The Crew 2
Γραφικά
Ηχος
Gameplay
Αντοχή στο χρόνο
Eίναι γεγονός πως τα εξαιρετικά Gran Turismo και Forza Motorsport έχουν βγάλει τους φίλους της αυτοκίνησης από τα διλήμματα, καθώς η επιλογή γίνεται βάσει της παιχνιδομηχανής που έχουν στη διάθεσή τους. Το «The Crew 2» δεν επιχειρεί να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία των δύο παραπάνω racing simulators, αλλά φιλοδοξεί να αποτελέσει μια εναλλακτική, ιδανική για όποιον ..
Summary 3.8 μέτριο

The Crew 2

Eίναι γεγονός πως τα εξαιρετικά Gran Turismo και Forza Motorsport έχουν βγάλει τους φίλους της αυτοκίνησης από τα διλήμματα, καθώς η επιλογή γίνεται βάσει της παιχνιδομηχανής που έχουν στη διάθεσή τους. Το «The Crew 2» δεν επιχειρεί να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία των δύο παραπάνω racing simulators, αλλά φιλοδοξεί να αποτελέσει μια εναλλακτική, ιδανική για όποιον θέλει να ξεδώσει χωρίς το άγχος της επιλογής σωστών ελαστικών! Το νέο δημιούργημα της Ubisoft δεν περιορίζεται στα ωμά γκάζια στην άσφαλτο, αλλά ανοίγει τα φτερά του στους αιθέρες, βουτώντας παράλληλα… ποδαράκι και στις θάλασσες! Καταρρίπτει τόσο τα στεγανά ανάμεσα σε δίτροχα, τετράτροχα, αεροπλάνα και πλεούμενα, όσο και στους περιορισμούς σε κλειστές πίστες. Ο χάρτης των ΗΠΑ, με όλες τις μεγάλες μητροπόλεις και τη διαφορετικότητα των τοποθεσιών του έξω από αυτές, φιλοξενεί events στα οποία καλείστε να συμμετάσχετε, ανεβάζοντας το… celebrity status σας στα social media! Τα πάντα γίνονται για την τηλεθέαση, οπότε αναλόγως θεαματική οφείλει να είναι και η οδηγική σας συμπεριφορά. Στα όρια του… κασκαντέρ, λοιπόν, θα απολαύσετε την ανεξάντλητη ποικιλία του «The Crew 2» σε οχήματα, τοποθεσίες και είδη αγώνων. Ο arcade χειρισμός δεν αφήνει περιθώριο για κριτική βάσει ρεαλισμού. Λειτουργεί σχετικά ικανοποιητικά, δεδομένης της διαφορετικότητας των οχημάτων που θα κληθείτε να οδηγήσετε, δίνοντας χώρο στη διασκέδαση και στο online multiplayer στοιχείο, το οποίο και αποτελεί το δομικό λίθο του παιχνιδιού.

Οι εναλλαγές μάλιστα από αεροπλάνο σε ταχύπλοο ή από μοτοσυκλέτα σε super car και ούτω καθεξής γίνονται άμεσα, προσδίδοντας ακόμα ένα συναρπαστικό στοιχείο στο ούτως ή άλλως εκκεντρικό στιλ του τίτλου. Η εξερεύνηση συχνά αποτελεί αυτοσκοπό και οι αξιομνημόνευτες εμπειρίες έρχονται ως φυσικό επακόλουθο ενός τρόπου παιχνιδιού που παραπέμπει περισσότερο σε road movie παρά σε αγώνα ταχύτητας. Street Racing, Off Road, Freestyle ή Pro Racing, όποια κι αν είναι η κατηγορία που σας ελκύει, σίγουρα θα χαράξετε τον δικό σας δρόμο σε ένα μη γραμμικό σενάριο. Οι ακτογραμμές, οι λεωφόροι και οι αιθέρες των ΗΠΑ θα γίνουν η δική σας… «παιδική χαρά»!

Με αεροπλάνα και βαπόρια, o διάδοχος του «The Crew» αναζητά τις ισορροπίες μεταξύ arcade και ρεαλιστικής οδήγησης με κύρια πλεονεκτήματα την ποικιλία, το multiplayer και τον αχανή οδηγικό «καμβά» των ΗΠΑ. Ωστόσο, για παιχνίδι που ποντάρει στη διασκέδαση της οδήγησης, θα μπορούσε να έχει λίγο πιο απολαυστικό χειρισμό.
  • wallpaper-pick-juni-1527609984.jpg
  • the-crew-2-helikopter.jpg
  • the-crew-2_6005383.jpg
  • skrinshot-3840x2160-komanda-2-18215.jpg
  • screenshot_3840_2160_4COM35S.jpg
  • the-crew-2-screen-06-ps4-eu-02may18.jpg

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Γιορτάζοντας τα 25 του χρόνια, το Gran Turismo δεν είναι απλά ένα από τα αρτιότερα τεχνικά racing games που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αλλά αποτελεί κατάθεση ψυχής των δημιουργών του, «στάζοντας» μεράκι και λατρεία για το αυτοκίνητο από κάθε του πτυχή… Στο Gran Turismo 7 τα αυτοκίνητα δεν περνάνε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ