FIFA 18
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Το πανηγύρι του ποδοσφαίρου, με αναρίθμητες επίσημα αδειοδοτημένες ομάδες, updated rosters σχεδόν σε… real time και ένα «σαπουνοπερέ», αλλά άκρως ενδιαφέρον sequel του story του Alex Hunter, είναι εδώ! Η μηχανή γραφικών Frostbite έχει αρχίσει να αξιοποιείται ουσιαστικά φέτος, ενώ το single player campaign – «The Journey» κυλάει πιο κινηματογραφικά, με επώνυμους «guest stars», δίχως να κουράζει σε κανένα σημείο του, ενώ μέσα από αρκετές απρόσμενες τροπές της πλοκής κατορθώνει να τοποθετήσει τον παίκτη στα ταλαιπωρημένα ποδοσφαιρικά παπούτσια του πρωταγωνιστή. Εκπληκτική ατμόσφαιρα στις κερκίδες των μεγάλων γηπέδων και ανανεωμένο gameplay στα σημεία (κατά το γνωστό ρητό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει) έρχονται για να προστεθούν στην επιτυχημένη συνταγή της EA. ..

Summary 0.0 χάλια

FIFA 18

Το πανηγύρι του ποδοσφαίρου, με αναρίθμητες επίσημα αδειοδοτημένες ομάδες, updated rosters σχεδόν σε… real time και ένα «σαπουνοπερέ», αλλά άκρως ενδιαφέρον sequel του story του Alex Hunter, είναι εδώ! Η μηχανή γραφικών Frostbite έχει αρχίσει να αξιοποιείται ουσιαστικά φέτος, ενώ το single player campaign – «The Journey» κυλάει πιο κινηματογραφικά, με επώνυμους «guest stars», δίχως να κουράζει σε κανένα σημείο του, ενώ μέσα από αρκετές απρόσμενες τροπές της πλοκής κατορθώνει να τοποθετήσει τον παίκτη στα ταλαιπωρημένα ποδοσφαιρικά παπούτσια του πρωταγωνιστή.

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στις κερκίδες των μεγάλων γηπέδων και ανανεωμένο gameplay στα σημεία (κατά το γνωστό ρητό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει) έρχονται για να προστεθούν στην επιτυχημένη συνταγή της EA.

Πιο θεαματικό volley system, ειδικά animations για τις χαρακτηριστικές κινήσεις… ινδαλμάτων παγκοσμίου εμβέλειας (όχι, δεν έχει αποδοθεί η κεφαλιά Κουτρουμπή), καθώς και έμφαση στην επίδραση της σωματοδομής κάθε παίκτη στο gameplay, είναι μερικά από τα highlights που καθιστούν το δισκάκι του FIFA μονίμως εγκατεστημένο στο tray μας.

  • RONALDO_SII_HIGHRES_AUG17.jpg
  • NINTENDO-SWITCH_FIFA18.jpg
  • FIFA-18.jpg
  • RONALDO_GAMEPLAY_FULLRES_MAY29_WM.jpg
  • JourneySkyline_MICROSOFT.jpg
logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...