Rise of the Tomb Raider
Γραφικά 0
Ηχος 0
Gameplay 0
Αντοχή στο χρόνο 0

Ή αλλιώς η θηλυκή πλευρά του Uncharted, μιας και η Microsoft βάλθηκε να ανταγωνιστεί ένα από τα δυνατότερα «χαρτιά» του PS4, επιστρατεύοντας τη Lara Croft ως το αντίπαλο δέος του Nathan Drake. Αποκλειστικά για Xbox One και με σενάριο που θα ζήλευε μεταμεσονύχτια εκπομπή του Λιακόπουλου, το «Rise of the Tomb Raider» περνάει από τη Συρία στη Σιβηρία και από το Βυζάντιο στις παραστρατιωτικές οργανώσεις και το μυστικό της αθανασίας. Η ανανεωμένη Lara αποτελεί έναν από τους ομολογουμένως όχι πολλούς λόγους που θα σας κάνει να προτιμήσετε το Xbox One έναντι του PS4, αν ακόμα έχετε ξεμείνει με μια παλαιότερης γενιάς παιχνιδομηχανή. Κινηματογραφική αφήγηση, «εύπεπτο» σύστημα αναρρίχησης και εξαιρετικό gameplay ..

Summary 0.0 χάλια

Rise of the Tomb Raider

rottr-hunt-pngΉ αλλιώς η θηλυκή πλευρά του Uncharted, μιας και η Microsoft βάλθηκε να ανταγωνιστεί ένα από τα δυνατότερα «χαρτιά» του PS4, επιστρατεύοντας τη Lara Croft ως το αντίπαλο δέος του Nathan Drake. Αποκλειστικά για Xbox One και με σενάριο που θα ζήλευε μεταμεσονύχτια εκπομπή του Λιακόπουλου, το «Rise of the Tomb Raider» περνάει από τη Συρία στη Σιβηρία και από το Βυζάντιο στις παραστρατιωτικές οργανώσεις και το μυστικό της αθανασίας.
Η ανανεωμένη Lara αποτελεί έναν από τους ομολογουμένως όχι πολλούς λόγους που θα σας κάνει να προτιμήσετε το Xbox One έναντι του PS4, αν ακόμα έχετε ξεμείνει με μια παλαιότερης γενιάς παιχνιδομηχανή.
Κινηματογραφική αφήγηση, «εύπεπτο» σύστημα αναρρίχησης και εξαιρετικό gameplay στις μάχες συμπαρατάσσονται ως πλεονεκτήματα δίπλα σε ενδιαφέροντες γρίφους, μια ψευδαίσθηση ελευθερίας στο γραμμικό σε γενικές γραμμές σενάριο και κάποιες rpg πινελιές ανάπτυξης ικανοτήτων και εξοπλισμού.

Αν ήδη έχετε αποκτήσει Xbox One, επιτέλους έχετε κάτι να δείξετε στους φίλους σας που σας κοροϊδεύουν για την επιλογή σας…
  • rottr-valley-png.jpg
  • rottr-hunt-png.jpg
  • Rise-of-the-Tomb-Raider-Ice-Screenshot.jpg
  • rise-of-the-tomb-raider-gameplay-png1.jpg
  • Rise-of-the-Tomb-Raider.jpg
logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...