Πρεμιέρα για το νέο brand σποτ “PlayStation – Play Has No Limits”

Πρεμιέρα για το νέο brand σποτ “PlayStation – Play Has No Limits”

Η Sony Interactive Entertainment παρουσίασε για πρώτη φορά το brand σποτ του PlayStation για το 2021, “PlayStation – Play Has No Limits”.

Καλώς ήρθατε στην πόλη, στην οποία το παιχνίδι απογειώνεται σε νέα, συγκλονιστικά επίπεδα. Εκεί όπου κάθε κίνηση είναι κρίσιμη και το παιχνίδι σημαίνει τα πάντα. Το νέο σποτ της Sony Interactive Entertainment, δημιουργό του PlayStation, ταξιδεύει τον θεατή σε μια πόλη που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Σε έναν κόσμο που είναι αποκλειστικά PlayStation και δείχνει τι μπορεί να συμβεί όταν το παιχνίδι ανεβαίνει σε πρωτοφανή επίπεδα.

Αυτό το νέο δυναμικό σποτ πυροδοτεί το συναίσθημα του ενθουσιασμού που έρχεται μέσα από τις ασύγκριτες εμπειρίες παιχνιδιού που προσφέρει το PlayStation, καθώς δεκάδες μοναδικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν σε μια πόλη που «απλώνεται» σαν σκακιέρα.

Το spot αφηγείται την ιστορία δύο αντίπαλων Βασιλιάδων, οι οποίοι ανταγωνίζονται σε ένα επικό παιχνίδι, ακολουθώντας την πρόοδο ενός Πιονιού, του πιο «ασήμαντου» στο παιχνίδι, καθώς διασχίζει την πόλη. Στο δρόμο της αντιμετωπίζει διαφορετικές προκλήσεις που προέρχονται από τον αντίπαλο, αλλά τελικά καταφέρνει να φτάσει στο αρχηγείο του αντίπαλου Βασιλιά και να κερδίσει την παρτίδα για την ομάδα της.

Για να μάθετε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο παγκόσμιο σποτ, επισκεφθείτε το SIE Blog και την ανάρτηση του Eric Lempel, SVP της Sony Interactive Entertainment και Head of Global Marketing.

Το νέο παγκόσμιο σποτ του PlayStation, “PlayStation – Play Has No Limits”, αποτελεί την πιο πρόσφατη δημιουργία του δημιουργικού agency, adam &eveDDB.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το GAMEATHLON ανοίγει τις πόρτες του

Το GAMEATHLON ανοίγει τις πόρτες του

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουλίου ξεκινά η φετινή καλοκαιρινή γιορτή του gaming με τον δέκατο κύκλο του και η ολυμπιακή αρένα του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ στο Παλαιό Φάληρο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες στο mega event θεσμό με πυρήνα το gaming. Με επίσημο display partner την Samsung, ...