HTC One M8: Premium μόνο κατ’ όψη
Επεξεργαστής/μνήμη 0
Οθόνη 0
Κάμερα 0
Μπαταρία 0
Design/ποιότητα κατασκευής 0
Αναλογία επιδόσεων/τιμής 0

Όταν επιχειρείς να λανσάρεις ένα premium κινητό, το να ενσωματώσεις οτιδήποτε λιγότερο από τεχνολογία αιχμής αποδεικνύεται καταστροφικό. Βάζοντας δίπλα-δίπλα το νέο HTC One με το Samsung Galaxy S5, το καινούριο HTC μάλλον αποκτά κόμπλεξ αυτοπεποίθησης. Δεν είναι ανθεκτικό στο νερό όπως ο κορεάτης αντίζηλός του, υπολείπεται στην κάμερα που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι το killer χαρακτηριστικό του, ενώ η λογική -αλλάζω τα φώτα του Android- που εδώ και χρόνια εφαρμόζει με το HTC Sense περιβάλλον η εταιρεία δεν δείχνει να έχει το αναμενόμενο «γκελ» στον κόσμο. Το marketing τρικ των UltraPixel δεν έπιασε, ειδικά στο ελληνικό κοινό που τοποθετεί τον αριθμό των megapixels σε υψηλότατη θέση στα κριτήρια ..

Summary 0.0 χάλια

HTC One M8: Premium μόνο κατ’ όψη

htc-one-m8-all-colorsΌταν επιχειρείς να λανσάρεις ένα premium κινητό, το να ενσωματώσεις οτιδήποτε λιγότερο από τεχνολογία αιχμής αποδεικνύεται καταστροφικό. Βάζοντας δίπλα-δίπλα το νέο HTC One με το Samsung Galaxy S5, το καινούριο HTC μάλλον αποκτά κόμπλεξ αυτοπεποίθησης. Δεν είναι ανθεκτικό στο νερό όπως ο κορεάτης αντίζηλός του, υπολείπεται στην κάμερα που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι το killer χαρακτηριστικό του, ενώ η λογική -αλλάζω τα φώτα του Android- που εδώ και χρόνια εφαρμόζει με το HTC Sense περιβάλλον η εταιρεία δεν δείχνει να έχει το αναμενόμενο «γκελ» στον κόσμο. Το marketing τρικ των UltraPixel δεν έπιασε, ειδικά στο ελληνικό κοινό που τοποθετεί τον αριθμό των megapixels σε υψηλότατη θέση στα κριτήρια αγοράς μιας νέας συσκευής. Ωστόσο, η αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέει το ανυπέρβλητο design του, το καθιστά κύριο υποψήφιο αποδέκτη του κύματος μετανάστευσης πρώην iPhone χρηστών προς το Android. Ο μιμητισμός είναι έκδηλος ακόμα και στην ονοματολογία άλλωστε (new HTC One).

Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα μόνο αν θέλετε το smartphone σας να δηλώνει εμφατικά και από απόσταση πόσο ακριβό είναι.

logo

Related posts

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

PlayStation Portal Remote Player: Ο ήρωας του κομοδίνου!

Μπορεί το PlayStation 5 να… διακτινιστεί από το σαλόνι σας και να φέρει τους αγαπημένους σας next-gen τίτλους στα χέρια σας, όσο βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι; Με το PlayStation Portal, όλα είναι εφικτά… Oλες οι μέρες, δεν είναι ίδιες… Υπάρχουν κάποια απογεύματα που γυρνάμε εξουθενωμένοι από...