρίζει καλύτερα από κάθε εταιρεία πώς να απευθυνθεί σε όσους διατηρούν… τις αποστάσεις τους από τα videogames και να τους τραβήξει με έναν εξαιρετικά φιλικό τρόπο στον κόσμο της. Το Nintendo Switch Sports είναι αναμφίβολα ο καταλληλότερος τρόπος για να διασκεδάσετε συντροφιά με όσους δυσκολεύονται να σας ακολουθήσουν σε… hardcore gaming μαραθωνίους. Το ομοειδές Wii Sports, άλλωστε, ήταν ένας από τους τίτλους που μετέτρεψαν το 2006 την τότε παιχνιδομηχανή της Nintendo σε «Δούρειο Ιππο» που έβαλε το gaming στο σαλόνι κάθε οικογένειας. Φέτος, η ιαπωνική εταιρεία επιλέγει 6 (για την ώρα) αθλήματα προκειμένου να ξεκινήσουμε και πάλι να «χοροπηδάμε» με ένα χαμόγελο ευτυχίας μπροστά από την τηλεόρασή μας! Στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού, λοιπόν, συναντάμε επιλογές για βόλεϊ, μπάντμιντον, μπόουλινγκ, ποδόσφαιρο, Chambara (ξιφασκία) και τένις, ενώ το φθινόπωρο αναμένεται να προστεθεί και το γκολφ. Το gameplay επιτρέπει σε έναν ή πολλαπλούς παίκτες να παίξουν τοπικά ή online. Αν δεν είστε συνδρομητές στην αντίστοιχη online πλατφόρμα της Nintendo, μπορεί να μην δοκιμάσετε τις ικανότητές σας απέναντι σε gamers από κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως το να παίξετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο ίδιο δωμάτιο είναι αισθητά πιο συναρπαστικό!

Ο χειρισμός είναι όσο πιο φιλικός και διαισθητικός γίνεται: κρατάτε το χειριστήριο Joy-Con  και απλά το κουνάτε με τρόπο που προσομοιάζει στις κινήσεις του εκάστοτε σπορ. Η χρήση κουμπιών και σκανδάλης περιορίζεται στο ελάχιστο και κυρίως σε πιο… πολύπλοκα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση όμως, αν προμηθευτείτε το αξεσουάρ Leg Strap, μπορείτε να προσαρτήσετε ένα Joy-Con στο πόδι σας προκειμένου να ανιχνεύονται και οι κλοτσιές σας! Τα περισσότερα modes παίζονται χωρίς την ανάγκη δεύτερου ζευγαριού Joy-Con (κάθε παίκτης κρατά από ένα), ενώ στο μπόουλινγκ μπορεί ακόμα και όλη η παρέα να παίξει με ένα χειριστήριο, το οποίο ως «μπάλα» παραδίδεται από τον έναν παίκτη στον επόμενο. Εναλλακτικά, οι παίκτες που έχουν χειριστήριο στα χέρια τους μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα, στη δική του «λωρίδα» ο καθένας. Η ακριβής αντίληψη των κινήσεών σας από τα χειριστήρια του Nintendo Switch καθιστά απολαυστικό το παιχνίδι και επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να περάσουν αξέχαστες στιγμές. Η δύναμη, η γωνία και η φορά της κάθε σας κίνησης αντικατοπτρίζονται σε ανάλογες ενέργειες του ψηφιακού σας χαρακτήρα, στον οποίο μπορείτε να δώσετε όποια εμφάνιση ταιριάζει στη διάθεσή σας. Μοναδική συμβουλή από εμάς: δέστε καλά τα χειριστήρια στους καρπούς σας με τα ειδικά λουράκια τους γιατί είναι πολύ εύκολο να εκσφενδονιστούν προς την τηλεόρασή σας πάνω στον ενθουσιασμό της εκάστοτε αναμέτρησης!

  • NSS_Screen_web_01.jpg
  • NintendoSwitchSports_Spocco_Img.jpg
  • NSS_Screen_web_04.jpg
  • NSS_Screen_web_05.jpg
  • NSS_Screen_web_06.jpg
  • NSS_Screen_web_02.jpg
  • NSS_Screen_web_03.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

F1 22

F1 22

H νέα εποχή που εγκαινιάστηκε µε την εξαγορά της Codemasters από την Electronic Arts αποτυπώνεται ξεκάθαρα πλέον στον φετινό τίτλο της δηµοφιλούς σειράς των official παιχνιδιών της Formula 1. Mε τη χαρακτηριστική εισαγωγή της EA Sports να μας υπενθυμίζει για ακόμα μια φορά πως το λαοφιλές...