Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Γραφικά 3
Ηχος 3
Gameplay 4
Αντοχή στο χρόνο 4

Mια τριλογία γεμάτη τρέλα, ένα σύγχρονο remake των πρώτων τίτλων της σειράς Crash Bandicoot, αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο για τις στιγμές που δεν κατορθώνουμε να βρισκόμαστε εκτός πόλης σε κάποια παραλία. Ειδικότερα, οι επανεκδόσεις για Xbox One, Nintendo Switch και PC έρχονται να συναντήσουν το προγενέστερο επιτυχημένο πείραμα της έκδοσης για PS4, προκειμένου να μην μείνει κανένας gamer αποκλεισμένος από τη μαγεία ενός franchise που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη μετάβαση της gaming βιομηχανίας από τα 90’s στην τρέχουσα χιλιετία. Η N.Sane Trilogy, λοιπόν, αποτελείται από τα «Crash Bandicoot», «Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back» και «Crash Bandicoot: Warped». Ο στόχος είναι απλός, λιτός κι απέριττος: να σταματήσουμε τον ..

Summary 3.5 καλό

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Mια τριλογία γεμάτη τρέλα, ένα σύγχρονο remake των πρώτων τίτλων της σειράς Crash Bandicoot, αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο για τις στιγμές που δεν κατορθώνουμε να βρισκόμαστε εκτός πόλης σε κάποια παραλία. Ειδικότερα, οι επανεκδόσεις για Xbox One, Nintendo Switch και PC έρχονται να συναντήσουν το προγενέστερο επιτυχημένο πείραμα της έκδοσης για PS4, προκειμένου να μην μείνει κανένας gamer αποκλεισμένος από τη μαγεία ενός franchise που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη μετάβαση της gaming βιομηχανίας από τα 90’s στην τρέχουσα χιλιετία.

Η N.Sane Trilogy, λοιπόν, αποτελείται από τα «Crash Bandicoot», «Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back» και «Crash Bandicoot: Warped». Ο στόχος είναι απλός, λιτός κι απέριττος: να σταματήσουμε τον σατανικό Doctor Neo Cortex από το να κατακτήσει τον κόσμο. Ο πρωταγωνιστής Crash (και ενίοτε και η μικρή συμπρωταγωνίστρια Coco) μπορεί να περιστρέφεται ως άλλος δαίμονας της Τασμανίας προκειμένου να κατατροπώνει τους αντιπάλους του, να πραγματοποιεί άλματα και να συλλέγει bonus αντικείμενα. Η πρόσβαση σε κάθε έναν από τους τρεις παραπάνω τίτλους γίνεται μέσω του εισαγωγικού μενού, ενώ έχουν προστεθεί στοιχεία που εξασφαλίζουν μια ομογενοποιημένη εμπειρία (π.χ. κοινό σύστημα για checkpoint και save). Τα ανανεωμένα γραφικά με σύγχρονες αναλύσεις και frame rates (ειδικά στην PC έκδοση μιλάμε για 60 FPS), συνιστούν από μόνα τους ικανό λόγο να ξαναπαίξει κάποιος τους τίτλους, ακόμα κι αν τους είχε τερματίσει την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησαν. Remastered είναι επιπρόσθετα τόσο ο ήχος όσο και οι cutscenes, με ολοκαίνουριο voice acting. Αθροιστικά, πάνω από 100 levels σας περιμένουν σε έναν τίτλο που συστήνεται ανεπιφύλακτα για όλη την οικογένεια, μιας και ακόμα και τα μικρότερα μέλη της θα αισθανθούν οικεία με τον συνδυασμό running και platform φιλοσοφίας του gameplay. Μακάρι να είχε και δυνατότητα για co-op!

Eνα νοσταλγικό remaster τριών θρυλικών παιχνιδιών μας έρχεται από την Activision, υποσχόμενο ακατάπαυστη δράση στα όρια… της παράνοιας!
  • PR33790BI20061_N017100503010961_NS_CRASH_BANDICOOT_N_SANE_TRILOGY_SZ1.jpg
  • Crash-Bandicoot-4.jpg
  • Crash-Bandicoot-NSane-Trilogy-09032018-3.jpg
  • C_2_fotogallery_3086607_0_image.jpg

 

logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...