Project CARS 2
Γραφικά
Ηχος
Gameplay
Αντοχή στο χρόνο
Αν ήταν πιο ρεαλιστικό, θα ήταν παράνομο να το παίζεις χωρίς ζώνη ασφαλείας. Αυτή η φράση νομίζουμε πως συνοψίζει την αίσθηση που αφήνει το νέο Project CARS, το οποίο παίρνει την «άρπα» του κι αρχίζει να εξιστορεί περίτεχνα κάθε ραψωδία που έχει γραφτεί στο έπος της αυτοκίνησης. Στο Project CARS 2, δεν είναι τα νούμερα ..
Summary 4.8 καλό

Project CARS 2

Αν ήταν πιο ρεαλιστικό, θα ήταν παράνομο να το παίζεις χωρίς ζώνη ασφαλείας. Αυτή η φράση νομίζουμε πως συνοψίζει την αίσθηση που αφήνει το νέο Project CARS, το οποίο παίρνει την «άρπα» του κι αρχίζει να εξιστορεί περίτεχνα κάθε ραψωδία που έχει γραφτεί στο έπος της αυτοκίνησης.
Στο Project CARS 2, δεν είναι τα νούμερα που εντυπωσιάζουν, κι ας μιλάμε για 38 κατασκευαστές με πάνω από 180 οχήματα και περισσότερες από 60 πίστες με 130 διαφορετικά layout. Είναι η ποικιλία των αισθήσεων που ξυπνούν μόλις πατήσετε το γκάζι… Μοναδικά physics αλληλεπιδρούν με τη νέα μηχανή LiveTrack 3.0, η οποία επιμελείται τις συνθήκες του οδοστρώματος κάθε πίστας με τον πλέον ρεαλιστικό τρόπο. Καμία διαδρομή, καμιά στροφή δεν θα σας φανεί ίδια. Eνα νέο σύστημα καιρικών συνθηκών αναλαμβάνει να προσθέσει το στοιχείο του απρόβλεπτου σε κάθε σας διαδρομή, πάντα με σεβασμό στην ανάλογη εποχή. Το σύστημα που εξομοιώνει τις αντιδράσεις των ελαστικών έχει αναδομηθεί πλήρως, ενώ κάθε όχημα έχει μελετηθεί εξαντλητικά ώστε να είναι πιστό στην πραγματική οδηγική συμπεριφορά του, με Porsche, Ferrari, Lamborghini, Jaguar, KTM, Honda/Acura και Nissan να προστίθενται στους διαθέσιμους κατασκευαστές. Για να καταλάβετε το επίπεδο ρεαλισμού του παιχνιδιού, αρκεί να αναφέρουμε πως όταν βρέχει πολύ το νερό συγκεντρώνεται με διαφορετικό τρόπο σε κάθε σημείο της πίστας ανάλογα με το στήσιμό της και την κατάσταση του οδοστρώματος και ως εκ τούτου επιδρά διαφορετικά, πόσο μάλλον αν βάλουμε στην εξίσωση και τους διαφορετικούς συνδυασμούς ελαστικών και οχημάτων με τους οποίους ενδέχεται να περάσετε πάνω από κάθε νερόλακκο. Αν και είναι προφανές πως το Project CARS 2 δεν απευθύνεται σε αρχάριους gamers που δεν έχουν ξαναπαίξει racing simulators, τόσο εξαιτίας της δυσκολίας που επιβάλει η πιστή αναπαράσταση της πραγματικότητας όσο και λόγω του βάθους των δυνατοτήτων του, αρκετή προσοχή έχει δοθεί στο να γίνει πιο φιλικό σε σχέση με τον πρόγονό του, αφήνοντας στο παρελθόν τα χαοτικά και δαιδαλώδη μενού. Υπάρχει πλέον πρόσβαση και στην τεχνητή νοημοσύνη των αντιπάλων όσον αφορά όχι μόνο στις ικανότητές τους αλλά και στην επιθετικότητά τους. Στην προσπάθειά της να εξομαλύνει την καμπύλη εκμάθησης του παιχνιδιού, η Slightly Mad Studios έχει ενσωματώσει μια σειρά από οδηγικά βοηθήματα τα οποία μπορείτε να απενεργοποιείτε σταδιακά, ανάλογα με την εμπειρία σας. Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν τα «Authentic» settings, τα οποία αφήνουν κάθε όχημα μόνο με τα βοηθήματα που έχει από τον κατασκευαστή του, με αποτέλεσμα τα παλαιότερα μοντέλα να μην έχουν σύγχρονες ευκολίες, όπως traction control και ABS. Το online mode βάζει υποθήκη για την εξέλιξη του τίτλου σε ένα λαοφιλέστατο eSport. Επιπρόσθετα, για τους… μερακλήδες το Project CARS 2 υποστηρίζει χρήση με VR ή setup με τρεις οθόνες συνολικής ανάλυσης έως και 12K!

  • Project-CARS-2.jpg
  • Project_CARS2_GamesCom7_1503047891.jpg
  • Project_CARS2_GamesCom9_1503047892.jpg
  • Project_CARS2_GamesCom10_1503047894.jpg
  • Project_CARS2_GamesCom4_1503047887.jpg
  • Project_CARS2_GamesCom1_1503047884.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Γιορτάζοντας τα 25 του χρόνια, το Gran Turismo δεν είναι απλά ένα από τα αρτιότερα τεχνικά racing games που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αλλά αποτελεί κατάθεση ψυχής των δημιουργών του, «στάζοντας» μεράκι και λατρεία για το αυτοκίνητο από κάθε του πτυχή… Στο Gran Turismo 7 τα αυτοκίνητα δεν περνάνε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ