Assassin’s Creed Origins
Γραφικά
Ηχος
Gameplay
Αντοχή στο χρόνο
Eπειτα από δυο χρόνια «αγρανάπαυσης», περισυλλογής και σκληρής δουλειάς μετά το λιθοβολιθέν Assassin’s Creed Syndicate, η Ubisoft επιστρέφει με ένα σαφώς ανανεωμένο τίτλο, αλλάζοντας εντελώς σκηνικό και σύστημα μάχης. Στην αρχαία Αίγυπτο και στην εποχή που η Κλεοπάτρα ανατρέπει τον αδερφό της Πτολεμαίο από το θρόνο μάς γυρνά το Origins, προκειμένου να μας εξηγήσει πως ..
Summary 4.5 καλό

Assassin’s Creed Origins

Eπειτα από δυο χρόνια «αγρανάπαυσης», περισυλλογής και σκληρής δουλειάς μετά το λιθοβολιθέν Assassin’s Creed Syndicate, η Ubisoft επιστρέφει με ένα σαφώς ανανεωμένο τίτλο, αλλάζοντας εντελώς σκηνικό και σύστημα μάχης. Στην αρχαία Αίγυπτο και στην εποχή που η Κλεοπάτρα ανατρέπει τον αδερφό της Πτολεμαίο από το θρόνο μάς γυρνά το Origins, προκειμένου να μας εξηγήσει πως δημιουργήθηκε η κάστα των Assassins, ως αντίπαλο δέος σε έναν μυστηριώδη πυρήνα πανίσχυρων εξουσιαστών που δρουν παρασκηνιακά, οι οποίοι μετέπειτα θα μετεξελιχθούν στους γνωστούς μας Templars. Κλεοπάτρα, Πτολεμαίος και Ιούλιος Καίσαρας συντροφιά με αρκετούς άλλους… guest stars της εποχής πλέκουν με ελκυστικό τρόπο τη μυθοπλασία του franchise με ιστορικά γεγονότα της εποχής, όπως η πολιορκία της Αλεξάνδρειας.Η μετάβαση από τους Έλληνες στους Ρωμαίους κατακτητές και τα δεινά του υποδουλωμένου αιγυπτιακού λαού συνεξελίσσονται με το προσωπικό δράμα του πρωταγωνιστή Bayek και της ελληνικής καταγωγής γυναίκας του, της Aya.

 

Το role playing στοιχείο έχει ενισχυθεί με περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης του χαρακτήρα, διευρυμένη ποικιλία όπλων με crafting πινελιές και άνεση επιλογής αποστολών μέσα από πολυάριθμα side quests. Ως Medjay (κάτι ανάλογο του αιγυπτιακού… σερίφη) ο Bayek γίνεται αποδέκτης όλων των προβλημάτων των κατοίκων κάθε πόλης και είναι στο χέρι του να επέμβει όπου το κρίνει απαραίτητο.

Αναγεννημένο μας έρχεται και το σύστημα μάχης. Πλέον οι αντιδράσεις του χαρακτήρα σας σε κάθε αναμέτρηση δεν είναι προβλέψιμα «χορογραφημένες», αλλά βασίζονται στις ικανότητες και τα αντανακλαστικά σας. Επιπλέον, η εναλλαγή μεταξύ ranged και melee όπλων γίνεται άμεσα, δίχως να διακόπτει την ομαλή ροή της μάχης. Αγρια ζώα, όπως κροκόδειλοι και ιπποπόταμοι, διερευνητικές πτήσεις του αχώριστου φίλου σας, του αετού Senu, εξερευνήσεις κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, μονομαχίες σε αρένες και κυνήγι χαμένων θησαυρών σε μυστηριώδεις τάφους είναι μερικά μόνο από τα highlights που θα σας μείνουν αξέχαστα.
Αν σκέφτεστε μάλιστα να επενδύσετε σε μια νέα τηλεόραση και σε μια ακόμα νεότερη παιχνιδομηχανή, 4Κ HDR γραφικά σας περιμένουν, συνοδευόμενα από τα επιβλητικά εφέ του Dolby Atmos ήχου.

  • ACO_screen_RangedCombat_e3_170611_330pm_1497209517.jpg
  • ACO_screen_Pyramids_e3_170611_330pm_1497209515.jpg
  • ACO_screen_Horseback_GC_170822_930am_CEST_1503334205.jpg
  • ACO_screen_BayekAya_Interrogate_GC_170822_930am_CEST_1503334198.jpg
  • ACO_screen_Wildlife_e3_170611_330pm_1497209519.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Γιορτάζοντας τα 25 του χρόνια, το Gran Turismo δεν είναι απλά ένα από τα αρτιότερα τεχνικά racing games που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αλλά αποτελεί κατάθεση ψυχής των δημιουργών του, «στάζοντας» μεράκι και λατρεία για το αυτοκίνητο από κάθε του πτυχή… Στο Gran Turismo 7 τα αυτοκίνητα δεν περνάνε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ