Mario Tennis Aces
Γραφικά
Ηχος
Gameplay
Αντοχή στο χρόνο
Αράξτε στην ξαπλώστρα σας δίπλα στο κύμα και πιάστε την ψηφιακή ρακέτα του Mario στο Nintendo Switch. Eτσι μόνο θα γλιτώσουν οι ελληνικές παραλίες από το αδιάκοπο «τάκα-τούκα»! Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία μας χάνει το σαλόνι και ο καναπές μας, με αποτέλεσμα η παιχνιδομηχανή που είναι συνδεδεμένη με ..
Summary 3.5 μέτριο

Mario Tennis Aces

Αράξτε στην ξαπλώστρα σας δίπλα στο κύμα και πιάστε την ψηφιακή ρακέτα του Mario στο Nintendo Switch. Eτσι μόνο θα γλιτώσουν οι ελληνικές παραλίες από το αδιάκοπο «τάκα-τούκα»! Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία μας χάνει το σαλόνι και ο καναπές μας, με αποτέλεσμα η παιχνιδομηχανή που είναι συνδεδεμένη με την τηλεόρασή μας να νιώθει… μοναξιές. Στην περίπτωση του Nintendo Switch ωστόσο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αποσπάσετε από τη βάση του και να το εναποθέσετε στην τσάντα σας για την παραλία. Εκεί, υπό τους λάγνους ήχους των παφλασμών των κυμάτων, μπορείτε να απολαύσετε μόνοι ή με παρέα το «Mario Tennis Aces», στα διαλείμματα ανάμεσα στις βουτιές σας.
Η παρέα ηρώων της Nintendo δίνει το «παρών» με τους Mario, Luigi, Wario, Peach, Blooper, Waluigi, Daisy, Rosalina, Yoshi, Donkey Kong, Bowser, Toad, Toadette, Chain Chomp, Bowser Jr., Boo και Spike, σε έναν τίτλο με φιλοσοφία που θυμίζει την επικίνδυνα εθιστική έλξη που άσκησε πάνω μας το «Mario Kart». Το πολυμελές καστ των χαρακτήρων εμπλουτίζεται από ενδιαφέρουσες προσθήκες που αρχικά συνοδεύουν τα μηνιαία τουρνουά ως έπαθλα. Περνώντας στο gameplay, το «Mario Tennis Aces» αξιοποιεί την τέχνη της Nintendo να παραδίδει τίτλους που… παράγουν κέφι! Ειδικά αν παίζετε με αντίπαλο έναν φίλο σας, κρατώντας από ένα Joy-Con ο καθένας, η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Το μυστικό της επιτυχίας του παιχνιδιού είναι πως οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο κλίμα άμεσα, ξεκινώντας να παίζει εκμεταλλευόμενος ένα απλοϊκό σύστημα χειρισμού, ενώ οι πιο έμπειροι παίκτες μπορούν να επενδύσουν στην εκμάθηση σύνθετων τεχνικών και εντυπωσιακών χτυπημάτων. Topspins, slices, lobs και trick shots ανταμείβουν τους πιο «διαβασμένους». Οταν ο μετρητής των επιδόσεών σας γεμίσει, μπορείτε να πυροδοτήσετε ένα εντυπωσιακό «zone shot», σημαδεύοντας ακριβώς το σημείο που θέλετε να προσγειωθεί το μπαλάκι σας με τη βοήθεια των motion controls του Joy-Con. Ακόμα κι αν ο αντίπαλος κατορθώσει να βγάλει άμυνα, η ρακέτα του θα υποστεί ζημιά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει έπειτα από κάποιες αποκρούσεις να γίνει θρύψαλα (το ισοδύναμο δηλαδή του knock out στο box)! Υπάρχει και η δυνατότητα «swing mode», όπου κρατάτε το χειριστήριο σαν ρακέτα και εκτελείτε τις αντίστοιχες κινήσεις, όπως ίσως κάποιοι θυμούνται από το παλιό καλό Wii Sports. Αν και από το μενού δεν απουσιάζει και ένα ιδιαίτερο story mode με μίνι προκλήσεις και boss fights, το τοπικό και το online multiplayer mode είναι αυτά που χαρίζουν εξαιρετική αντοχή στον χρόνο σε ένα game που έχει τις… διαφημιστικές ευλογίες του μεγάλου Rafael Nadal.

  • Switch_MarioTennisAces_ND0111_scrn06-copy.jpg
  • Switch_MarioTennisAces_ND0111_scrn02-copy.jpg
  • Switch_MarioTennisAces_ND0111_scrn03-copy.jpg
  • Switch_MarioTennisAces_ND0111_scrn04-copy.jpg
  • Switch_MarioTennisAces_ND0111_scrn05-copy.jpg
  • Switch_MarioTennisAces_ND0111_scrn01-copy.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Battlefield 2042

Battlefield 2042

Με έμφαση στις online αναμετρήσεις ευρείας κλίμακας, έως και 128 παικτών ταυτόχρονα, χρειάστηκε να αφαιρεθεί εντελώς το story mode του Battlefield για να συνειδητοποιήσουμε πόσο μας λείπει! Bλέποντας τις ανάγκες των gamers μέσα από τον ελαφρώς… παραμορφωτικό φακό του επιτυχημένου FUT mode των...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ